BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.03.10  21:59

« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - HLASOVÁNÍ

Tak drobná úprava fotky speciálně pro White Labela ;-)
    [odkaz]
    Myslíš, že by mi to příště prošlo i do fotošoutěže na černobílou fotku?? ;-) >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.03.10  21:58

Téma pro měsíc březen:

MOJE AUTO NA ČERNOBÍLÉ FOTOGRAFII

Hlasování:
    1. Hlasuje se od 25.3. 20:00 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.

2. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), nejasná volba pořadí se NEZAPOČÍTÁVÁ!!

3. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.

Soutěžící:
    Wii-Jay - [odkaz]
    Poustnik - [odkaz]
    Old School - [odkaz]
    element5 - [odkaz]
    Mojito - [odkaz]
    kaaOc - [odkaz]
    jmujrj [odkaz]
    Matheas - [odkaz]
    Vampix - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    Thomasino - [odkaz]

Tak vesele hlasujte a kdo má sílu a čas, tak ať to sčítá! Čím více lidí bude počítat, tím spíše se tu ukáží přesné výsledky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.03.10  21:58

Ronault:
    No nápad je základ úspěchu... Pak je to o tom, jak to vyfotíš ;-) Třeba lednová se mi povedla jak nápadem, tak zpracováním (teď se chválím >:D >:D ) a dopadlo to tak jak se mi to líbilo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.10  21:56

Zkus to, jestli ti to projde... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.03.10  21:54

wl: Ale kdepak, vysvětlil jsem to myslím docela jasně... a hlavně, něco tak dokonalého a nesmrtelného, jako je Favorit, nepotřebuje pro svou obhajobu nějaká vítězství ve fotosoutěži >:-[] >:D

Old School: Nemáš zač. Tento měsíc jsem měl těch důvodů více. Nebyl čas, na černobílou fotku si chci vyhradit více prostoru a nápadu, nebudu dělat další fotky bez hliníkáčů, které by snad do 3 týdnů měly být a v neposledné řadě, potřebuju si od fotosoutěže odpočinou, minulý měsíc mě naštval, takže asi tak ;-)

Wii-Jay: Máš to marný, mažu si tě ze tel. seznamu >:-[] >:D Mě má vítězná fotka z prosince super taky nepříjde, neměl jsem tolik času, takže jsem z vítězství ani nějak nejásal. Spíše mě zklamalo jen o bod třetí místo mého Lega a takové všemožné výmluvy, proč nejsou tak dobří ve fotosoutěži, jak byli v diskuzi pod mým autem. Ale to je jiná a dlouhá povídačka ;-) Každopádně od doby, co jsem několik večerů promrzl při focení v Třineckých železárnách a co jsem lovil Lego panáčky kleštěma v nádobce ostřikovačů, si nápadu a snahy vážím opravdu hodně ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.03.10  21:53

Tak mám je ještě na tu černobílou fotku domalovat?? ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.10  21:46

Jj, k dokonalosti tomu dál chybí už jen ty červené linky na masce,
    ty by právě (s tou tmavě šedou) parádně vynikly... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.03.10  21:42

A počkej, až tu fotku uvidíš i barevně!! ;-) >:D
    V té černobílé to tak nevyniká >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.10  21:40

Thomasino
    Vidíš jak ta šedá tvému GTI sluší, kdyby byla ještě o něco tmavší, tak je to úplná paráda... :-O 8-s >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 25.03.10  21:39

1: Old School - mimo již řečené, musim dodat, že se mi líbí použití ´zrna´.
    2: Mojito - neni přesně vidět kam ten maník kouká, ale vypadá ta fotka, že už ho omrzela jeho plošina MX19 a chtěl by se svézt v něčem dravějšim.
    3: Element5 - Jak jsem již psal. V jednoduchosti je síla. Jediná připomínka, já bych tu fotku ještě zprava ořízl o to oko na přivázání aby bylo jen jedno za autem.

Jinak jsem měl fakt dilema z Mathease. Řekněme, že ode mě získal nakonec 4 místo.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.03.10  21:36

Vidíš Labele, toho bychom se měli držet ;-) >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.10  21:34

Ronault
    Říkáš, lepší na prvním místě cizí "Favorit", než žádný... :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.03.10  21:32

Téma pro měsíc březen:

MOJE AUTO NA ČERNOBÍLÉ FOTOGRAFII

Hlasování:
    1. Hlasuje se od 25.3. 20:00 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.

2. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), nejasná volba pořadí se NEZAPOČÍTÁVÁ!!

3. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.

Soutěžící:
    Wii-Jay - [odkaz]
    Poustnik - [odkaz]
    Old School - [odkaz]
    element5 - [odkaz]
    Mojito - [odkaz]
    kaaOc - [odkaz]
    jmujrj [odkaz]
    Matheas - [odkaz]
    Vampix - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    Thomasino - [odkaz]

Tak vesele hlasujte a kdo má sílu a čas, tak ať to sčítá! Čím více lidí bude počítat, tím spíše se tu ukáží přesné výsledky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 25.03.10  21:30

Ronaulte-Děkuji Ti každopádně za krásná slovíčka,moc si toho od Tebe vážím.Díky tepláky Ti kdyžtak půjčím kdyby jsi náhodou potřeboval k nějaké fotosoutěži.Zatím díkes a příště se přidej.Zatím čusek
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.03.10  21:30

Ronault:
    No jak tvoje fotka z prosince, tak Old Schoolova ted sice mají nápad, ale ani jedna z těch fotek jako takových nejsou ničím zajímavé.. Promin, tak to vidím já ;-) Ale neber to, že nemám rád tvoje nápady, naopak třeba LEGO bylo úplně super ;-) :yes: :yes:

Thomasino:
    jsi přidán ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.03.10  21:27

Sice pozdě, ale přece. Tak já to tedy zkusím.. Když máte to povolení změnit hlasování pro opozdilce kvůli výpadku webu

[odkaz]

;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.03.10  21:26

Wii-Jay: Hele, já tomu říkám nápad, ty tomu, že tě nic nenapadne říkáš, že to nebylo prvoplánovitý >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.10  21:26

1. Mojito
    2. Wii-Jay
    3. Matheas

:yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.03.10  21:24

A když už jsem tady, tak po dlouhé době budupouze hlasovat aniž bych se účastnil soutěže.

1. Old School: Tak to je pro mne pro tento měsíc rozhodně vítěz na celé čáře. Dobrý nápad s vtipem, to je základ. Propracované kulisy - stodola, dokonalé tepláky... No a jako třešnička na dortu perfektně udělaná úprava. Samozřejmě jej trochu znevýhodňuje méně zajimavé auto, co si budem nalhávat, ale u mě tento měsíc jeho snaha a nápad jasné první místo.
    2. Mojito: Perfektně uděláno, perfektně HDR... a teď mi někdo tvrďte, že HDR je na černobílou fotku k ničemu! Opravdu podařená fotka.
    3. kaaOc: Dlouho jsem váhal mezi ním a jmujrem, ale vzhledem k tomu, že se mi ten motiv odrazu líbí, navíc technicistně dokanalé, takže třetí místo si zaslouží.

Další místa bez bodů jen z vlastní ukecanosti:
    4. jmujr: Zajimavá fotka, ale ten motiv jsem u tebe už viděl a proto by nebylo fér, kdyby to bylo výše.
    5. Vampix: černobílá ponurá atmosféra je perfektně vystižena :yes:
    6. white label: No má ten Golf zajímavý obrovitanský zadek, co? Plus si představte, že u toho focení si mu wl kleknout, což vysoce hodnotím >:D
    7. Matheas: Kompozice jako vždy na jedničku.
    8-10. Wii-Jay: Pěkný, pěkný
    8-10. Element5: Kdybys to auto do tý vody poslal, bylo by to rázem první místo
    8-10. Poustník: Bez komentáře >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.03.10  21:24

Thomasino, přidej to, nešlo to nikomu ;-) Ale máš nevýhodu (ale pokud by me tvá fotka zaujala, tak hlasování můžou změnit lidi co už hlasovali), to je ale tvoje mínus >:D

Old School - Jo to se potkáme určitě ;-)

PS: ve 21:30 končí dopřihlašování!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…