BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.03.10  21:27

« Re: Fotosoutěž fuč. Kubyyyk se rozhodl zmizet. A tentokrát potichu a nenápadně.

Hluboce se zamyslete. A teď se zpětně podívejte, kdo se pravidelně zúčastňuje fotosoutěží. A teď se podívejte, kdo má více času.

Jednoznačně Ronault!
  • « 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 23.03.10  21:24

« Re: Fotosoutěž fuč. Kubyyyk se rozhodl zmizet. A tentokrát potichu a nenápadně.

Chlapci tak už se dohodněte kde to bude,ať to neřešíme na poslední chvíli.Zatím čusek
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 23.03.10  20:45

Pokud to bude jeden z trojice ronault,wii,poustnik - jsem pro :yes:
    Ale asi nej by byl chobot!!!
  • « 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 23.03.10  20:15

Takže jestli to chápu správně tak zino teď hlasuje pro diskuzi uživatele,kde se bude hlasovat.no krásná věta z toho vyšla.To je zajímavé, to co říkáš není vůbec zajímavé:-DJak říkám je mi to jedno,ale docela už hoří koudel u zadku.Je 23.3.!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.03.10  20:12

ja som preskocil nazorovanie a uz rovno hlasoval >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 23.03.10  20:10

Zino - zatím padl názor Old Schola, Mojita a můj. Což je málo ale mě osobně je to též jedno. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.03.10  20:02

frpe rozpada sa ti nominacia >:D
    1) Pouštník
    2)
    3) Ronault
    4)
    5) Wiičko
    6)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.03.10  20:00

Frpe, díky za důvěru, ale fotosoutěže nechci pořádat, naopak mám v úmyslu se jich účastnit jen sporadicky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 23.03.10  19:57

Nebudu nějak trhat partu.V mých očích to vidím jasně a to,že je to celkem jedno.Pravdou zůstavá,že téma by mělo být na očích!Já bych hlasoval pro diskuzi u Ronaulta nebo u Wiička.Zatím takhle,těším se až vám ukáži můj výtvor
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 23.03.10  19:55

« Uživatelé MACZU prosím hlasujte!!!

Ahoja Chobůtku! ;-)

Líbí se mě tvé dvě věty : najít pro fotosoutěž diskuzi, kde se málo klábosí a nebude se tam tudíš ztrácet téma fotosoutěž mezi 30 dalšími tématy. Jinak si myslim, že se vždy najde někdo kdo to vyhlásí a spočítá.

Jen doplním, že člověk používající HDR by se mohl na ostatní fotky možná koukat jinak ... /jen můj názor/.

Dobře - Pouštník přispíval když jsem tady začínal před cca 3x mi lety a byl protřelej matador, velmi hezky on a Švihák mě přijali, v té době si ještě "týnejdžr" Chobot hrál doma na písku s plastovou tatrou a začínal "mutovat", v té době si rovněž i malý Ronault hrál doma a na štědrý den dostal krabici legáčků, s kteráma si prakticky hraje dodnes, jen je bl.bý že do toho přimotal i Mirku ... >:-[] Takže polemiku MACZu a kompletně všechny uživatele asi nejlépe zná z diskuzí Pouštňajs. Ale je to jen můj názor, je pravda že mě Pouštník nasypal nějaký pětitisícovky do kapsy ale pšt.

PS : Chob a Ron - sorka dorka ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.03.10  19:49

zino sa distancuje ;-) takze sme pri piatich ako bol plan >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 23.03.10  19:41

Počkej, v prvnim příspěvku píšeš, že jsem kandidát NUMERO UNO a v dalšim už mě napíšeš jako druhého? To si teda musíme vyřikat >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 23.03.10  19:38

No až na ty HDR fota, která s tim dle mého soudu nemají nic společného, souhlas. Jde přeci jen o to fotosoutěž vyhlásit, ukončit a sečíst body....tudíš o to aby to byl někdo aktivní.
    Jinak já se toho dobrovolně vzdal a nemíním to měnit. Všichni víme proč. I když každopádně děkuji za kandidaci.

Asi tak: najít pro fotosoutěž diskuzi, kde se málo klábosí a nebude se tam tudíš ztrácet téma fotosoutěž mezi 30 dalšími tématy. Jinak si myslim, že se vždy najde někdo kdo to vyhlásí a spočítá.
    Já osobně to vidim na nějakou z Pouštníkových diskuzí či Ronaultovu.
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 23.03.10  19:36

Dobrá, já tedy bych navrhoval pořadí :

1) Pouštník
    2) Chobot
    3) Ronault
    4) Zino
    5) Wiičko
    6) Thomasino

Úmyslně jsem vybral všechny "neutrály" aby byly stravitelní snad pro všechny tady. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.03.10  19:29

frpe pekny rozbor hlasujem za poustnika :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 23.03.10  19:25

Mojito - nechci se nyní nikoho dotknout a jsem zcela vážný, což sice nebývá zvykem ale pro tuto příležitost ano.

Dle mě by to měl být někdo, kdo nepoužívá HDR a asi nejlepší nestranník. Tím se nechci dotknout Smika, samozřejmě tam ( na prvním místě topky ) by byla soutěž na očích stále, ale myslím že těch prvenství, poté co brzy asi bude brzy mít i nejdiskutovanější auto by bylo asi moc. ;-)

Můj návrh : Chobot - super týpek na všech diskuzích, navíc ho znám osobně - můj kandidát č.1 - velmi aktivní na MACZu, reaguje vždy v dobrém, má snahu poradit, není škodolibý
    Ronault - sice inklinuje k Brnu, což by mohlo jisté lidi pobouřovat ale jeho jsem snad nikdy neviděl naštvanýho, raguje vtipně, trefně dtto jako Chobot - můj kandidát č.2 - je velmi aktivní na MACZu
    Matheas - oproti Chobotovi a Ronaultovi není tak aktivní, též navíc oproti předchozím kandidátům nosí za nickem klub RSKa
    Mojito - oproti loňsku se z něj stal výborný příspěvkář a myslím že reaguje s klidnou hlavou, trochu mě osobně to kazí HDR a pro jisté lidi inklinace k Brnu
    Viičko - aktivson jako ďábel, rád ho čtu, rád si s ním píšu - zde mě trochu vážnosti jakým je Fotosoutěž kazí inklinace k teplometskému humoru ( který neříkám že je špatný ) ale jistě by se promítl i do soutěží. Jinak Vojta live je docela bourák.
    Pouštník - myslím že on a nebo Chobot by to měli dělat, Pouštník je tady žijící legenda, přispívá docela aktivně, je humorný, neškodí, nestranník, myslím že by si to zasloužil a měl by velkou radost.

Skutečně nevím - když probereme topku současnou a NEjdiskut auta tak by to dle mého selského rozumu neměl být nikdo z hlavních představitelů současných či bývalých RSka a ani Racefans. Měl by to být nějaký "neutrál" ke kterému rádi přijdou ostatní přidat foto a rovněž i on bude aktivní.

Pojďme vybrat cca 5x lidí, kteří se toho budou chtít ujmout a dal bych hlasovačku. Co Vy na to? ;-)

PS : Já osobně to dělat nechcu ... :*) ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 23.03.10  18:38

FRPE - ronault nebo s-mike ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 23.03.10  18:19

« Re: krádeže aut

jo, už sem to taky dohledal.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.10  18:16

« Re: krádeže aut

Server Novinky u mě zas o kousek klesl - je to všechno fake:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 23.03.10  18:04

« krádeže aut

Zdravím....

Možná jste to na novinkách.cz taky četli, ale toto je drsné >:D

[odkaz]

[odkaz]

Dporučuju se pak mrknout na více videi co mají na youtube....

myslíte že to je REAL nebo FAKE....?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…