BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 23.03.10 16:50
« Re: Fotosoutěž fuč. Kubyyyk se rozhodl zmizet. A tentokrát potichu a nenápadně.
Pánové, jak říkám, u mě je to ideální, je to na hlavní straně a nikdo nebude mít potíže to najít ;-) Jinak sice odjíždím do Uk, ale doufám, že tam bude někde připojení k netu >:D >:D Bez toho se nedá žít >:-[] :no: :no: -
FRPE 23.03.10 15:53
« Re: Fotosoutěž fuč. Kubyyyk se rozhodl zmizet. A tentokrát potichu a nenápadně.
Simičisko je šestkař. Jinak nevím zda dát k Wíčkovi fotošoutěž když za pár dnů odjíždí do Británie Velké a bude se tam učit.
Já osobně bych fotosoutěž hodil na nějakou diskuzi co je vidět a hlavně uživatel by měl být "aktivson".
Nuže návrhy dávejte pánové ... ;-) Mě osobně by se nejvíc líbil Chobot, Ronault, možná Label až dopíše recenzi. >:D -
Poustnik 23.03.10 13:37
Kdo je to Simičiska? Kam dáme tu soutěž přátelé? Sem k Wííííjovi? Tady to hrozně utíká, nechce to klidnější diskuzi? Ono pravda je zase dobré, když je trochu na očích a člověk ji nemusí složitě hledat...což je zase protiklad... >:-[] -
Wiii 23.03.10 08:22
« Azyl pro Kubyyyka
Jako i minule, nabízím zde azyl Kubyyykovi!!! ;-) Z nějakého důvodu stáhnul auto, možná upravuje recenzi ;-) :yes: :yes: Nebo už prodal auto??
No těžko říct, každopádně, já tu nebudu a tak je vám moje diskuze plně k dispozici pro fotosoutěž!! (Do doby než se vrátí Kubyyyk ;-) )