BMW 320si (Wii-Jay)
Vampix(Diesel Power) 26.03.10 00:06
« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - HLASOVÁNÍ
Mojito: Dík za stručné zhodnocení, byl tam po pravé straně sloup a nějak jsem nevymyslel jak ho eliminovat, zachytit pomník a auto a nějak do udělat. Však já se příště polepším, možná jsem mohl dát jinou fotku.... :-)
Matheas >:D asi málo kdo vozí, ale bylo to po cestě na dovolenou, v německu a docela nečekané >:D Každopádně od té doby tatka jezdí pouze s kabely v autě... -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.03.10 23:43
« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - HLASOVÁNÍ
Podle mého názoru by se ani neměl vítěz tohoto tématu radovat,páč POPRVÉ,opakuji POPRVÉ se mi stalo,že jsem nenalezl fotku co se mi vyloženě nelíbí :yes:
Kdybych se nepřihlásil,tak ani nebudu toto téma hodnotit:
Takže jak ve škole,známka za dodržení tématu,nápad a provedení kompozice :
wii - téma 1,nápad 3,provedení 1 (ponurost fotky se mi líbí) = 5
poustnik 3,4,1 =8 (je to spíš detailní foto,ale čistá fotka!)
old - 1,1,2 = 4 (ta dvojka za objekt ve středu fotky)
element - 1,3,2 = 6 (škoda,že auto není trošku posunutý na druhou stranu)
kaooc - 2,3,1, = 6 (spíše detailní foto,ale velmi kvalitní s odleskem)
jmurjr - 1,2,1 = 4 (perfektní,ten kroužek kolem SPZ tam je navíc)
matt - 1,3,2 = 5 (perfektní,kvalitní fotka,okta je trochu moc ve středu)
wampix - 1,3,3 = 7 (strašná škoda,že to auto ulítlo do strany)
white label - 1,3,1 = 5 (kvalitní foto,zajímavý záběr!)
thomasino - 3,2,1 = 6 (kvalitní fotka,spíš ale detail)
old,jmurjr - po 4
wii,matt,white label -5
zbytek 6,7,8
Těžký:
1.jmurjr - pouze rozhodlo to,že když ho dám na první flek,bude to vyrovnanější,navíc to osvětlené město je naprosto perfektní!!!
2.old school - stejně dobrá fotka,jsi druhý aby to bylo napínavější a asi kdyby to auto nebylo ve středu snímku,tak bys u mě vyhrál
3.matt - kdyby měl white label,nebo wii-jay víc hlasů tak dám jednoho z nich - vaše fotky jsou pro mě TŘETÍ!(matheas a wii tam mají krajinu,vypadá to o něco lépe)
Pro ostatní : Toto téma bylo pro mě co se týče kvality všech jasně nejkvalitnější,tak se na mě nezlobte,ale byli jste dobří
;-)