BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 21.03.10 13:54
« Re: Most jízdy veřejnosti
Jízdy byli super, ráno sice pršelo a jezdilo se na vodě, ale okolo 11té začalo svítit slunce a odpoledne se už jezdilo na suchu ;-) Ráno, v první jízdě, jsem se roztočil v jedné zatáčce (za bránou Matador), ještě jsem si nepamatoval dobře trať a zrovna jsem dojížděl k Felicii, ta uhla ke straně a tak jsem myslel že mi nechává vnitřní stopu >:D >:D Ale ukázalo se (během vteřiny) že si najížděl, protože ta zatáčka není z těch nejrychlejších >:D >:D Prostě jsem si myslel že je míň ostrá ;-)
No jinak ohledně stabilizace, dokud bylo mokro, jezdil jsem na DTC, takže napůl vypnuto a když oschlo, tak jsem si na 3 kola vypnul úplně, ale měl jsem z toho trochu respekt :-| Byl to můj první okruh v životě a navíc auto nezbytně za týden potřebuju, takže i malá nehoda by mi pokazila plány na následující dva měsíce... :no: :no:
Jinak z MACZ se tam sešlo pár lidí - já, rarsch, Certina, OS, Tharas, Hanss, Mateo Mendosa, Dima, Zonixx se svou LadyKa, Tofoj a možná ještě někdo, ale teď si nevybavuju.... Jo ještě tam byl uživatel JasteR s Octavkou a ta tam dojezdila.... ;-\ Respektive, uprostřed jízdy musel zastavit a následně byl odtažen...
No to je snad vše, jen nakonec, všem doporučuju si na okruh zajet, je to skvělý zážitek a odnesete si z toho i zkušenosti ;-)
PS: Jedno videjko mám taky, ale má 770 MB a doma nemám šanci ho nahrát na net >:D Takže možná někdy později, ale neni to nic moc - foťák stále při natáčení zaostřoval, takže je to rozmazané co 3 vteřiny... :no: -
-
David Silver 20.03.10 17:44
« Re: White label,řezník a uzenář :-D
[odkaz] A co tenhle ;-) jeslti odkaz nepůjde tak napiš do mapy.cz Rožnov a ukáže ti ho to jako třetí ;-)
Se školou jsme jezdili všude v našem okolí. Praha a Brno bylo nejdál kam jsme se dostali. Rožnov pod radhoštěm je hooodně daleko ;-) -
white label 20.03.10 17:34
« Re: White label,řezník a uzenář :-D
Kysky
A to jste i se školou jezdili na výlety jen do Prahy...? :-O
Tady je odkaz odkaz na město:
[odkaz]
"Rožnov" jako město! (cca 20 tis obyvatel) je v ČR jen jeden, a to je ten "pod Radhoštěm". Druhý Rožnov, jako velmi malá obec (cca 400 obyvatel) je v okrese Náchod. Žádný další Rožnov (jako obec!) už v ČR není. ;-)
Taky to byl můj první okruh :-) Skvělý zážitek :yes: :yes: Ale když si to promítnu zpátky, tak bych udělal hodně věcí, co se týče, řízení jinak... Už se těším na další ježdění ;-)