BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 24.03.10 20:10
« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Téma pro měsíc březen:
MOJE AUTO NA ČERNOBÍLÉ FOTOGRAFII
Pravidla:
1. Na fotografii má být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu, což tento měsíc díky jedinému omezení - černobílý mód na fotoaparátu asi nebude problém.
4. Fotky se přihlašují od 15.3. do 25.3. do 20:00 hod.
5. Hlasuje se od 25.3. 20:01 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod.
7. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu. (v případě white_labela jako profil osoby)
Nominace:
Wii-Jay [odkaz]
Poustnik [odkaz]
Old School [odkaz]
element5 [odkaz]
Tak kdo bude dál? :-)
PS: Co se to tu rozmohlo za móresy, že si nováčci vkládají auta nejdříve na zkoušku, pak je smažou a vloží znova s trochu vylepšenou recenzí (Commander a Alfa 164), to jako aby neměli to špatné hodnocení, které si zasloužili??? ;-\ ;-\ :no: :no: Je problém si napsat o přehodnocení?? Nechápu to!!
PPS: MINIak, pokud ti to schválí účastníci, tak tě samozřejmě připíšu do seznamu ;-) -
Chobot 24.03.10 19:26
Trošku originality a kupu vtipu. To má velkej potenciál. Ode mně tam body budou určitě.
Je fakt, žes mohl píchnout to auto před ta vrata a naházet na haubnu trochu slámy a......ne, kecam. Je parádní :yes:
A už dost chvály abys nám nespychnul.
MINIak: Krásná fotka. Škoda toho datumu výroby. -
-
Wiii 24.03.10 18:58
MINIak, no nevím >:D Stanovila se tady nějaká pravidla a myslím, že by bylo dobré se jich držet... nebo nám tu opět zavládne absolutní anarchie jako byla předtím ;-) :no: :no: Ale pokud ti to podpoří (prominou) ostatní účastníci, já nemám problém ;-) :yes:
To ALL - hned jak dorazím domu, zaktualizuju přehled nominací. V mobilu je to pěkně na chuje >:D >:D :no:
Element: Mě se víc líbí ta úplně poslední ;-) :yes: :yes:
Moj skromny prispevok do sutaze: [odkaz]
7000 prispevok, co vyhravam?