BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto certina

certina 21.03.10  14:00

« Re: Most jízdy veřejnosti

Bylo to opravdu perfektní! I když jsem přijel později a ze zmíněného osazenstva MACZ jsem viděl jen pár lidí...

Taky to byl můj první okruh :-) Skvělý zážitek :yes: :yes: Ale když si to promítnu zpátky, tak bych udělal hodně věcí, co se týče, řízení jinak... Už se těším na další ježdění ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Tharas

Tharas 21.03.10  13:59

To bylo pro divaky:-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 21.03.10  13:54

Jízdy byli super, ráno sice pršelo a jezdilo se na vodě, ale okolo 11té začalo svítit slunce a odpoledne se už jezdilo na suchu ;-) Ráno, v první jízdě, jsem se roztočil v jedné zatáčce (za bránou Matador), ještě jsem si nepamatoval dobře trať a zrovna jsem dojížděl k Felicii, ta uhla ke straně a tak jsem myslel že mi nechává vnitřní stopu >:D >:D Ale ukázalo se (během vteřiny) že si najížděl, protože ta zatáčka není z těch nejrychlejších >:D >:D Prostě jsem si myslel že je míň ostrá ;-)

No jinak ohledně stabilizace, dokud bylo mokro, jezdil jsem na DTC, takže napůl vypnuto a když oschlo, tak jsem si na 3 kola vypnul úplně, ale měl jsem z toho trochu respekt :-| Byl to můj první okruh v životě a navíc auto nezbytně za týden potřebuju, takže i malá nehoda by mi pokazila plány na následující dva měsíce... :no: :no:

Jinak z MACZ se tam sešlo pár lidí - já, rarsch, Certina, OS, Tharas, Hanss, Mateo Mendosa, Dima, Zonixx se svou LadyKa, Tofoj a možná ještě někdo, ale teď si nevybavuju.... Jo ještě tam byl uživatel JasteR s Octavkou a ta tam dojezdila.... ;-\ Respektive, uprostřed jízdy musel zastavit a následně byl odtažen...

No to je snad vše, jen nakonec, všem doporučuju si na okruh zajet, je to skvělý zážitek a odnesete si z toho i zkušenosti ;-)

PS: Jedno videjko mám taky, ale má 770 MB a doma nemám šanci ho nahrát na net >:D Takže možná někdy později, ale neni to nic moc - foťák stále při natáčení zaostřoval, takže je to rozmazané co 3 vteřiny... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.03.10  13:53

Tharas: už jsem kouknul video. Pěkný :yes: Některý driftíky celkem good, ten v 8:38 by byl hodně pěknej jenom by to chtělo trochu vypilovat... jsi trochu víc trhnul volantem kontra žeo? že jsi pak šel na druhou stranu
  • « 00 Reagovat !

foto Tharas

Tharas 21.03.10  13:43

Prvni jizdy ne, prselo jak z konve a na mych "nic moc" gumach bych byl venku v prvni otacce:-) Jakmile to ale uschlo, tak jsem stabilizaci vypnul. Az z pracuji to video, bude to z toho patrne:-) Wii-Jay myslim nevypinal a Rasch jedine s vypnutou...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.03.10  13:39

Tharas: video ještě nebylo zpracováno... ;-\

Jezdili jste někdo s vypnutou stabilizací?? :-)

edit: kromě Tharase >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Tharas

Tharas 21.03.10  13:12

Ze zacatku trochu vlhko, ale pak to vyschlo a nastala skvela zabava. Bohuzel kolem poledne uz byla fronta hooooodne dlouha a cekani neunosne. Dekuji Wii-Jayovi za zapujceni autostativu.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 20.03.10  18:51

« Re: White label,řezník a uzenář :-D

WL,mrkni ke me do novinek,letni jeste neresim,ted setrim na lakovani predniho narazniku a praveho predniho blatniku...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.03.10  17:44

[odkaz] A co tenhle ;-) jeslti odkaz nepůjde tak napiš do mapy.cz Rožnov a ukáže ti ho to jako třetí ;-)
    Se školou jsme jezdili všude v našem okolí. Praha a Brno bylo nejdál kam jsme se dostali. Rožnov pod radhoštěm je hooodně daleko ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.03.10  17:34

Kysky
    A to jste i se školou jezdili na výlety jen do Prahy...? :-O
    Tady je odkaz odkaz na město:
    [odkaz]
    "Rožnov" jako město! (cca 20 tis obyvatel) je v ČR jen jeden, a to je ten "pod Radhoštěm". Druhý Rožnov, jako velmi malá obec (cca 400 obyvatel) je v okrese Náchod. Žádný další Rožnov (jako obec!) už v ČR není. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.03.10  17:24

Rexton: aha, ono jich bude v republice ještě víc ;-)

WL: já sem rád že sem byl 4x v Praze... :-( Jel bych tam znova o:-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.03.10  17:22

666
    Že by byl Kysky poslední člověk v republice, který ještě nebyl
    (ani se školou) u nás ve skansenu... :-O :*) >:-[]

P.S. Myslím, že už přezuju GTI, na těch zimních 17" už mě to nějak přestává bavit... 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 20.03.10  17:13

tak to ne,to my jsme uplne jinde ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.03.10  17:05

Aha >:D Já že Rožnov je taková obec o dvou barácích v České Kanadě a pak znám Rožnov jako část Č.Budějovic ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 20.03.10  16:59

pod radhostem jen jeden..:-D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.03.10  16:49

Ahá >:D >:D Těch rožnovů je ale asi hodně :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 20.03.10  16:36

white label je z roznova,vis...:-D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.03.10  16:05

>:D Ale nějak mi tam nesedí White label ;-\ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 20.03.10  15:25

« White label,řezník a uzenář :-D

Napadl me skvely vtip,kdyz jsem jedl rano k snidani Roznovsky salam >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.03.10  15:04

Tak jak válíte na Mostě? :-) Já sem si dal pár koleček taky ;-) :-) [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…