BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.03.10  14:17

« Re: Autosalon Prima

Vampi: Jojo to řešení pádel je konečně dobře řešený! Na autosalonu když jsem v tom autě seděl nevěděl jsem jak se ty pádla vůbec ovládaj, před asi půl rokem mě o tom informovali v tv >:D ale u SUV většinou si stejně necháš automatický režim ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 20.03.10  14:09

no jo ale 200 se tady přece nejezdí :-D...je to ale šílené...

by mně zajímalo, jestli s tím opravdu jezdí až za německé hranice :-D
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 20.03.10  14:06

Expert Pepa je naprosto výbornej :yes: . Rétoriku má exkluzivní, vše popisuje jasně, pochopitelně a asi nejvíce objektivně z celého AS. A přitom hází opravdu povedené vtípky :-)

Vampix: Ještě lepší bylo to, kolik točí 5er na 8ku ve 200ce !!!: 2550 otáček, pokud se nemýlím - to točím já na můj nejvyšší stupeň ve 100ce ;-\
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 20.03.10  13:49

a 8st automat bez chyby... 130km/h a točit 1650ot....hlavně jsem rád že opustili pádla pod volantem ve stylu X6 a je to jako v Mkách pravá + levá -....

Legacy mně hodně překvapilo, asi sem ho živě ještě neviděl ale už jen na kameře se mi to autíčko moc líbilo. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.03.10  13:38

Subaru4ever: joo, to máš pravdu, že to bylo jen v krátkých střihách :yes:

Vampi: Mě se líbilo jak Pepa říkal o těch profilech nastavení, styl jak to říkal byl špicovej :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 20.03.10  13:23

byl to expert Pepa přece >:D A hodně se mi líbí jeho názory i co říkal na začátku o staré 5ce... Každopadně nová 5er :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto mango

mango 20.03.10  11:29

ze Subaru mě zaujalo v tom autosalůnu Subaru Forester, moc hezký :yes:
    Ohledně testů se mi velice líbil přístup toho experta (nevzpomnenu si teď na jméno), jak se vezl v BMW ... přišel mi jeho projev jako nejpřijatelnější co se týká zjištění nových informací a zároveň zaměření se na plusy a mínusy, které vám něco řeknou a navíc ty jeho testy mají svojí "šťávu" :-) František asi trochu trpěl, že me nedali něco co by mohl pořádně provětrat na okruhu >:D Ford ale zabodoval...ikdyž tolik dětí mít asi nebudu, abych si ho musel pořídít >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 20.03.10  11:09

Kysky: To je možné. Část sportovního ducha oproti předchůdci jednoznačně ztratilo. Ale na druhou stranu tam ty jízdní záběry byly velice krátký, chaotický a s rychlými prostřihy. Z toho nejde poznat, jak byla zatáčka přesně situovaná a jestli tam nechyboval šofér :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.03.10  11:05

Vampi: Já sem se díval, bylo to suoper a nová pětka se mi moooooooooc líbí :-) :yes: :yes:

Subaru4ever: Legacy se mi taky líbilo :yes: Ale jak tam vlítnul do tý zatáčky, zdálo se mi dost nedotáčivý... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 20.03.10  10:35

Koukal :yes: - A je to snad něco jiného ??? >:D

Jsou to samozřejmě silná slova, ale po příchodu nového MB E a BMW 5er se skutečně A6 stala silně předpotopním zbožím. Jízdně nestíhala A6 ani proti předchozím generacím výše zmíněných konkurentů, o totálně nudném designu bez špetky emocí a nápadu nemluvě. ;-\

Mně se líbil test Transitu 4x4 a Legáčka 2,5 GT - aneb "peníze jdou z okna vyhazovat mnoha způsoby, ale spotřeba 13 litrů v Legacy mezi ně rozhodně nepatří - chlap si jednoduše musí umět udělat radost" :yes: :yes: :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 20.03.10  10:17

« Autosalon Prima

Tak co pánové, kdo dneska ráno sledoval, jak z A6ky udělali čínskou napodobeninu? >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.03.10  08:38

« Re: ALU

FRPE: No máš naprostou pravdu, ti matláci co tam už deset let mají postavený lešení brání plynulému provozu jak chodců, tak vozidel :yes: >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 19.03.10  23:09

Most? Ale na Karláku se přece nedá jezdit na kole, tam je to jen pro pěší ... :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.03.10  22:34

Neotevřu EXIF data, takže se nekouknu jaký bylo nastavení... ;-\ Dobrou noc, na Mostě si to uží :yes: hned bych jel taky :-) Tak já na Vás budu myslet a budu Most drtit na pc >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.03.10  21:52

No asi jsem tam dal moc bílé ;-) Ale hlavně jsem dnes vyrazil za jiným cílem >:D >:D Ale to se nech překvapit, tak dobrou noc, já jdu spát, zítra mě čeká Most, tak at jsem čilej ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.03.10  21:49

No mě to před asi měsícem naučil kámoš, předtim sem si furt stěžoval na neostrost >:D No na stativu když to máš, tak je to docela naprd ale jinak v ruce to je cajk, na stativu sem to nezkoušel protože žádnej nemám >:D

To z tou chatkou by se mi líbilo víc taky kdyby bylo zaostřeno halvně auto, ale na ní hodně vidíš ostření na střed fotky ;-) Ale o tý fotce jsem nemluvil... hlavně na týhle: [odkaz] by t ochtělo zaostření na auto... ;-) K tý fotce s chatkou bych vytknul hlavně ty přepaly ;-) Otázka nastavení fot'áku.... :-)

PS: já vím že jsi z pistole zvyklý že spoušt' musíš bud' vůbec anebo naplno, ale focení je trochu jiný ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.03.10  21:40

>:D >:D No zajímavý postup, zkusím to ;-) Blbý je, že musíš držet tu spoušť napůl >:D >:D :no: :no:

PS: Mě se celkem ale to rozostřená tý fotky s chatkou líbí... >:D Přední kolo je ostrý, zadní je rozostřený ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.03.10  21:35

>:D máš ostření na střed,takže ti superfoták zaostří na střed! když chceš zaostřit auto a chceš ho mít na straně, tak natočíš foták tak aby bylo auto vprostředku, zmáčkneš spoušt do půlky aby foták zaostřil a pak natočíš foták do správné polohy na snímek ;-) Neříkám že to je lepší jak zrcadlovka ale rozhodně když se s tim naučíš tak snímku budou good ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.03.10  21:23

Jo ostření >:D Je tam automatický a je to focený i ze stativu, za to může ten tvuj doporucenej foťák >:D eumí pořádně zaostřit... Navíc na displayi fotáku to vypadá ostre a na PC je to pak o 50% jiný :-(

Celkem přemýšlím, že v létě to prodám a koupim nějaký lepší přístroj na vytváření fotografií ;-) :yes: :yes: Digitální zrcadlovka ideální ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.03.10  20:56

Element: aha, nevím, ale mě se černý nebo aspon z části černý kola vždycky líbily, teda většinou... Na kole mám taky černý a jsem do nich blázen :-) :-) :-)

Wii: krásný fotky!!!!!! Ale měl by ses naučit ostřit ;-) A škoda tý hlavní, že je auto přepálený
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…