BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
old.school.rska 27.03.10 20:33
« FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - HLASOVÁNÍ UKONČENO
SEČTENÍ BODŮ + POŘADÍ:
1. Mojito (32b.)
2. Old School (29b.)
3. kaaOc (17b.)
4. Jmujrj (12b.)
5. Wii-Jay (9b.)
6. Matheas (7b.)
7. Element5 (5b.)
8. Poustnik+Vampix (4b.)
9. White label (1b.)
10. Thomasino (0b.)
Vítězi(Mojitovi) gratuluji a musím říct,že tento měsíc se bylo opravdu na co dívat a jde vidět,že kvalita v dnešním světě vyhrává.Takže výherní fotka [odkaz]
-
Thomasino 27.03.10 17:11
« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - HLASOVÁNÍ
WII - užívej si to tam a doufám, že se občas ozveš!! ;-) :-)
Měj se a buď tam hodný! Máš tam spoustu příležitostí a míst k hezkému focení, tak jestli tam budeš mít svoje 320si sebou (budeš??), tak doufám doplníš spoustu zajímavých fotek! ;-) -
Subaru4ever 27.03.10 14:21
Mojito: Ale všechno v životě se má jednou zkusit >:D
Víš jaký bych třeba měl s focením špinavého auta problém já ??? Stříbrné auto jednoduše nejde ušpinit ;-\ :yes:
EDIT: Dostal jsem (snad) zajímavý nápad na téma fotosoutěže (ne že by se mi téma SPORT nelíbilo):
Všichni jakožto milovníci aut se dnes klepeme strachy a hrůzou z vozidel, jako je sportovní BMW s dieslovým tříválcem, Mercedes S se čtyřválcem, Ferrari na baterky (V12 (válců) se vymění za 12V (napětí)) a jiné iracionální výmysly zelených bezmozků :no:
Bylo by proto moc pěkné ukázat, že i naše povětšinou silná benzínová vozítka jsou správně "ekologická". Navrhuji proto téma: "Auto na "zelené" fotografii, aneb pořádné auto a ekologie".
Toto téma mi přijde nevšední, relativně náročné na nápad a hlavně velmi aktuální.
Jsme si ale samozřejmě vědom, že návrh hraje do karet Mojitovi a naopak diskriminuje majitele dieslů >:D >:-[] -
-
Wiii 27.03.10 08:02
Téma pro měsíc březen:
MOJE AUTO NA ČERNOBÍLÉ FOTOGRAFII
Hlasování:
1. Hlasuje se od 25.3. 20:00 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
2. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), nejasná volba pořadí se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
3. Vyhlášení výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Soutěžící:
Wii-Jay - [odkaz]
Poustnik - [odkaz]
Old School - [odkaz]
element5 - [odkaz]
Mojito - [odkaz]
kaaOc - [odkaz]
jmujrj [odkaz]
Matheas - [odkaz]
Vampix - [odkaz]
white label - [odkaz]
Thomasino - [odkaz]
Tak vesele hlasujte a kdo má sílu a čas, tak ať to sčítá! Čím více lidí bude počítat, tím spíše se tu ukáží přesné výsledky ;-)
-
Wiii 27.03.10 07:59
Tak pánové a dámy, přišel jsem se s Vámi rozloučit :-) Kdybych se tu neobjevil do úterý, tak se nejspíš nemám kde připojit a nebudu na MA skoro vůbec, pokud se ale zde objevím, tak mám net doma a to to zase pofrčí >:D >:D >:D
Takže se tu v ČR a SR mějte hezky a užívejte si těch vašich plechovek ;-) Ahoj a šáteček >:D >:D
Já to taky nehledal, ale logicky asi (shodné) konečné celkové pořadí... ;-) :-)