BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 25.03.10 21:58
« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - HLASOVÁNÍ
Téma pro měsíc březen:
MOJE AUTO NA ČERNOBÍLÉ FOTOGRAFII
Hlasování:
1. Hlasuje se od 25.3. 20:00 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
2. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), nejasná volba pořadí se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
3. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Soutěžící:
Wii-Jay - [odkaz]
Poustnik - [odkaz]
Old School - [odkaz]
element5 - [odkaz]
Mojito - [odkaz]
kaaOc - [odkaz]
jmujrj [odkaz]
Matheas - [odkaz]
Vampix - [odkaz]
white label - [odkaz]
Thomasino - [odkaz]
Tak vesele hlasujte a kdo má sílu a čas, tak ať to sčítá! Čím více lidí bude počítat, tím spíše se tu ukáží přesné výsledky ;-)
-
Ronault. 25.03.10 21:54
wl: Ale kdepak, vysvětlil jsem to myslím docela jasně... a hlavně, něco tak dokonalého a nesmrtelného, jako je Favorit, nepotřebuje pro svou obhajobu nějaká vítězství ve fotosoutěži >:-[] >:D
Old School: Nemáš zač. Tento měsíc jsem měl těch důvodů více. Nebyl čas, na černobílou fotku si chci vyhradit více prostoru a nápadu, nebudu dělat další fotky bez hliníkáčů, které by snad do 3 týdnů měly být a v neposledné řadě, potřebuju si od fotosoutěže odpočinou, minulý měsíc mě naštval, takže asi tak ;-)
Wii-Jay: Máš to marný, mažu si tě ze tel. seznamu >:-[] >:D Mě má vítězná fotka z prosince super taky nepříjde, neměl jsem tolik času, takže jsem z vítězství ani nějak nejásal. Spíše mě zklamalo jen o bod třetí místo mého Lega a takové všemožné výmluvy, proč nejsou tak dobří ve fotosoutěži, jak byli v diskuzi pod mým autem. Ale to je jiná a dlouhá povídačka ;-) Každopádně od doby, co jsem několik večerů promrzl při focení v Třineckých železárnách a co jsem lovil Lego panáčky kleštěma v nádobce ostřikovačů, si nápadu a snahy vážím opravdu hodně ;-) -
Chobot 25.03.10 21:39
1: Old School - mimo již řečené, musim dodat, že se mi líbí použití ´zrna´.
2: Mojito - neni přesně vidět kam ten maník kouká, ale vypadá ta fotka, že už ho omrzela jeho plošina MX19 a chtěl by se svézt v něčem dravějšim.
3: Element5 - Jak jsem již psal. V jednoduchosti je síla. Jediná připomínka, já bych tu fotku ještě zprava ořízl o to oko na přivázání aby bylo jen jedno za autem.
Jinak jsem měl fakt dilema z Mathease. Řekněme, že ode mě získal nakonec 4 místo. -
Wiii 25.03.10 21:32
Téma pro měsíc březen:
MOJE AUTO NA ČERNOBÍLÉ FOTOGRAFII
Hlasování:
1. Hlasuje se od 25.3. 20:00 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
2. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), nejasná volba pořadí se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
3. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Soutěžící:
Wii-Jay - [odkaz]
Poustnik - [odkaz]
Old School - [odkaz]
element5 - [odkaz]
Mojito - [odkaz]
kaaOc - [odkaz]
jmujrj [odkaz]
Matheas - [odkaz]
Vampix - [odkaz]
white label - [odkaz]
Thomasino - [odkaz]
Tak vesele hlasujte a kdo má sílu a čas, tak ať to sčítá! Čím více lidí bude počítat, tím spíše se tu ukáží přesné výsledky ;-)
-
Wiii 25.03.10 21:30
Ronault:
No jak tvoje fotka z prosince, tak Old Schoolova ted sice mají nápad, ale ani jedna z těch fotek jako takových nejsou ničím zajímavé.. Promin, tak to vidím já ;-) Ale neber to, že nemám rád tvoje nápady, naopak třeba LEGO bylo úplně super ;-) :yes: :yes:
Thomasino:
jsi přidán ;-) :yes: -
Ronault. 25.03.10 21:24
A když už jsem tady, tak po dlouhé době budupouze hlasovat aniž bych se účastnil soutěže.
1. Old School: Tak to je pro mne pro tento měsíc rozhodně vítěz na celé čáře. Dobrý nápad s vtipem, to je základ. Propracované kulisy - stodola, dokonalé tepláky... No a jako třešnička na dortu perfektně udělaná úprava. Samozřejmě jej trochu znevýhodňuje méně zajimavé auto, co si budem nalhávat, ale u mě tento měsíc jeho snaha a nápad jasné první místo.
2. Mojito: Perfektně uděláno, perfektně HDR... a teď mi někdo tvrďte, že HDR je na černobílou fotku k ničemu! Opravdu podařená fotka.
3. kaaOc: Dlouho jsem váhal mezi ním a jmujrem, ale vzhledem k tomu, že se mi ten motiv odrazu líbí, navíc technicistně dokanalé, takže třetí místo si zaslouží.
Další místa bez bodů jen z vlastní ukecanosti:
4. jmujr: Zajimavá fotka, ale ten motiv jsem u tebe už viděl a proto by nebylo fér, kdyby to bylo výše.
5. Vampix: černobílá ponurá atmosféra je perfektně vystižena :yes:
6. white label: No má ten Golf zajímavý obrovitanský zadek, co? Plus si představte, že u toho focení si mu wl kleknout, což vysoce hodnotím >:D
7. Matheas: Kompozice jako vždy na jedničku.
8-10. Wii-Jay: Pěkný, pěkný
8-10. Element5: Kdybys to auto do tý vody poslal, bylo by to rázem první místo
8-10. Poustník: Bez komentáře >:-[] -
Wiii 25.03.10 21:24
Thomasino, přidej to, nešlo to nikomu ;-) Ale máš nevýhodu (ale pokud by me tvá fotka zaujala, tak hlasování můžou změnit lidi co už hlasovali), to je ale tvoje mínus >:D
Old School - Jo to se potkáme určitě ;-)
PS: ve 21:30 končí dopřihlašování!!!
[odkaz]
Myslíš, že by mi to příště prošlo i do fotošoutěže na černobílou fotku?? ;-) >:D >:D