BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 25.03.10  12:30

« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ

Zdar...To je v pdeli chlapi... řikam si že se odpanim a vyfotim něco do první fotosoutěže a nemůžu najít fotak po tom co mi v pokoji uklidila slečna.... Pomooooc >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.03.10  12:13

wii-jay - >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.03.10  11:07

Já když jsem sčítal, tak jsem se úplně pokaždý přepočítal! Takže já se tímto vyřazuji kvůli neschopnosti.

A vyhlašuji referendum proti bodu 7!!!! Já chci furt koukat na střílející babičku!
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.03.10  10:59

« MegaTeplomets kár

Zdravím přátelé! :-) Včera jsem potkal úplně skvěle teplý auto anebo úplně pro nějakou holku. Ale vylepšení rozhodně tom uautu dává štávu, pokud to nemá růžovou barvu >:D Byl to Fiat 500 ABARTH v růžový barvě >:D O víkendu se těšte na fotky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.03.10  08:27

Neupravuju, jen je dělám jasnější a srozumitelnější >:D >:D >:D protože co s těmi hlasy pak? nic s nima neuděláš, není to jednoznačné a není to fér... prostě nejasné hlasování se nezapočítává ;-) :no:

PS: Chtěl bych někoho poprosit, jestli by se neujal sčítání hlasů, už teď totiž na 100% vim, že zde v sobotu odpoledne a večer nebudu ;-) A nevim kdy se až dostanu na internet, jestli v neděli, nebo v pondělí atd. :-| kdo se této zodpovědné práce ujme? Matheas, Ronault, Chobot, Poustnik, nebo snad někdo úplně jiný? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 25.03.10  08:22

Wii: Když už ta pravidla takhle upravuješ, a stále přidáváš nové a nové podmínky, měl bys to rovnou přepsat do paragrafů a hlav a veškeré nové dodatky připisovat formou novel, novelizací novel, vyhlášek, novel vyhlášek, referend "lidu" atd. >:D

A samozřejmě to celý nechat schválit ministerstvem vnitra >:D ;-)

Musí to tu mít přeci řád >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.03.10  08:13

Téma pro měsíc březen:

MOJE AUTO NA ČERNOBÍLÉ FOTOGRAFII

Pravidla:
    1. Na fotografii má být vaše auto.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu, což tento měsíc díky jedinému omezení - černobílý mód na fotoaparátu asi nebude problém.
    4. Fotky se přihlašují od 15.3. do 25.3. do 20:00 hod.
    5. Hlasuje se od 25.3. 20:01 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
    6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    7. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu. (v případě white_labela jako profil osoby)

Nominace:
    Wii-Jay - [odkaz]
    Poustnik - [odkaz]
    Old School - [odkaz]
    element5 - [odkaz]
    Mojito - [odkaz]
    kaaOc - [odkaz]
    jmujrj [odkaz]
    Matheas - [odkaz]

Tak kdo bude další? :-)

Že by to byla jedna z menších fotosoutěží? :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.03.10  08:08

FRPE:
    Já ti nevím, co ty máš pořád za problém >:D >:D Z jakého důvodu by fotosoutěž neměla být u mě.... Minule jsem tu na toto téma psal elaborát >:D >:D Pak jsem se rozhodl že to dám k sobě a nedlouho na to se tu objevil Kubyyyk a vše jen potvrdil ;-) Takže : "co mas ku.rva za problem? >:D >:D >:D

PS: Je ta profilovka snad z března? >:D Ne-eni >:D

Thomasino:
    Nedělej, však není důležité vyhrát, ale zúčastnit se ;-) :yes: :yes: A jak to myslíš s tím nedržením se tématu? Jak by se tentokrát někdo nemohl držet fématu, naopak zde se ukáže, jak je kdo dobrý fotograf, jelikož je dáno "Vyfoť to nejlepší co umíš, jen ať je to černobílé" >:D >:D Takže zde se ukáží rozdíly v našem umu nejvíc ;-) :yes: :yes:

Mojito:
    Už jen kvůli tvému hodnocení jsem to musel upřesnit >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 25.03.10  00:01

Přihlašuji tuto nickovou fotku, je přece černobílá né? >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.03.10  23:49

Díky, ty taky ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.03.10  23:44

thomasino - no snad to vydrží,ne? ;-)

btw : na e-mail jsem se mrkl,máš tam i odpověď ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.03.10  23:39

Mojito - jak až zítra??!!

WII - ještě nevím jestli se zúčastním, minule mě soutěž trochu zklamala, málokdo se držel tématu, asi si budu vybírat jen zajímavá témata.. Rozmyslím se zítra, dneska jsem neměl náladu..
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.03.10  23:16

wii - jay - a sakra ;-\ ;-\ ;-\ ;-\

thomasino - e-mail si přečtu zítra ;-)

matheas - to jsou ty naše problémy s kompozicí...zákazy atp. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 24.03.10  23:12

Zdravím všechny! ;-)

Můj názor na nováčky a jejich mazání a opětovné ,,nandání,, recenze je řekl bych poněkud "frpíčkovské" ( pro nezasvěcené = dětské ) ... ;-\ Nevím ale v tomto souhlasím s Wídžejem.

Dále dost dobře jsem nepochopil Kubu, kterej stáhl Ibizu, dále přispívá a jestli jsem nyní zpětně správně četl, bude cca za měsíc dávat new recenz na jiné auto? :-O

Umístění fotosoutěže : no Wídžeji, sebevědomí veliké jen co je pravda, tak velké jako je vysoká a dlouhá kolem plzenské borské "Kájínkově" věznici hradba. 8-s

Zase na stranu druhou se dnes v dnešní době člověk bez sebevědomí neprosadí. Již ze dneška je ale vidět, že se o soutěž řádně staráš a je teda asi ve správných rukou a klávesnici, budu rád a ostatní taky, když ti to "vydrží". ;-) A zároveň držím palec :yes:

K fotkám : fotky pěkné, zajímavé, bude to s přibývajícími účastníky stále těžší a těžší. Nejvíc mě zaujal Josef a Mojito, zatím teda ... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 24.03.10  22:39

Foto tohoto měsíce mě stála půl kilometrovou cestu zákazem povodí moravy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.03.10  22:34

Téma pro měsíc březen:

MOJE AUTO NA ČERNOBÍLÉ FOTOGRAFII

Pravidla:
    1. Na fotografii má být vaše auto.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu, což tento měsíc díky jedinému omezení - černobílý mód na fotoaparátu asi nebude problém.
    4. Fotky se přihlašují od 15.3. do 25.3. do 20:00 hod.
    5. Hlasuje se od 25.3. 20:01 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
    6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    7. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu. (v případě white_labela jako profil osoby)

Nominace:
    Wii-Jay - [odkaz]
    Poustnik - [odkaz]
    Old School - [odkaz]
    element5 - [odkaz]
    Mojito - [odkaz]
    kaaOc - [odkaz]
    jmujrj [odkaz]
    Matheas - [odkaz]

Tak kdo bude další? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.03.10  22:31

Mojito:
    To nemůžeš!!! S tímhle jsou vždycky problémy >:D >:D Takže tam jdu upravit pravidlo tak aby bylo srozumitelnější >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 24.03.10  22:30

Thomasino
    Ty nesoutěžíš?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.03.10  22:27

Mojito - máš mejl ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 24.03.10  22:25

Mojito
    já taky

edit : nějak málo účastníků nééé sakra lidičky !! nebojte se toho
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…