BMW 320si (Wii-Jay)
David Silver 20.03.10 14:17
« Re: Autosalon Prima
Vampi: Jojo to řešení pádel je konečně dobře řešený! Na autosalonu když jsem v tom autě seděl nevěděl jsem jak se ty pádla vůbec ovládaj, před asi půl rokem mě o tom informovali v tv >:D ale u SUV většinou si stejně necháš automatický režim ;-) -
Subaru4ever 20.03.10 14:06
« Re: Autosalon Prima
Expert Pepa je naprosto výbornej :yes: . Rétoriku má exkluzivní, vše popisuje jasně, pochopitelně a asi nejvíce objektivně z celého AS. A přitom hází opravdu povedené vtípky :-)
Vampix: Ještě lepší bylo to, kolik točí 5er na 8ku ve 200ce !!!: 2550 otáček, pokud se nemýlím - to točím já na můj nejvyšší stupeň ve 100ce ;-\ -
Vampix(Diesel Power) 20.03.10 13:49
« Re: Autosalon Prima
a 8st automat bez chyby... 130km/h a točit 1650ot....hlavně jsem rád že opustili pádla pod volantem ve stylu X6 a je to jako v Mkách pravá + levá -....
Legacy mně hodně překvapilo, asi sem ho živě ještě neviděl ale už jen na kameře se mi to autíčko moc líbilo. :yes: -
mango 20.03.10 11:29
ze Subaru mě zaujalo v tom autosalůnu Subaru Forester, moc hezký :yes:
Ohledně testů se mi velice líbil přístup toho experta (nevzpomnenu si teď na jméno), jak se vezl v BMW ... přišel mi jeho projev jako nejpřijatelnější co se týká zjištění nových informací a zároveň zaměření se na plusy a mínusy, které vám něco řeknou a navíc ty jeho testy mají svojí "šťávu" :-) František asi trochu trpěl, že me nedali něco co by mohl pořádně provětrat na okruhu >:D Ford ale zabodoval...ikdyž tolik dětí mít asi nebudu, abych si ho musel pořídít >:D -
Subaru4ever 20.03.10 11:09
« Re: Autosalon Prima
Kysky: To je možné. Část sportovního ducha oproti předchůdci jednoznačně ztratilo. Ale na druhou stranu tam ty jízdní záběry byly velice krátký, chaotický a s rychlými prostřihy. Z toho nejde poznat, jak byla zatáčka přesně situovaná a jestli tam nechyboval šofér :-! -
Subaru4ever 20.03.10 10:35
Koukal :yes: - A je to snad něco jiného ??? >:D
Jsou to samozřejmě silná slova, ale po příchodu nového MB E a BMW 5er se skutečně A6 stala silně předpotopním zbožím. Jízdně nestíhala A6 ani proti předchozím generacím výše zmíněných konkurentů, o totálně nudném designu bez špetky emocí a nápadu nemluvě. ;-\
Mně se líbil test Transitu 4x4 a Legáčka 2,5 GT - aneb "peníze jdou z okna vyhazovat mnoha způsoby, ale spotřeba 13 litrů v Legacy mezi ně rozhodně nepatří - chlap si jednoduše musí umět udělat radost" :yes: :yes: :yes: :-) -
David Silver 19.03.10 21:49
« Re: ALU
No mě to před asi měsícem naučil kámoš, předtim sem si furt stěžoval na neostrost >:D No na stativu když to máš, tak je to docela naprd ale jinak v ruce to je cajk, na stativu sem to nezkoušel protože žádnej nemám >:D
To z tou chatkou by se mi líbilo víc taky kdyby bylo zaostřeno halvně auto, ale na ní hodně vidíš ostření na střed fotky ;-) Ale o tý fotce jsem nemluvil... hlavně na týhle: [odkaz] by t ochtělo zaostření na auto... ;-) K tý fotce s chatkou bych vytknul hlavně ty přepaly ;-) Otázka nastavení fot'áku.... :-)
PS: já vím že jsi z pistole zvyklý že spoušt' musíš bud' vůbec anebo naplno, ale focení je trochu jiný ;-) >:D -
David Silver 19.03.10 21:35
« Re: ALU
>:D máš ostření na střed,takže ti superfoták zaostří na střed! když chceš zaostřit auto a chceš ho mít na straně, tak natočíš foták tak aby bylo auto vprostředku, zmáčkneš spoušt do půlky aby foták zaostřil a pak natočíš foták do správné polohy na snímek ;-) Neříkám že to je lepší jak zrcadlovka ale rozhodně když se s tim naučíš tak snímku budou good ;-) -
Wiii 19.03.10 21:23
« Re: ALU
Jo ostření >:D Je tam automatický a je to focený i ze stativu, za to může ten tvuj doporucenej foťák >:D eumí pořádně zaostřit... Navíc na displayi fotáku to vypadá ostre a na PC je to pak o 50% jiný :-(
Celkem přemýšlím, že v létě to prodám a koupim nějaký lepší přístroj na vytváření fotografií ;-) :yes: :yes: Digitální zrcadlovka ideální ;-) -
David Silver 19.03.10 20:56
« Re: ALU
Element: aha, nevím, ale mě se černý nebo aspon z části černý kola vždycky líbily, teda většinou... Na kole mám taky černý a jsem do nich blázen :-) :-) :-)
Wii: krásný fotky!!!!!! Ale měl by ses naučit ostřit ;-) A škoda tý hlavní, že je auto přepálený