BMW 320si (Wii-Jay)
Chobot 24.03.10 10:13
« Re: Fotosoutěž fuč. Kubyyyk se rozhodl zmizet. A tentokrát potichu a nenápadně.
Dyť jo. 30* se tu zopakovalo to samé a furt nic, tak si to Wii ještě cvičně zopáknul a ujal se toho. Tak to má být >:D
Jinak k bodu jedna. Chobot se zlobí! Chobot se moc zlobí!! >:D Ne dělam si řiď(ť). Já se sám vyškrtl už asi 20 příspěvků zpět :-) -
Wiii 24.03.10 10:12
No protože mi bylo jasný, že by se tu ještě do večera (minimálně) mluvilo o tom, kde to bude a nakonec by se stihlo přihlásit 5 lidí a bylo by to o ničem... ;-\ Občas demokracie musí ustoupit >:D >:D Tak se hlavně přihlaš >:D >:D :yes: -
Wiii 24.03.10 09:55
« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Téma pro měsíc březen:
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci.
3. Držte se tématu, což tento měsíc díky jedinému omezení - černobílý mód na fotoaparátu asi nebude problém.
5. Hlasuje se od 25.3. 20:01 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod.
7. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu. (v případě white_labela jako profil osoby)
Wii-Jay [odkaz]
Poustnik [odkaz]
Tak kdo bude dál? :-) -
Wiii 24.03.10 09:29
« FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Nebudu to protahovat, jelikož termín se krátí...
Téma pro měsíc březen:
Takže se přihlašujte a jdeme na to ;-) :yes: :yes:
Wii-Jay [odkaz] -
Wiii 24.03.10 09:10
Pánové... oapkuji se, ale ideální by bylo:
1) Kdyby to byl někdo kdo je na hlavní straně (nejvíce příspěvků nebo TOP 10) ;-)
1) At už podle prvního bodu, nebo následujícího důvodu bych Chobota vyškrtl rovnou (promin, hned vysvetlim >:D ), jelikož k němu do diskuze se dá dostat pouze velmi slozite (nefunguje u něj cesta přez pravou lištu na Hlavní stránce) a komu se chce pokaždé zadávat "BMW" -> "3 series" -> "Hledat" -> "Diskuze"... ;-\ Ano...nikomu
3) To že u někoho bude soutěž neznamená, že se o ni musí bezpodmínečně starat, u Kubyyyka to bylo taky pouze umístěné a staral se o ni někdo jiný (Matheas, Ronault a další), vyjimečně Kubyyyk ;-)
4) Formát diskuze by měl být chronologický a ne stromový, takže lidi co mají pod 400 příspěvků taky nedoporučuji ;-\ :no:
5) Ohledně nestrannosti - s tím souhlasím, je to dobré, aspoň se třeba zúčastní více lidí... Tomuto na Hlavní stranně odpovídá Ypsilon, Wii (já), Karim. a essex boy (ted ještě taky H22A5) ;-)
sečteno podtrženo, kdo nám splňuje vše co zde píši:
- Ypsilon ,ale je na horách a když přijede z hor, bude už fotosoutěž uzavřená a mobil mu nejde (nemá roaming), takže na jeho souhlas nedojde ;-\
- já jakožto Wii-Jay, jsem tu a souhlas dávám ;-)
Takže parto co vy na to? ;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 23.03.10 22:53
all - ronault tady zas až tak furt není,jinak proč ne...Buď on,FRPE,white label,chobot,fefe,wii-jay.
Kurňa,už ale někdo zkopírujte ten text fotosoutěže..pokud to někdo někde nalezne 8-s -
FRPE 23.03.10 22:24
Já bych se taky nějak Ronaulta moc neptal, prostě to dostane jak říkáš rozkazem a je to. Když bude proti, tak mu nejsilnější a nejvyšší z nás pohrozí že mu rozšlape Legáčky a Roník povolí a bude šlapat na tvrdo a ne jako RiSKantní hodinky ... >:D
PS : Klubu RSKa se samozřejmě omlouvám. ;-) -
element5 23.03.10 22:16
Z navržených by to asi nejlépe zvládal Ronault ale jde o to, jestli se mu do toho vůbec bude chtít, jestli na to bude mít náladu... Každopádně rychle někoho vyberte, ať mám kam poslat nominaci ;-) -
FRPE 23.03.10 21:29
Já mám pocit že stažení Ibizy je od Kubajse jen dočasné, již tuším dvakrát auto na čas ( pár dní ) stahl a pak ho sem s pompou vrátil. Myslím že si potřebuje jen na čásek odpočnout a zase tu BUDE.
Je to tak Kubí? ;-)
Wii-Jay [odkaz]