BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 26.03.10 11:21
« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - HLASOVÁNÍ
Téma pro měsíc březen:
MOJE AUTO NA ČERNOBÍLÉ FOTOGRAFII
Hlasování:
1. Hlasuje se od 25.3. 20:00 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
2. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), nejasná volba pořadí se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
3. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Soutěžící:
Wii-Jay - [odkaz]
Poustnik - [odkaz]
Old School - [odkaz]
element5 - [odkaz]
Mojito - [odkaz]
kaaOc - [odkaz]
jmujrj [odkaz]
Matheas - [odkaz]
Vampix - [odkaz]
white label - [odkaz]
Thomasino - [odkaz]
-
Chobot 26.03.10 11:06
No jasně, že jo. Když jsem tenkrát(už ani nevim kdo to vložil) řikal, že je na pytel, že je na fotce cizí auto, tak jsem dostal p.ojeb hned. Když jsem si stěžoval, že do fotosoutěže Kajuška dodala namalovaný obrázek(což prostě nemá s fotkou nic společného) tak jsem dostal zase p.ojeb. Když jsem si stěžoval, že fotka by měla být aktuálně nafocena ten měsíc, do kterého bude přihlášena jako soutěžní, hádej co? No zase mi zj.ebali. A tak to bylo furt. Prostě začátky jsou těžká a nevděčná práce. -
Wiii 26.03.10 10:57
Chobote, tebe jsem nezazil jako správce fotosoutěže >:D >:D měla to být nějaká narážka na mé zprdnutí Poustníka? >:D >:D >:D 8-s
Jinak jak jsem říkal, pro ověření (aspoň částečné) sečtěte všechny body a musí to být násobek 6ky ;-) :yes: :yes:
Poustniku, je teprve pátek, ještě jsem doma a jaké stráně máš vlastně na mysli? >:D >:D
Jedu, ale až zítra ;-) A na celkem dlouhý výlet >:D >:D Teď jsem ještě byl shánět nějakou jarní nepromokavou bundu, abych mělo v čem chodit, přeci jen ty deště tam asi budou na dennim poradku >:D Minule jsem měl stesti, neprselo ani jeden den, ale byl jsem tam jen na týden ;-) :yes:
Rarsch:
Máš snad zkušenosti s pilama z Číny? >:D >:D