BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 31.03.10 09:54
Suba:
Ne, bavoráček neblinkal >:D >:D >:D Ale já jsem byl celkem unavenej a pořád jsem tam lozil a něco fotil a pak jsem uplně prtvej usedl do křesla a začalo se mi dělat šoufle >:D >:D :no: Ale ustal jsem to ;-) Jinak Škodovek je tu pořád celkem dost, hlavně Octávky a Superby ;-)
Thomas:
Ahoj, hele nedorazim >:D Už se mě stejně včera ptal Rexík na FB >:D :yes: Snad bude i další srázek ;-) někdy v červnu, červenci atd. :-) Jinak na ježdění jsem už jakž takž zvyklej... V sobotu nebo neděli jedu na Stonehenge, to mám asi 100 mil, takže uvidíme >:D >:D
Ypsi:
Místní okruhy jsou v plánu, jelikož domácí je taky tak trochu fanoušek do auta, tak se mu líbilo mé esíčko ;-) :yes: A řikal, že mě na nějaký okruh vezme ;-) Na všechno dojde čas >:D >:D :yes: A co tam ti "makaróni" vyváděli? >:D >:D
Zino:
Tvoje rady nad zlato >:D Už ta s tím utíkáním dveřmi >:D >:D Jinak abys věděl, zas tak mi to neřve :-! :-! >:-[] Jinak ve škole zas tolik času trávit nebudu, prostě tu jednou, mx dvakrát za den odpovím na všechny dotazy a zase pujdu... Dopoledne mám školu, odpoledne výlety, posilku, nebo nákupy >:D >:D
Mojito:
Díky za pozdrav Zeleňáku >:D >:D Ono by sis zvykl na jízdu vlevo ;-) No a jaké je tenhle měsíc téma fotosoutěže??? ;-) :-! -
ypsilon 30.03.10 17:05
« Re: První info z GB+ Brno
hmm,za chvili jedu do hradce,takze dneska nemuzu..tak tomu verim :yes: FB nemam,takze nic..ja budu asi az pristi mesic objednavat stabilizatory,ale delat odklony a zvetsovat negativ u myho auta nema vubec cenu..
vypada to,ze bych mel byt vedle Vas s tizym ;-) -
Brandon Walsh 30.03.10 16:30
« Re: První info z GB
wii tak to aspon budes travit v skole vela casu ked mas net iba tam >:D som rad ze si cestou nezaspal a drzim palce pri anglickom soferovani :yes: v noci by som nechodil tankovat s tymi tvojimi laufami im tam urcite nicis nocny klud >:D drzim palce :yes: -
Asphalte MoDo 30.03.10 16:22
« Re: První info z GB+ Brno
Jestli bude modo to nevim, pac ma byt dneska nejaky maly srazik. Jako v druhym boxu s kym?
Stabilizatory uz jsou a nejen to, mam i odklony a silentbloky, je to o 200% jinde a jezdi to brutalni casy. Tad jeste vymenim pneu a upravim diferak a bude to strela. Vice info je na FB. -
ypsilon 30.03.10 16:05
nazdar lumpiku :-)
to je dost,ze se ozval..co ty mistni okruhy?uz se na nejaky chystas?
ja jel z italie,diky mistnim "makaronum", taky 12h,celej den v p*** ;-\ dobre,ze uz se zzivas s mistni "levojizdou",ja bych se toho bal..
tak se tam mej hezky a zatal :-) :yes:
asphalte-uz se tam tesim jak malej ;-) bude tenhle patek MoDo?ze bychom se nak vsichni domluvili..ja jsem v kontaktu s rudou(rarsch) a mam cislo na hansse,jinak jsem plonkovej..zatim to vypada,ze bych mel byt v tom druhym boxu..btw. co stabilizatory?uz je mas?
Thomasino 30.03.10 14:51
Nazdar WII - asi nedorazíš na Moravský sraz k WL do Rožnova, že?? >:D >:D
Jinak stejný Triumf parkuje u nás v baráku, v takové žabičkové zelené (pardon, v Mojitovské zelené), včera to borec ladil a chystal na sezónu, zvuk to mělo jako s dírama ve výfuku a dělalo to dost kravál a smrad ;-) Je to hrozně nízké, ale pěkné auto :-) Tak si to tam užívej!
Nevím, jak bych si já zvykal na ježdění na druhé straně! Stačí, že mi dělá problémy jezdit jen po jedné straně a ne po celé šířce >:D >:D >:D -
Subaru4ever 30.03.10 14:33
« Re: První info z GB
To je dobře, že se máš dobře :yes: :-)
Neblinkalo BMW na trajektu? Přeci jen pevninské německé auto není stavěno na pobyt na moři >:D >:-[]
Když jsem tam byl, tak si pamatuju, že tam jezdilo Škodovek skoro jak u nás :-| - to se asi nezměnilo???, že jo ;-)
Hrozně ti závidím možnost jezdit na kruhovém objezdu po směru hodinových ručiček, to byl vždy můj sen :-) (a že tam těch objezdů mají zatraceně hodně) -
Wiii 30.03.10 14:16
« První info z GB
Pozdě, ale přece ;-)
S připojením na internet tu je trochu problém. Je pouze ve škole... ;-\
Jinak jízda na opačné stranně je celkem zajímavá a už jsem si celkem zvykl... Ale včera jsem byl v noci tankovat a když jsem odjiždel od pumpy, automaticky jsem se zaradil doprava (byla uplně prázdná silnice) a po chvíli proti mě jelo auto >:D >:D Včas jsem přejel kam patřím a vše bylo ok ;-)
Co se týče cesty.. Jel jsem 12 hodin čístého času ;-) 2 hodiny jsem čekal v Calais a další hodina byly pauzy na kafe nebo tankování.... ;-) Zajel jsem to v kuse (az na čekání na trajekt) a jediná krize byla v Belgii, kde jsem už fakt usínal, nemají tam v první polovině (z celkové délky jakou přez Belgii jedete) skoro žádné pumpy... Naštěstí se jedna objevila a RedBull me zase postavil na nohy ;-) no a ve Francii mě stavěli flojdi, ale vse bylo ok, jen chteli videt doklady a zavazadlový prostor a zas jsem jel ;-)
A co se týče vozového parku angličanů... Celkem často tu potkáte sportovně pojaté auto, Spoustu STček, GTIček, MG, ale i nějaké BMW, dokonce jsem užviděl i dvě TVR ;-) :yes: :yes: No a můj domácí má Triumph - takovýto [odkaz] , ale nejezdí s ním moc, jelikož to jezdí na olovnatý benzín a tak člověk musí kupovat aditiva ;-) Škoda
No a abych nezapoměl... Gratuluji Mojitovi k vítězství ve fotosoutěži a dávám jeho fotku na TOP 10 ( 10. místo) >:D >:D
Tak se tu mějte a já se tu zase nějak objevím ;-) :yes: :yes:
Japa se máme v tý Angliy? Doblý? ;-)