BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 13.02.11  21:52

« Re: E kupé

Na CLS jsem se nedíval, takže neporovnám :-( koukal jsem po E kombi (v AMG paketu vypadá vážně slušně), GL, E kupé a CL.

Pod zákonem rozhodně není, jen je malýho vzrůstu :-!
    Přišlo mi, že málo místa na nohy. S hlavou jsem se svými cca 180cm neměl problém. Ale třeba jsem rozmlsaný ze stávajícího auta, které je větší, takže to nemusí být tak hrozné.

Jinak porovnání šířky třeba proti Peugeotu 407, kterým taky jezdím. E je o celých 10! cm užší (a vzadu chybí to samé pro nohy), což mě dost zaráží - ale je to kupé, auto pro dva lidi (a 4 nouzově), takže to nelze vytýkat ;-)

Teď jsem znova procházel parametry a zas tak malé auto to podle čísel není - asi to úžasně maskuje ten design :yes:
    Myslim, že bych si zvykl :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.02.11  21:36

« Re: E kupé

Steven, tvá partnerka má jen 155 cm ?? :-O To bude asi ještě pod zákonem, ne? ;-) :-)
    Je tam vzadu málo místa na nohy, nebo na hlavu? Na hlavu bych to chápal, je to kupí a tudíž místo vzadu tak pro děti, ale pro nohy by tam mohlo být trochu místa, pokud měříš tak do 185 cm :-! Měli tam vystavené i CLS? ;-) Kolik je vzadu tam místa pro porovnání?
  • 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 13.02.11  20:16

« E kupé

Tak jsem se byl v kupé projet, prolezl jsem ho a dojmy jsou následující...

Je mnohem menší, než jsem čekal (jestli bude C-kupé ještě menší, asi nebude mít zadní sedačky).
    Jestli vám někdo někdy tvrdil, že si sednete dozadu, asi ujížděl na nějaký famózní droze. Škoda, že jsem nevyfotil, jak to tam vypadalo :-) (i když bych si za partnerku sedl, ale ta má na výšku 155 cm).
    Interiér mi nepřijde totožný s klasickou třídou E - je menší (užší). Nepřipadal jsem si stísněně, ale v současným autě mám víc místa na šířku.
    Jel jsem s 250GDi, jede to nejlépe, jak 1.8 turbo může. Kdybych to auto kupoval partnerce, klidně bych tam nechal tenhle motor. Bohužel to má jen pětikvaltový automat, sedmikvalt by byl lepší.

Jízda je moc příjemná, tak moc, že mi tep klesl pod smrtící úroveň. Perfektní polykač kilometrů. Interiér sice působí stísněněji, přijdete si ale mnohem blíž autu - verze se silnějším motorem a sportovním podvozkem musí být zábavná :yes:
    A já se pořád nerozhodl mezi E500 a E350cgi... asi co zrovna přistane v jaké výbavě. A do E500 si dokážu představit doinstalovaný samosvor >:D

Z čeho jsem v rozpacích:
    šířka interiéru

Co se mi líbí:
    auto vyzařuje úžasný klid
    skvělý a pohodlný cestovák
    kvalitní (i když strohý) interiér

Co se mi zrovna dvakrát nelíbí:
    místo na zadních sedačkách
  • 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 12.02.11  12:27

« Konecne

tak som sa dockal a dal si sem tie fotky. V poslednom case chodim na MACZ len aby som zistil ci si ich sem uz pridal :-) Auto krasne, pekna farba interieru :yes: Uz len zopakujem, ze prajem vela stastnych kilometrov :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.02.11  11:33

« Re: Dotaz

Wii: Tak to se ti nedivím >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] Nauč se na českých a pak jeď na Ring :-) Sice jsi tam už byl, ale M3 je o něco jiný kafe jak 320si co? Ale s tou jsi tam prej pěkně řádil :yes: >:-[] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.02.11  09:14

Wii
    Tak tos mě s tím EX "překvapil", už jsem se lekl, že máš na sičku nějaký EXekuční label... :-O :-)
    Jak vidím vedle tu "odstrojenou" 600ovku, tak to musí být dost universální servis... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.02.11  07:14

Kyksy:
    Už se těšim do Mostu s jeste vic ns Ring ;-)

WL:
    320si EX znamená, že je to mé EX auto >:D čili bývalé ;-) Jinak to je focený na dvoře za servisem >:D >:D :-! Čeká tam na brzdy ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.02.11  21:43

Wii
    Jo, dvojková má 125kW v dieselu a 147kW v benzínu...

P.S. Co to je to 320si ex??? To je nějaká řada executive??? :-O 8-s >:-[]
    Máš zajímavě pestrý vozový park: BMW, Citroen, Fiat... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.02.11  21:10

« Re: M3 E46

Wii: Tak to bude asi kurwa brzdit! >:-[] :yes: >:D Teda až je tam dáš samozřejmě.
    Joo, tak to máš pravdu, M3 E46 je skvělý nářadí za skvělou cenu :-) :yes: :yes:

Cože? Nemá to zvuk? A já když kolem mě pod plynem projíždí 330d/i nebo 335d/i i bez Performance výfuku, tak se kochám tím krásným zvukem. Ale Performance výfuk to je dělo! Bóóóóóóóóómmmmm prask prask bóóóm :-) >:-[] :yes: Ale M3 je úplně jiný kafe, já vím, jak jsi to myslel :yes: :-) Zrovna v úterý jsem potkal M3 E46, ale se sundaným zadním nárazníkem ;-\ Ale zvuk byl skvělej :-) Rád se koukám na youtube na video driftující M3 E46 v Mostě na sněhu, protože tam ten zvouček je parádně slyšel a navíc je to driftování :-) :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.02.11  20:55

Kysky:
    No to má, tyhle co tam jsou jsou tak 2000km před smrtí a vadnou i na normální silnici ;-\ :no: :no: Ale brzdy z CSL to nejsou >:-[] >:-[] Normální M3 E46 má 325mm 4-píst (doufám že 4-píst, dle teilegrupe.de je tam jen 2-píst) a M3 CSL má 345mm 4-píst.... (mluvim o předku) bude tam něco lepšího... ;-)

Jo týden uvažování o Elise skončil tim, že aby měl Elise smysl, tak by to musel být 111R nebo rovnou Exige a to by jsem se dostali na minimálně dvojnásobek ceny M3 E46 >:D >:D

E92 frčí skvěle, ale nemám tam to nutkání jet rychle - je to pohodlné, je to diesel, je to automat, nemá to zvuk, prostě je to pohodlné GTčko ;-) M3 je jiná - je dravá, krutá a brutální a nutí řidiče sešlápnout a točit téměř do 8000 ot/min je to neskutečný po.rno >:-[] :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.02.11  19:52

Wii: tak to je good že je ve skvělým stavu.
    Hodně lidí říká že klasická M3 E46 má docela slabý brzdy, dost si lidi dávají brzdy z CSL, ty co jsou na cestě jsou taky CSL? :-)
    >:D >:D No mluvil jsi se mnou v týdnu uvažování o Elisu >:D

PS: co jsi psal Stevenovi... "To nutkání sešlápnout to a frčet je až moc veliké" to jako E92 nefrčí? >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.02.11  19:18

Steven:
    Bude to víceméně jen okruhové vozítko >:-[] Tak doufam ze vydrží ;-) >:D >:D
    PS: Díky ;-)
    PPS: Já bych s tím nemohl jezdit každý den - ne kvůli spotřebě, ne kvůli strachu o život, ale proto, že bych rychle přišel o řidičák >:D To nutkání sešlápnout to a frčet je až moc veliké..

Kysky:
    Díky, zatim je bez potíží a muj servisák na ni nenašel jediný problém - až na brzdy, ale o tom jsem věděl už když jsem to kupoval - nové a lepší jsou na cestě >:-[] >:-[]
    PS: Jak to myslíš s tim o čem jsem uvažoval - já uvažuju pořád nad něčim a tak nevim v kterém týdnu uvažování jsem s tebou mluvil >:D >:D
    PPS: em paua >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.02.11  19:03

Wow, gratuluji Wii!!!!! :yes: :yes: :yes: :yes: :-) Ať dlouho jezdí bez potíží :-)
    PS: není to sice taková špička na okruhy jako jsi psal o čem uvažuješ, ale pořád je to jedna z nejzábavnějších sériovek. A hlavně BMW M Power :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 11.02.11  18:45

Hell yes, pěkná M3! Ať slouží a nepošleš ji někam... :-)

Bude na denní ježdění nebo ven jen občas?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.02.11  18:06

Zítra po poledni bude někde v Německu u hranic se Švýcarskem >:D >:D Užij si ples >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 11.02.11  18:03

Já si to myslel >:-[] ...no nic uživej si ji ve zdraví a já valim na ples >:D tak zdarec zítra po poledni >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.02.11  17:52

Ano přiznávám, je to FAKE jak prase >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 11.02.11  17:25

« M3 E46

No je krásná ;-) tak ti ještě jednou gratuluji >:D Ale stejně je to pořád Fake a taháš nás za nos, to je jasný >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.02.11  15:57

Steven:
    Ano, to je přesně to v čem se esičku vyrovna jen malo kdo ;-)

WL:
    Spíš si myslim že bude mít Ochcáfku I vRS... ;-) Ale to je celkem jedno...

Chobot:
    Co já vím, tak jedničková Oktávka vRS má 132 kW z výroby ;-) O dvojkovích nevim... tušim ze ta dieselová má 125kW?? Ale jistě to nevim...
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 11.02.11  15:29

Co jsem se tu koukal, tak každá ORS na tomto vebu má psanou jinou kilowatáž, takže si myslim že by ses měl zeptat spíš přímo na výkon. Dokonce jsem tu našel jednu která má psáno v základu 66kW a je potuněná asi na 140kW >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…