BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 14.02.11 20:26
« Re: Konecne
Wii: No nevím, jestli tady mám ještě tuhle diskusi obohacovat, ta M3 vypadá fakt tragicky. nevím co tě to napadlo, ale je to skoro vrak, v hrozné barvě, se škaredým interiérem, prostě zklamání. Snad ses rozmyslel dobře, ale myslím že to zase rychle prodáš, je to prostě s h i t :no:
No dobře, vypadá sakra skvěle. Ta zelená je prostě peklo a ty seš jeho satan. Ty voe ať slouží, fakt skoro až závist kdyby to nebylo nemorální >:-[] Jestli si udělám v létě ten výlet do práglu tak ji chci aspoň vidět. Sakra dobré to je no :yes: -
Wiii 14.02.11 17:41
« Re: Konecne
WL:
Nejsi prvni a asi ani posledni kdo se pta >:D
Jinak ta 600vka je jednoho servisáka - chce si ji komplet vyvonět >:D takže interier přijde asi novej >:D >:D
Kysky:
No tak jet s novym autem hned na ring, to neni dobrej napad >:D Temer zadny unikový zony, celkem kluzky asfalt atd.... Most a Brno úřed Ringem jsem si dal jako povinnost!! ;-) :yes: :yes:
Vette:
Díky moc, jsem rád že jsi je vyhlížel - někdy před létem napíšu recenzi - zatim posbírám fotky a udelám si názor s odstupem casu :-) Ale pochybuju ze udelám nějaký převratný objev ohledne M3 E46 - je proste super >:D >:D Jinak tu kombinaci taky žeru - celé to auto je s citem navolené - interier, exteriet, oblozeni atd. :-)
PS: omlouvam se ze jsem neodpovidel, jsem v Bormiu a uzivam si tu lyžování :-) -
Poustnik 14.02.11 14:12
« Re: E kupé
Ne, dneska jsem se dobře najedl a večer jdu hrát volejbal.... :-! >:D
No ještě asi budu muset po cestě koupit nějakou květinu, je to sice krutě importovaný nečeský svátek, ale radši jsem se ženy zeptal, jestli ho chce slavit. Tož mi odpověděla, že ne, ale kytku že jí můžu koupit každý jiný den, tak se to asi hodí. Doufám že dnes nebudou dvojnásobné ceny.... >:D -
white label 13.02.11 23:16
« Re: E kupé
Steven
"Interiér mi nepřijde totožný s klasickou třídou E - je menší (užší)."
To se ti ani nedivím, když E coupé je na platformě třídy C a s Ečkem má splečné hlavně to písmeno, to je jako bys čekal, že A5ka bude podobně prostorná, jako "dvoudveřový" A6 sedan...