BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.03.10  17:04

« Azyl pro Kubyyyka a Fotosoutěž

Stále ho dráždím? >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.03.10  16:52

« Re: Fotosoutěž fuč. Kubyyyk se rozhodl zmizet. A tentokrát potichu a nenápadně.

wii nedrazdi hada bosou nohou kludne nemusis byt na hlavnej strane >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.03.10  16:50

« Re: Fotosoutěž fuč. Kubyyyk se rozhodl zmizet. A tentokrát potichu a nenápadně.

Pánové, jak říkám, u mě je to ideální, je to na hlavní straně a nikdo nebude mít potíže to najít ;-) Jinak sice odjíždím do Uk, ale doufám, že tam bude někde připojení k netu >:D >:D Bez toho se nedá žít >:-[] :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.03.10  16:13

mirka ma bakalarku na krku nema cas ratat hlasy >:D takze volba je jasna >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 23.03.10  16:03

Dobře ukecals mě, bude to tvoje Mirka a nebo Řeznovo Danča? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.03.10  15:59

mne sa zatial chobot ani ronault nelibi nikdy som ich nazivo nevidel >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 23.03.10  15:53

Simičisko je šestkař. Jinak nevím zda dát k Wíčkovi fotošoutěž když za pár dnů odjíždí do Británie Velké a bude se tam učit.
    Já osobně bych fotosoutěž hodil na nějakou diskuzi co je vidět a hlavně uživatel by měl být "aktivson".

Nuže návrhy dávejte pánové ... ;-) Mě osobně by se nejvíc líbil Chobot, Ronault, možná Label až dopíše recenzi. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.03.10  13:37

Kdo je to Simičiska? Kam dáme tu soutěž přátelé? Sem k Wííííjovi? Tady to hrozně utíká, nechce to klidnější diskuzi? Ono pravda je zase dobré, když je trochu na očích a člověk ji nemusí složitě hledat...což je zase protiklad... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.03.10  08:42

« Re: Azyl pro Kubyyyka

Na přednášky se nechodí >:D Vezmeš si od někoho výpisky a je to ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 23.03.10  08:39

Šel bych rád, ale školu mám do 18.00 a zatáhnout to nemůžu, protože mám přednášku a už jsem na ní nabyl 2x po sobě ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.03.10  08:37

TIssot, co ty motokáry??? zítra (ve středu od 16:00) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 23.03.10  08:35

Co se týče mezer v řízení, tak jsem na tom byl snad nejhůř ze všech účastnníků sobotních jízd >:D :-( :no:

Ale jak psal Mojito, chuť zlepšovat je - a velká! Takže uvažuji o renacoaru
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.03.10  08:22

« Azyl pro Kubyyyka

Jako i minule, nabízím zde azyl Kubyyykovi!!! ;-) Z nějakého důvodu stáhnul auto, možná upravuje recenzi ;-) :yes: :yes: Nebo už prodal auto??

No těžko říct, každopádně, já tu nebudu a tak je vám moje diskuze plně k dispozici pro fotosoutěž!! (Do doby než se vrátí Kubyyyk ;-) )
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 23.03.10  00:04

Asi se bude muset fotosoutěž přesunout jinam, do jiné diskuze. Já osobně navrhuji : Simičiska. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 23.03.10  00:03

« Re: Motokáry 24.3.2010

wii-jay - nejsi sám,já mám takový mezery,že slovo mezery není dost výstižný..ale chuť se zlepšovat,ta je, o tom žádná! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 23.03.10  00:02

chobot - fotosoutěž fuč není,uzávěrka je do 25.3.2010 akorát ronault nějak chrápe s aktualizací! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.10  23:39

Já tobě tež, ogare můj (občas) nedobrý... :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 22.03.10  23:36

Už jsem ti odepsal Lásko moje jediná >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.10  23:34

Čau Frpe, nechal jsem ti něco pod Tomáškem... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 22.03.10  23:30

Dobrej postřeh, mám pocit že je jen skrytej. Ale asi má školu, nějak měl starosti a MACZ je strašnej žrout času, že ZÁVISLÁCI? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…