BMW 320si (Wii-Jay)
FRPE 29.03.10 23:15
« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - HLASOVÁNÍ UKONČENO
Aha. No tak kdybych si mohl vybrat já, jel bych obě akce. Spíše bych se přikláněl na ten Rožnov, jelikož tam bude Rexton - toho ušáka bych pořádně láskyplně pomuchloval a dovezl bych chlapci plzenské pivo, přímo od zdroje - to jen tak někde nesežene.
Pak bych skočil k Labelovi - tomu bych dal asi štípanou přes celou ... ( pusu, obličej, záda ), toho bych velmi rád poznal live.
No a pak sestava další a tou je Admin - zde bych nasadil otcovský přísný tón, Admin by byl v té chvíli malý neposlušný syn a já bych mu káravě a s prstěm vztyčeným vyhuboval že mě dlouhou dobu neodepsal na SZ až po měsíci. >:D
No a s Vampixem bych si dal teplé, spíše teplejší latté z jednoho kelímku a láskyplně bychom ho oba naráz drželi a pili ... :*) -
Vampix(Diesel Power) 29.03.10 23:02
« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - HLASOVÁNÍ UKONČENO
Frpe: Měl sem v plánu jet Reno. Akorát že ted mně začli lanařit na Rožnov a já nvm jestli mi to ted výjde 2 soboty za sebou a hlavně ještě nvm jestli ten Rožnov výjde a nebo ne. Jakože jsem měl prvotně v plánu jet do Brna na Reno, ale zase tam prej bude narváno , což na okruhu může působit potíže ;-\ -
FRPE 29.03.10 22:47
« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - HLASOVÁNÍ UKONČENO
Jojo to jsou ty študovaný hlavy, honí holky ve vědárně místo aby se učili, dělali zápočty, stípka atd. a nevyučený přidavač Frpe aby jim pak osvětloval ...
Psali na novinkách a bylo to i v telce že nějaký starosta ze žabovřesk, tuším že se jmenoval Kvapil, spíše bych mu vybral jméno jiné, např. Platil, nebo Podplatil přijal nějaké úplatky a bla bla.
Vampix - ty jedeš Reno? -
Vampix(Diesel Power) 29.03.10 22:40
« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - HLASOVÁNÍ UKONČENO
tak auto a špína se dá lehce zachytit jednou z fotek z třineckých nebo vítkovic, ale téma přímo špinavé auto...nevím nevím....Mně se těch sportovních nápadů sbíhá nějak moc, musel bych udělat nějaký jeden originál asi :-/