BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.02.11  21:30

« Re: Rada

Co lyžovačka v Bormiu? Ještě sis nedal na držku? >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.02.11  21:00

Klidně do 6000, ale když potřebuješ, můžeš až do 7000. Neztrácí to rapidně výkon jako diesel. To zdaleka není jako diesel >:D >:D
    Diesel je většinou nad 4500 o ničem, v 5000 už silně ztrácí dech :-( :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.02.11  20:56

Do kolika to má smysl točit Thomasino? Do 5tis? >:D >:D To je jak diesel 8-s >:-[] :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.02.11  20:51

Na to je ještě jedna odpověď. Kup si auto s benzínovým turbomotorem (nebo benzín + kompresor) a máš tam jak zátah odspodu, tak možnost vytáčení a ještě nemusíš poslouchat rachtání dieselu! >:-[] >:-[] Pak už jen zvolit, jestli to má být zadokolka, předokolka nebo čytřkolka ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.02.11  20:37

Indu:
    jak už jsem ti níže odpovídal na dotaz ohledně 320si vs. tvoje současná OI vRS... Je to o tom co hledáš... mezi dieselem a benzínem je veliký rozdíl a mezi 320si a 320d ještě větší ;-) Těžko radit! Řeknu ti to takhle - volba rozumem = 320d (popřípadě 330d) ; volba srdcem = 320si (respektive ta protěžovaná 330i >:-[] :no: :no: ) Jinak je to jak píše xGanga (který si v mém 320si vezl nějaký ten kilometr zadek) - diesel předjíždí snáž - má větší krouťák, ale když s benzínem dobře podřadíš, jede to podobně.... Doporučuji ti se svézt s oběma kandidáty a pak uvidíš ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 15.02.11  20:13

« Re: První místo

Ale Škoda 100 je symbol, ten se jen tak nerozpadne,jediněby se propadla do pekla nebo byla vynesena na nebesa...... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 15.02.11  19:53

Tak už zas druhej... měl bys vzít tu M3, zajet za tou škodovkou, protůrovat to a ona by se pod tím randálem rozpadla (ať už dobrovolně nebo ne) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 15.02.11  19:43

Na nejbezpečnější předjíždění co nejsilnější diesl s automatem, na zábavné ježdění co nejsilnější benzín s manuálem..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 15.02.11  19:38

xganga ma pravdu a nebo jeste 330i >:D ;-) ..
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 15.02.11  19:19

Já sice problematiky BMW 3 znalý moc nejsem, ale z čistě logického hlediska bude diesel na předjíždění lepší (má mnohem více Nm). Což ovšem neznamená, že by 320si nedokázalo předjet prakticky cokoliv, stačí jen podřadit a je to ;-) IMHO při 20 tisících za rok nemá diesel smysl, zvlášť když si chce člověk řízení užít, na to je esíčko skvělá volba.
    Takže jednoznačně 320si! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.11  19:09

Dobry večer. Po přečteni vašeho članku usuzuji že jste dost znaly problematikou BMW 3. Tak se vas chci zeptat na radu ohledně koupě vozu.Mam možnost koupě BMW 320si jak jste vlastnil nebo BMW 320D v M paketu.Najezdim tak 20000km za rok. Co hlavně potřebuji vědět jak je to na předjižděni pokud potřebuji tak abych mohl rychle a bezpečne předjed. Děkuji za pomoc poněvač jsem ještě žadne BMW neměl ale je to pro mě vyzva naučit se něco noveho rad řidim.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.11  19:03

« Rada

Dobry večer. Po přečteni vašeho članku usuzuji že jste dost znaly problematikou BMW 3. Tak se vas chci zeptat na radu ohledně koupě vozu.Mam možnost koupě BMW 320si jak jste vlastnil nebo BMW 320D v M paketu.Najezdim tak 20000km za rok. Co hlavně potřebuji vědět jak je to na předjižděni pokud potřebuji tak abych mohl rychle a bezpečne předjed. Děkuji za pomoc poněvač jsem ještě žadne BMW neměl ale je to pro mě vyzva naučit se něco noveho rad řidim.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.02.11  17:22

« Re: OLEJ

5W-50 od Mobil 1 nyní zvažuji já, ale tím že nyní mám 5W-30, tak by to neměl být problém :-) Aspoň budu mít na okruhu pocit, že ten motor tak netrápím. Ale stejně budu zase pečlivě sledovat teplotu oleje v motoru a po 2-3 ostrých kolech dám necelé jedno na chlazení ;-) Jistota je jistota, přece jenom to není Radical, který je na okruh stavěný >:-[] Jooo, ale takový Radical SR4 by se mi jako "víkendové" a okruhové auto mooooc líbilo :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.02.11  17:17

« Re: výběr "Nejlepší recenze" :-)

Nejlepší recenze vybírá redakce a podle toho je to vidět :-) Vybírají si auta, která se jim hodí a občas jsou ty fotky nebo recenze dost průměrné :-O Ale je to jejich "boj" >:-[] Navíc slibovali, že se to bude měnit a mám pocit, že se to skoro nemění...
    Jo Ypsi si polepšil, já dostal za posledních pár týdnů jen asi 2x 9, ale moc hodnocení mi nepřibylo, takže jsem si nepohoršil, za poslední týden vůbec, počet hodnocení mám stejný. Což znamená, že vy jste si polepšili a rozdíly budou v řádech tisícin desetiného místa. Ale aspoň se to točí a není nuda ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.02.11  17:04

Thom:
    Ale ty ses nam nejak propadl >:D >:D Tak dlouho jsi byl prvni a najednou te predbehl i Ypsi, který byl nedávno ještě někde okolo 5tého místa ;-)

Jinak moje původní recenze na 320si nebyla nic skvělého, ale časem jsem ji předělal a dnes je myslim velice nadprůměrná v rámci MACZ ;-) Tak trochu je mi líto, že se objevuju stále v TOP 10, protože jen auta, která nejsou v TOP 10 maji v současné době získat ocenění "Nejlepsi recenze" ;-\ :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.02.11  17:01

« Re: OLEJ

Pozde bycha honiti, 0w40 se osvědčil nejlépe - 320si má při vyšším spodním čísle problém se studenými starty, takže 0wXX je pro 320si ideální... Ale 5W50 jsem nezkoušel, možná by to mohlo fungovat dobře... Teď už to nezjistim >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.02.11  13:08

První tři mají minimální rozdíly, mění se to podle každého dalšího nového hodnocení, ikdyž je 3x 10 :-) Ale aspoň to není pořád stejné >:-[] >:-[]
    Každopádně se těším na jaro, až dáš recenzi na M3 s pořádnými fotkami ;-)
    Konečně by tady na TOPu mohlo být po dlouhé době nějaké opravdu zajímavé auto :-! Pokud k tomu bude slušná recenze a dobré fotky (ne jako když jsi udělal recenzi na 320si >:D )
  • 00 Reagovat !

foto kornel

kornel 15.02.11  09:15

« OLEJ

preco si neskusil viskozitne rozpatie 5W-50? napr. od MOBIL1 alebo MILLERS OILS
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.02.11  08:38

Steven:
    Ja mam bpody porad stejne, to jen ti okolo dostali nižší body >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 15.02.11  06:57

« První místo

Pěkný, první místo :yes: to bys neměl rychle usnout na vavřínech a nafotit co nejvíc fotek M3 :-!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…