BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 15.02.11 20:51
« Re: Rada
Na to je ještě jedna odpověď. Kup si auto s benzínovým turbomotorem (nebo benzín + kompresor) a máš tam jak zátah odspodu, tak možnost vytáčení a ještě nemusíš poslouchat rachtání dieselu! >:-[] >:-[] Pak už jen zvolit, jestli to má být zadokolka, předokolka nebo čytřkolka ;-) :-) -
Wiii 15.02.11 20:37
Indu:
jak už jsem ti níže odpovídal na dotaz ohledně 320si vs. tvoje současná OI vRS... Je to o tom co hledáš... mezi dieselem a benzínem je veliký rozdíl a mezi 320si a 320d ještě větší ;-) Těžko radit! Řeknu ti to takhle - volba rozumem = 320d (popřípadě 330d) ; volba srdcem = 320si (respektive ta protěžovaná 330i >:-[] :no: :no: ) Jinak je to jak píše xGanga (který si v mém 320si vezl nějaký ten kilometr zadek) - diesel předjíždí snáž - má větší krouťák, ale když s benzínem dobře podřadíš, jede to podobně.... Doporučuji ti se svézt s oběma kandidáty a pak uvidíš ;-) :yes: -
Ondřej Šámal 15.02.11 19:19
Já sice problematiky BMW 3 znalý moc nejsem, ale z čistě logického hlediska bude diesel na předjíždění lepší (má mnohem více Nm). Což ovšem neznamená, že by 320si nedokázalo předjet prakticky cokoliv, stačí jen podřadit a je to ;-) IMHO při 20 tisících za rok nemá diesel smysl, zvlášť když si chce člověk řízení užít, na to je esíčko skvělá volba.
Takže jednoznačně 320si! :yes: -
"-- skrytý --" 15.02.11 19:09
« Re: První místo
Dobry večer. Po přečteni vašeho članku usuzuji že jste dost znaly problematikou BMW 3. Tak se vas chci zeptat na radu ohledně koupě vozu.Mam možnost koupě BMW 320si jak jste vlastnil nebo BMW 320D v M paketu.Najezdim tak 20000km za rok. Co hlavně potřebuji vědět jak je to na předjižděni pokud potřebuji tak abych mohl rychle a bezpečne předjed. Děkuji za pomoc poněvač jsem ještě žadne BMW neměl ale je to pro mě vyzva naučit se něco noveho rad řidim. -
"-- skrytý --" 15.02.11 19:03
« Rada
Dobry večer. Po přečteni vašeho članku usuzuji že jste dost znaly problematikou BMW 3. Tak se vas chci zeptat na radu ohledně koupě vozu.Mam možnost koupě BMW 320si jak jste vlastnil nebo BMW 320D v M paketu.Najezdim tak 20000km za rok. Co hlavně potřebuji vědět jak je to na předjižděni pokud potřebuji tak abych mohl rychle a bezpečne předjed. Děkuji za pomoc poněvač jsem ještě žadne BMW neměl ale je to pro mě vyzva naučit se něco noveho rad řidim. -
Thomasino 15.02.11 17:22
« Re: OLEJ
5W-50 od Mobil 1 nyní zvažuji já, ale tím že nyní mám 5W-30, tak by to neměl být problém :-) Aspoň budu mít na okruhu pocit, že ten motor tak netrápím. Ale stejně budu zase pečlivě sledovat teplotu oleje v motoru a po 2-3 ostrých kolech dám necelé jedno na chlazení ;-) Jistota je jistota, přece jenom to není Radical, který je na okruh stavěný >:-[] Jooo, ale takový Radical SR4 by se mi jako "víkendové" a okruhové auto mooooc líbilo :yes: -
Thomasino 15.02.11 17:17
« Re: výběr "Nejlepší recenze" :-)
Nejlepší recenze vybírá redakce a podle toho je to vidět :-) Vybírají si auta, která se jim hodí a občas jsou ty fotky nebo recenze dost průměrné :-O Ale je to jejich "boj" >:-[] Navíc slibovali, že se to bude měnit a mám pocit, že se to skoro nemění...
Jo Ypsi si polepšil, já dostal za posledních pár týdnů jen asi 2x 9, ale moc hodnocení mi nepřibylo, takže jsem si nepohoršil, za poslední týden vůbec, počet hodnocení mám stejný. Což znamená, že vy jste si polepšili a rozdíly budou v řádech tisícin desetiného místa. Ale aspoň se to točí a není nuda ;-) -
Wiii 15.02.11 17:04
Thom:
Ale ty ses nam nejak propadl >:D >:D Tak dlouho jsi byl prvni a najednou te predbehl i Ypsi, který byl nedávno ještě někde okolo 5tého místa ;-)
Jinak moje původní recenze na 320si nebyla nic skvělého, ale časem jsem ji předělal a dnes je myslim velice nadprůměrná v rámci MACZ ;-) Tak trochu je mi líto, že se objevuju stále v TOP 10, protože jen auta, která nejsou v TOP 10 maji v současné době získat ocenění "Nejlepsi recenze" ;-\ :no: -
Thomasino 15.02.11 13:08
První tři mají minimální rozdíly, mění se to podle každého dalšího nového hodnocení, ikdyž je 3x 10 :-) Ale aspoň to není pořád stejné >:-[] >:-[]
Každopádně se těším na jaro, až dáš recenzi na M3 s pořádnými fotkami ;-)
Konečně by tady na TOPu mohlo být po dlouhé době nějaké opravdu zajímavé auto :-! Pokud k tomu bude slušná recenze a dobré fotky (ne jako když jsi udělal recenzi na 320si >:D )