BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 25.03.10 21:18
« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - HLASOVÁNÍ
Díky za závorku Old Schoole ;-) Já pro tebe nehlasoval, protože mi to přijde až moc prvoplánové a to já moc nemusím >:D >:D (Jako třeba když Ronault v prosinci nafotil jesle ve svém kufru - nezaujalo mě to) ;-\ (Promin Ronaulte >:D >:D Ale myslim že jsem ti to už říkal ;-) ) -
Subaru4ever 25.03.10 21:13
1. kaaOc
2. Matheas
3. Old School
Ale bylo to těžký rozhodování. Všichni jste byli hodně dobří :yes:
Jen si bez konkretizace musím postesknout, že tam bylo i pár lepších nápadů a provedení fotek, ale vždy na těchto inkriminovaných fotkách byl nějaký prohřešek proti správnému "sektoru záběru". (tím myslím, záběr nafotit např. o metr dolu a metr doprava) ;-)
Edit: teprve po odeslání mého hlasování jsem spatřil foto WL. Na bednu to u mě není, ale posílám mu tímto speciální platinovou cenu pro extra neočekávaného soutěžícího, které je možná ještě cennější než stříbro a bronz :yes: -
Ronault. 25.03.10 21:12
Téma pro měsíc březen:
MOJE AUTO NA ČERNOBÍLÉ FOTOGRAFII
Hlasování:
1. Hlasuje se od 25.3. 20:00 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
2. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), nejasná volba pořadí se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
3. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Soutěžící:
Wii-Jay - [odkaz]
Poustnik - [odkaz]
Old School - [odkaz]
element5 - [odkaz]
Mojito - [odkaz]
kaaOc - [odkaz]
jmujrj - [odkaz]
Matheas - [odkaz]
Vampix - [odkaz]
white label - [odkaz]
Tak vesele hlasujte a kdo má sílu a čas, tak ať to sčítá! Čím více lidí bude počítat, tím spíše se tu ukáží přesné výsledky ;-) -
Ronault. 25.03.10 21:07
Kolegové a kolegyně, před hodinou a čtvrt mi volal white label, jestli mu nepřihlásím fotku. Nevím jak vám, ale nejel mi do této chvíle MACZ. Prostě se nešlo na auto.cz dostat. Proto snad pochopíte dodatečné přihlášení fotky white labela
[odkaz] -
Chobot 25.03.10 20:34
« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Vypršel čas na spojení
Při pokusu kontaktovat server img.auto.cz vypršel časový limit.
Blá,blá,blá.......
Hm, zobrazuje mi to jen Jmujrjovo fotku, ostatní viz výše. Až bude zas MACZ pracovat normálně, tak si rád zahlasuju........teda normálně, řekněme až aspoň tohle půjde >:D :-| -
Honza Mička 25.03.10 20:16
« FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - HLASOVÁNÍ
Téma pro měsíc březen:
MOJE AUTO NA ČERNOBÍLÉ FOTOGRAFII
Hlasování:
1. Hlasuje se od 25.3. 20:00 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
2. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), nejasná volba pořadí se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
3. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Soutěžící:
Wii-Jay - [odkaz]
Poustnik - [odkaz]
Old School - [odkaz]
element5 - [odkaz]
Mojito - [odkaz]
kaaOc - [odkaz]
jmujrj [odkaz]
Matheas - [odkaz]
Vampix - [odkaz]
Tak vesele hlasujte a kdo má sílu a čas, tak ať to sčítá! Čím více lidí bude počítat, tím spíše se tu ukáží přesné výsledky ;-) -
Brandon Walsh 25.03.10 19:46
« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
ale ved mas bmw vole ty musis >:D alebo to tak funguje len na svk ? :-O >:D no mas vyhodu ked ta odstavia za prekrocenie rychlosti tak policajti (zvyknuti) budu stat pri okienku spolujazdca a ty zatial ujdes dverami >:D