BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 22.03.10 21:43
« Re: Motokáry 24.3.2010
>:D >:D >:D Díky Thomasino, popravdě jsem o této variantě začal celkem přemýšlet... vyházet sedačky, klimu, navi, střešní okno, obložení dveří atd atd... Jen dve skořepiny, klec a motor.. no a pak ten kompresor a bude to zabiják >:D Ale nejdřív se musim naučit pořádně jezdit, protože jsem na okruhu našel velké rezervy v mém řízení >:D >:D :no: -
Thomasino 22.03.10 21:38
« Re: Motokáry 24.3.2010
WII - celkem dobrý fotky :-) Ty jsi už konečně oddělal ty druhá kulatá světla dole v masce? Takto to vypadá už dobře, hodně se mi líbí ty kola ;-) Ty dva laufy vzadu ani tak nevadí..
Tak už jen vyhodit zadní sedačky, klimu, rádio a máš z toho "skoro" to WTCC ;-) -
Vampix(Diesel Power) 22.03.10 19:31
« Re: 10. 4. Brno - kdo teda jede?
nejhorší je, že když mám auto, dokážu si odpustit i nějaky pivíčko a raději se do a Z někdy projedu >:D K tomu když je prostě někdy slinka tak McDrive je jasná volba a tahle kombinace... >:D
Jak se jinak vede bojovníci?
eidt: Wii tak to si motokáry s OSem ve dvou asi pekelně užijete >:-[] -
rarsch 21.03.10 21:05
« Re: Most jízdy veřejnosti - note
nazdar petrolhedi! Hezky sme si včera zajezdili, jen co je pravda! Sem rád, že sem si přivstal, totiž ráno ani noha, od 11 do 14 fronta jak bejk, pak zas klídek. Wii-Ji fotky mam 3, slovy tři, to jak sem se s tebou bál v autě, tak sem se potřeboval nějak zabavit ;-) pošlu ti je zítra. Opět sem našel limit, na totálně mokrý trati tušim že v druhym kole v nájezdu do cílovky (tam ten povrch stojí za vyli*pr*el) se mi utrh zadek a nedokázal sem to zkorigovat, takže sem musel chvilku po travičce >:D Ale mě tráva nesmrdí, ba naopak!!
Jinak tyhle volný jízdy, to je adrenalin jak blázen, zejména díky některým ostatním, no jak ty mě dokázali párkrát vyděsit..!!
Odpoledne super, 320si na suchu je ta pravá lábuž. Ještě se musim naučit správně brzdit, tam mam zjevně dost rezervu.
Rád sem vás viděl! Benzínu 3x zdar! -
"-- skrytý --" 21.03.10 20:22
« Most jízdy veřejnosti - note
je fajne, že je tahle možnost si volně zajezdit o tom není pochyb (ikdyž spousta aut na okruh zjevně nepatřila, nemuluvě o řidičích... >:D ) Bylo tam příjmeně a to, že jsme se tam takhle potkali bylo moc fajn. No a abych nezapomněla, Wii-Jayovi patří ode mě velký dík za to, že mě vzal projet se s ním na okruhu, super zážitek (že bych přesídlila od simulátorů ke s kutečné jízdě?) >:D >:D >:D -
tofoj 21.03.10 16:21
« Re: Most jízdy veřejnosti
Ještě tam byl padam, kterýho sem asi 3x pouštěl >:D Jelo mu to trošku na jiný úrovni :yes:
Ale to mokro byl mazec, samozřejmě že sem přepálil tu zatáčku před cílovou rovinkou, takže sem se projel bokem, naštěstí sem zůstal na trati a pak se dost bál :-(
PeT-a (RSKa) 21.03.10 15:24
« Re: Most jízdy veřejnosti
OK... :-)
No, já nechtěl být kritický, sám do toho nemám co mluvit, je dobře že sis toho všiml sám, některé úseky byly vážně tragické (nic ve zlém ;-) ), ale příště to určitě bude lepší....
Někdy je úmění v relativně slabém autě sednout na okruh a zajet slušnou jízdu, než vidět namachrovance s GT2 jak si honí tričko, že zajeli super čas ;-\ >:D
Držím palce :yes: