BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.03.10  10:14

« FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ

Téma pro měsíc březen:

MOJE AUTO NA ČERNOBÍLÉ FOTOGRAFII

Pravidla:
    1. Na fotografii má být vaše auto.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci.
    3. Držte se tématu, což tento měsíc díky jedinému omezení - černobílý mód na fotoaparátu asi nebude problém.
    4. Fotky se přihlašují od 15.3. do 25.3. do 20:00.
    5. Hlasuje se od 25.3. 20:01 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
    6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod.
    7. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu. (v případě white_labela jako profil osoby)

Nominace:
    Wii-Jay [odkaz]
    Poustnik [odkaz]

Tak kdo bude dál? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 24.03.10  10:13

« Re: Fotosoutěž fuč. Kubyyyk se rozhodl zmizet. A tentokrát potichu a nenápadně.

Dyť jo. 30* se tu zopakovalo to samé a furt nic, tak si to Wii ještě cvičně zopáknul a ujal se toho. Tak to má být >:D

Jinak k bodu jedna. Chobot se zlobí! Chobot se moc zlobí!! >:D Ne dělam si řiď(ť). Já se sám vyškrtl už asi 20 příspěvků zpět :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.03.10  10:12

« Re: Fotosoutěž fuč. Kubyyyk se rozhodl zmizet. A tentokrát potichu a nenápadně.

No protože mi bylo jasný, že by se tu ještě do večera (minimálně) mluvilo o tom, kde to bude a nakonec by se stihlo přihlásit 5 lidí a bylo by to o ničem... ;-\ Občas demokracie musí ustoupit >:D >:D Tak se hlavně přihlaš >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.03.10  10:05

wii-jay - právě si se sám zvolil!Bravo >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.03.10  09:55

« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ

Téma pro měsíc březen:

Pravidla:
    3. Držte se tématu, což tento měsíc díky jedinému omezení - černobílý mód na fotoaparátu asi nebude problém.
    6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod.
    7. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu. (v případě white_labela jako profil osoby)

Nominace:
    Wii-Jay [odkaz]
    Poustnik [odkaz]

Tak kdo bude dál? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 24.03.10  09:36

« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ

Zrovna jsem chtěl napsat, že není čas na demokracii, neb termín nás tlačí, tak je dobře, že je to tady, Wii-Jay. Já zatím nominuji tuto. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.03.10  09:29

« FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ

Nebudu to protahovat, jelikož termín se krátí...

Téma pro měsíc březen:

Pravidla:

Takže se přihlašujte a jdeme na to ;-) :yes: :yes:

Nominace:
    Wii-Jay [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.03.10  09:10

Pánové... oapkuji se, ale ideální by bylo:

1) Kdyby to byl někdo kdo je na hlavní straně (nejvíce příspěvků nebo TOP 10) ;-)

1) At už podle prvního bodu, nebo následujícího důvodu bych Chobota vyškrtl rovnou (promin, hned vysvetlim >:D ), jelikož k němu do diskuze se dá dostat pouze velmi slozite (nefunguje u něj cesta přez pravou lištu na Hlavní stránce) a komu se chce pokaždé zadávat "BMW" -> "3 series" -> "Hledat" -> "Diskuze"... ;-\ Ano...nikomu

3) To že u někoho bude soutěž neznamená, že se o ni musí bezpodmínečně starat, u Kubyyyka to bylo taky pouze umístěné a staral se o ni někdo jiný (Matheas, Ronault a další), vyjimečně Kubyyyk ;-)

4) Formát diskuze by měl být chronologický a ne stromový, takže lidi co mají pod 400 příspěvků taky nedoporučuji ;-\ :no:

5) Ohledně nestrannosti - s tím souhlasím, je to dobré, aspoň se třeba zúčastní více lidí... Tomuto na Hlavní stranně odpovídá Ypsilon, Wii (já), Karim. a essex boy (ted ještě taky H22A5) ;-)

sečteno podtrženo, kdo nám splňuje vše co zde píši:
    - Ypsilon ,ale je na horách a když přijede z hor, bude už fotosoutěž uzavřená a mobil mu nejde (nemá roaming), takže na jeho souhlas nedojde ;-\
    - já jakožto Wii-Jay, jsem tu a souhlas dávám ;-)

Takže parto co vy na to? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 23.03.10  22:53

all - ronault tady zas až tak furt není,jinak proč ne...Buď on,FRPE,white label,chobot,fefe,wii-jay.

Kurňa,už ale někdo zkopírujte ten text fotosoutěže..pokud to někdo někde nalezne 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.03.10  22:48

Frpe tie tvoje prispevky >:D :yes: Takze ronault mas to rozkazom >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 23.03.10  22:24

Já bych se taky nějak Ronaulta moc neptal, prostě to dostane jak říkáš rozkazem a je to. Když bude proti, tak mu nejsilnější a nejvyšší z nás pohrozí že mu rozšlape Legáčky a Roník povolí a bude šlapat na tvrdo a ne jako RiSKantní hodinky ... >:D

PS : Klubu RSKa se samozřejmě omlouvám. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.10  22:20

Jo, dal bych to Ronaultovi "skoropříkazem", je někdo proti?

...nikdo, takže šesti hlasy (já 1 + element 5) "jednohlasně" to má na starost Ronault... ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 23.03.10  22:16

Z navržených by to asi nejlépe zvládal Ronault ale jde o to, jestli se mu do toho vůbec bude chtít, jestli na to bude mít náladu... Každopádně rychle někoho vyberte, ať mám kam poslat nominaci ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 23.03.10  22:04

Nechme promluvit hlas lidu. ;-) Apropo Old - zakecals tu véču, co bude tvá "paňmáma" v pátek vařit, smažit a péct? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 23.03.10  21:57

Nyní válčím za Revoluční Sociální Kandidáty >:D To víte,v politice je hodně peněz.Tak teda tady ta soutěž nebo u Ronaulta?Neupouštějme od tématu!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.03.10  21:41

...já to říkám furt, neber úplatky, neber úplatky... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 23.03.10  21:39

Joj to je fakt, Old School byl nestraník a nyní již je v partaji.
    >:D

No ta večeře by nebyla zlá. >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.03.10  21:35

Ještě jsem zapoměl jeden bod, a sice že každý pátek bude večeře u OldSchoolů(zmRSKat), ale dík že souhlasíš! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 23.03.10  21:32

Frpíčku pořád to co píšeš neřeší to,kde otosoutěž bude a se Švihákem souhlasím ve všech bodech.Zatím hoši
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 23.03.10  21:29

Já mám pocit že stažení Ibizy je od Kubajse jen dočasné, již tuším dvakrát auto na čas ( pár dní ) stahl a pak ho sem s pompou vrátil. Myslím že si potřebuje jen na čásek odpočnout a zase tu BUDE.

Je to tak Kubí? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…