BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.03.10  23:08

« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - HLASOVÁNÍ

Poustník: No jo, v tom má ten karburátor výhodu, že to můžeš roztlačit. Kdyby mi nebylo trapně to roztlačovat, tak baterku ani startér vlastně nepotřebuju >:D Já mám signalizaci, ale nějak přestala fungovat a jelikož mě spíše štvala, tak jsem to neřešil ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.03.10  23:07

Che, Ronaulte, já vybil dvakrát Hondu Odyssey, která má zvukový signál zapnutých světel, ale jen když vystoupíš dveřmi řidiře. A díky té elektronice to neroztlačíš.... potřebuješ kabely na nastartování. Dlóuhé kabely. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.10  22:50

Díky Frpe, máš pravdu, trochu jsem to "odpráskl"... :*) ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.10  22:46

Th
    To nevím, ale Mojito by to na svém "supermonitoru" nepoznal určitě, a když tak by to stejně hned zapomněl... 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 25.03.10  22:42

Tak a jdu hlasovat

I přes malou účast je zde dosti kvalitních fotek tak to nebudu zdržovat a verdikt zní takto

1 MOJITO tohle místo jsem měl jasné od začátku parádní kompozice ,parádní prostředí , parádní hdr = parádní fotka (asi Ti schovám G11)víš , že jsi mě touto fotkou na...

2 WII JAY musím říct , že při pohledu na tuto fotku mi zaběhal mráz po zádech něčím je ta fotka zvláštní , ale popsat to neumím

3 OLD SCHOOL v první moment jsem si říkal proč dává fotku tak starou a až pak jsem si všiml , že na fotce je né malý ale velký Old school. Paráda chlape

Ostatní se nevešli do mého výběru , ale fotky jsou pěkné všechny.

...S pozdravem MATHEAS >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.03.10  22:35

Poustník: No taky jsem si říkal, že bych jen tak něco dneska ještě cvakl, když jsem jel na grilovačku odpoledne, ale nechal jsem foťák na paraperu, takže máte smůlu. Ale fotka by to bylo dobrá. Dneska se mi stalo poprvé to, co jsem si myslel, že se nestane. Příjdu s spolužákem k autu a vidím... KUA! Nechal jsem svítit světla. Samozřejmě baterka ani ťuk, tak jsme roztlačovali >:-[] >:D

Matheas: Úplně normálně >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.03.10  22:30

A to já bych klidně ty japončíky hodnotit nechal....nemají o nic horší vkus než český Pepíci..... >:D

A já se klidně tento měsíc účastním i s hnusnou fotkou, však bylo ten den hnusně, hnusný kus břehu, neměl jsem čas, ale nebudu trhat partu..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 25.03.10  22:30

Rone
    tp myslíš jak >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.03.10  22:24

s-mike už spí, ale on má na to jisto jistě stejný pohled jako já na svou neúčast. Představte si, že byste nahnali bandu japončíků s těmi jejich pidifoťáky, jak běhají po Praze, aby šli profesionálně ohodnotit obrazy Rembrandta, Da Vinciho atd >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.03.10  22:15

s-mike to tady už říkal.....on má tak silné nutkání hlasovat jen pro svoji fotografii, že by to nevydržel.....a pak žehlete takové společenské fópá....tak se raději neúčastní.... 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.03.10  22:15

Téma pro měsíc březen:

MOJE AUTO NA ČERNOBÍLÉ FOTOGRAFII

Hlasování:
    1. Hlasuje se od 25.3. 20:00 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.

2. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), nejasná volba pořadí se NEZAPOČÍTÁVÁ!!

3. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.

Soutěžící:
    Wii-Jay - [odkaz]
    Poustnik - [odkaz]
    Old School - [odkaz]
    element5 - [odkaz]
    Mojito - [odkaz]
    kaaOc - [odkaz]
    jmujrj [odkaz]
    Matheas - [odkaz]
    Vampix - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    Thomasino - [odkaz]

Tak vesele hlasujte a kdo má sílu a čas, tak ať to sčítá! Čím více lidí bude počítat, tím spíše se tu ukáží přesné výsledky ;-)

PS: Díky Matheasi ;-) :yes: :yes:

PPS: Jdu spát chlapci, tak se tu mějte ;-) :yes:

Vampi: díky ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 25.03.10  22:14

Zdravím všechny soutěžící na novém azylu,

fotky pěkné, vybírání těžké. Jelikož romové nepřijely a Old Scholl na začátek soutěže vytáhl"bombu" nezúčastnil jsem se soutěže, protože nechci být druhej ... ;-)

1. Old School - velmi origo a vtipné, super!Zdravím přítelkyni.
    2. Mojito - máš úžasný cit pro věc, tato i minulá fotka čupr
    3. White Label - pěkné, sice postrádám to co u Old ale ok
    4. KaaOc - dobrý, zaujímavý
    5. Element5 - hezké

Všem ostatním = omluva ale kapříků jste poslali málo. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 25.03.10  22:11

1.Old School - Tohle není jen o černobílém efektu, tohle prostě je černobílá fotka :yes:
    2.Mojito - Perfektně doladěná fotka, dobrý nápad, něco v lehkém stylu industrial navíc to fakt dobře vyšlo
    3.Wii-Jay - bylo to těžší rozhodování, nakonec kvůli tomu, že to do te krajinky zapadlo a ze zbylých fotek mně to nejvíc uchvátilo :-)

;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.03.10  22:09

S-MIKU - proč ty se vlastně nezúčatníš fotosoutěží? Já se tentokrát teda taky nechtěl účastnit, téma mě přiliš nezaujalo, ale ty se myslím neúčastníš nikdy :-)

edit: WL, myslíš že by si tady toho někdo všiml?? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.10  22:08

Neprošlo, tahle už je "kolorovaná"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.03.10  22:07

1 jmujrj
    2 kaaOc
    3 Old School
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.03.10  22:04

FEFE - to je VUT v Žabinách, ne věžák na Šumavské... Tam mám mimochodem FU, ale těm nic neplatím, platit budou oni ;-) :-!
    ...aspoň pak bude na ty pokuty za rychlost, až mi pošlou ty přeplatky na daních >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.03.10  22:02

Ach jo.Jak tak koukám,každým měsícem se zlepšujete a to všichni!
    Tentokrát se musím zdržet hlasování,páč:
    za 1.- musela bych dát tři body svému Mojitovi,ne z protekce,ale prostě se mu fotka dost povedla.Asi mu G11ku zabavím...víc času věnuje jí a Šíru! 8-s
    no a za 2. - absolutně bych nevěděla koho dát a v jakým pořadí na další dvě místa!Mně se ty fotky líbí vopravdu Fšechny!! :-) :-) :yes: :yes: :yes:

Thomasino,že tys byl na Šumavské platit KO??? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 25.03.10  22:02

na tri mista mam pet kandidatu - je to stale slozitejsi s tim, jak jde kvalita mistnich pánů fotografů nahoru :yes:

takze z mych finalistu Jmurjr, KaaOc, Matheas, Mojito, Old School jsem s tezkym srdcem urcil toto poradi na bedne

1. Mojito
    2. Old School
    3. KaaOc

ostatnim pánům a vsem ucastnikum souteze se obligatne omlouvam, ze jsem zvolil tak a ne jinak ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.03.10  22:00

1. jmurjr - tohle hraní se světlem mě vždycky bavilo...
    2. OldSchool - Nápad!
    3. element5 - není nad čistou diagonálu!
    :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…