BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
old.school.rska 23.03.10 20:15
« Re: Fotosoutěž fuč. Kubyyyk se rozhodl zmizet. A tentokrát potichu a nenápadně.
Takže jestli to chápu správně tak zino teď hlasuje pro diskuzi uživatele,kde se bude hlasovat.no krásná věta z toho vyšla.To je zajímavé, to co říkáš není vůbec zajímavé:-DJak říkám je mi to jedno,ale docela už hoří koudel u zadku.Je 23.3.!!!! -
old.school.rska 23.03.10 19:57
« Re: Fotosoutěž fuč. Kubyyyk se rozhodl zmizet. A tentokrát potichu a nenápadně.
Nebudu nějak trhat partu.V mých očích to vidím jasně a to,že je to celkem jedno.Pravdou zůstavá,že téma by mělo být na očích!Já bych hlasoval pro diskuzi u Ronaulta nebo u Wiička.Zatím takhle,těším se až vám ukáži můj výtvor -
FRPE 23.03.10 19:55
« Uživatelé MACZU prosím hlasujte!!!
Ahoja Chobůtku! ;-)
Líbí se mě tvé dvě věty : najít pro fotosoutěž diskuzi, kde se málo klábosí a nebude se tam tudíš ztrácet téma fotosoutěž mezi 30 dalšími tématy. Jinak si myslim, že se vždy najde někdo kdo to vyhlásí a spočítá.
Jen doplním, že člověk používající HDR by se mohl na ostatní fotky možná koukat jinak ... /jen můj názor/.
Dobře - Pouštník přispíval když jsem tady začínal před cca 3x mi lety a byl protřelej matador, velmi hezky on a Švihák mě přijali, v té době si ještě "týnejdžr" Chobot hrál doma na písku s plastovou tatrou a začínal "mutovat", v té době si rovněž i malý Ronault hrál doma a na štědrý den dostal krabici legáčků, s kteráma si prakticky hraje dodnes, jen je bl.bý že do toho přimotal i Mirku ... >:-[] Takže polemiku MACZu a kompletně všechny uživatele asi nejlépe zná z diskuzí Pouštňajs. Ale je to jen můj názor, je pravda že mě Pouštník nasypal nějaký pětitisícovky do kapsy ale pšt.
PS : Chob a Ron - sorka dorka ;-) -
Chobot 23.03.10 19:38
No až na ty HDR fota, která s tim dle mého soudu nemají nic společného, souhlas. Jde přeci jen o to fotosoutěž vyhlásit, ukončit a sečíst body....tudíš o to aby to byl někdo aktivní.
Jinak já se toho dobrovolně vzdal a nemíním to měnit. Všichni víme proč. I když každopádně děkuji za kandidaci.
Asi tak: najít pro fotosoutěž diskuzi, kde se málo klábosí a nebude se tam tudíš ztrácet téma fotosoutěž mezi 30 dalšími tématy. Jinak si myslim, že se vždy najde někdo kdo to vyhlásí a spočítá.
Já osobně to vidim na nějakou z Pouštníkových diskuzí či Ronaultovu. -
-
FRPE 23.03.10 19:25
Mojito - nechci se nyní nikoho dotknout a jsem zcela vážný, což sice nebývá zvykem ale pro tuto příležitost ano.
Dle mě by to měl být někdo, kdo nepoužívá HDR a asi nejlepší nestranník. Tím se nechci dotknout Smika, samozřejmě tam ( na prvním místě topky ) by byla soutěž na očích stále, ale myslím že těch prvenství, poté co brzy asi bude brzy mít i nejdiskutovanější auto by bylo asi moc. ;-)
Můj návrh : Chobot - super týpek na všech diskuzích, navíc ho znám osobně - můj kandidát č.1 - velmi aktivní na MACZu, reaguje vždy v dobrém, má snahu poradit, není škodolibý
Ronault - sice inklinuje k Brnu, což by mohlo jisté lidi pobouřovat ale jeho jsem snad nikdy neviděl naštvanýho, raguje vtipně, trefně dtto jako Chobot - můj kandidát č.2 - je velmi aktivní na MACZu
Matheas - oproti Chobotovi a Ronaultovi není tak aktivní, též navíc oproti předchozím kandidátům nosí za nickem klub RSKa
Mojito - oproti loňsku se z něj stal výborný příspěvkář a myslím že reaguje s klidnou hlavou, trochu mě osobně to kazí HDR a pro jisté lidi inklinace k Brnu
Viičko - aktivson jako ďábel, rád ho čtu, rád si s ním píšu - zde mě trochu vážnosti jakým je Fotosoutěž kazí inklinace k teplometskému humoru ( který neříkám že je špatný ) ale jistě by se promítl i do soutěží. Jinak Vojta live je docela bourák.
Pouštník - myslím že on a nebo Chobot by to měli dělat, Pouštník je tady žijící legenda, přispívá docela aktivně, je humorný, neškodí, nestranník, myslím že by si to zasloužil a měl by velkou radost.
Skutečně nevím - když probereme topku současnou a NEjdiskut auta tak by to dle mého selského rozumu neměl být nikdo z hlavních představitelů současných či bývalých RSka a ani Racefans. Měl by to být nějaký "neutrál" ke kterému rádi přijdou ostatní přidat foto a rovněž i on bude aktivní.
Pojďme vybrat cca 5x lidí, kteří se toho budou chtít ujmout a dal bych hlasovačku. Co Vy na to? ;-)
PS : Já osobně to dělat nechcu ... :*) ;-\
Jednoznačně Ronault!