BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 24.03.10 22:15
« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Téma pro měsíc březen:
MOJE AUTO NA ČERNOBÍLÉ FOTOGRAFII
Pravidla:
1. Na fotografii má být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu, což tento měsíc díky jedinému omezení - černobílý mód na fotoaparátu asi nebude problém.
4. Fotky se přihlašují od 15.3. do 25.3. do 20:00 hod.
5. Hlasuje se od 25.3. 20:01 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod.
7. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu. (v případě white_labela jako profil osoby)
Nominace:
Wii-Jay - [odkaz]
Poustnik - [odkaz]
Old School - [odkaz]
element5 - [odkaz]
Mojito - [odkaz]
kaaOc - [odkaz]
jmujrj [odkaz]
Matheas - [odkaz]
Tak kdo bude další? :-)
-
Matheas Ropak 24.03.10 21:56
Téma pro měsíc březen:
Pravidla:
3. Držte se tématu, což tento měsíc díky jedinému omezení - černobílý mód na fotoaparátu asi nebude problém.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod.
7. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu. (v případě white_labela jako profil osoby)
Nominace:
Wii-Jay - [odkaz]
Poustnik - [odkaz]
Old Schoul - [odkaz]
element5 - [odkaz]
Mojito - [odkaz]
kaaOc - [odkaz]
jmujrj - [odkaz]
Matheas - [odkaz]
Tak Kdo bude další ………………………………
-
Matheas Ropak 24.03.10 21:54
Wii J. Gratuluji k přenesení Fotosoutěže na tvůj portál >:D .
Máš pravdu laďka je tentokrát hodně vysoko :yes:. Pokusím se na ní zaútočit následující fotografii.
Tedy přihlašuji se do fotosoutěře měsíce Března s tématem
Černobílé foto
[odkaz] -
Matheas Ropak 24.03.10 21:49
Zdar chlapi
ohledně Miniaka tak je mi to líto , ale pravidla jsme si dali jasná aktuální foto.
Miniaku promiň jinak pěkná fotka máš na to ještě zítřek tak něco vyblejskni ...budu se těšit.
Wii J.
ohledně nováčků s Tebou plně souhlasím Admin by tyto recenze měl smazat nebo jim ponechat původní ohodnocení!
Navíc se nemůžu ztotožnit ještě s jedním nešvárem a to je přehodnocování aut, někdo tě ohodnotí ty reaguješ dotazem on ti to zhorší ! zeptáš se proč a znovu zhoršení :no: S tím by se mělo něco dělat -
jmurjr (H22A7) 24.03.10 21:47
ja napisem. tato praktika mi tiez nie je po chuti. ved to by som mohol znova reupnut B a asi by som bol na lepsej pozicii ako som. nechapem aj tak, ze preco im ide o body.
iny pripad je znova upload hondy, pretoze tam je komplet prerobena recenzia, fotky a hlavne prerobene auto. -
Wiii 24.03.10 21:23
Téma pro měsíc březen:
Pravidla:
Nominace:
Wii-Jay [odkaz]
Poustnik [odkaz]
Old School [odkaz]
element5 [odkaz]
Mojito [odkaz]
kaaOc [odkaz]
jmujrj [odkaz]
Tak kdo bude dál? :-)
Laťka je hodně vysoko a každá další fotka mě čim dál tim víc překvapuje ;-) :yes: :yes:
PS: To nikdo nic neřeknete na mé minulé "PS" ? >:D >:D
jmurjr:
Tentokrát se nevyhrává nic >:D nějak jsem to nezaregistroval a navíc je tu teď dočasně Fotosoutěž, tak jsem tím nechtěl nikoho obtěžovat ;-) Ale k 7000 gratuluji ;-) :yes: :yes: -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.03.10 21:18
thomasino - dík ;-) ..taky jsi přidal hezkou fotečku >:-[]
subaru4ever - vždy,když jsem hlasoval,tak se mi nějaké fotky vyloženě nelíbily,ale zatím to vypadá,že tentokrát to bude jiný a na to,že téma není lehké tak :yes:
Tvůj příspěvek to vystihl velmi přesně :yes: .Ty ses vrátil z nějakého pokerovýho turnaje? :yes: >:-[] >:-[]