BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 31.03.10  10:34

« Re: První info z GB

Nazdálek Wýčko!

Japa se máme v tý Angliy? Doblý? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.03.10  09:54

Suba:
    Ne, bavoráček neblinkal >:D >:D >:D Ale já jsem byl celkem unavenej a pořád jsem tam lozil a něco fotil a pak jsem uplně prtvej usedl do křesla a začalo se mi dělat šoufle >:D >:D :no: Ale ustal jsem to ;-) Jinak Škodovek je tu pořád celkem dost, hlavně Octávky a Superby ;-)

Thomas:
    Ahoj, hele nedorazim >:D Už se mě stejně včera ptal Rexík na FB >:D :yes: Snad bude i další srázek ;-) někdy v červnu, červenci atd. :-) Jinak na ježdění jsem už jakž takž zvyklej... V sobotu nebo neděli jedu na Stonehenge, to mám asi 100 mil, takže uvidíme >:D >:D

Ypsi:
    Místní okruhy jsou v plánu, jelikož domácí je taky tak trochu fanoušek do auta, tak se mu líbilo mé esíčko ;-) :yes: A řikal, že mě na nějaký okruh vezme ;-) Na všechno dojde čas >:D >:D :yes: A co tam ti "makaróni" vyváděli? >:D >:D

Zino:
    Tvoje rady nad zlato >:D Už ta s tím utíkáním dveřmi >:D >:D Jinak abys věděl, zas tak mi to neřve :-! :-! >:-[] Jinak ve škole zas tolik času trávit nebudu, prostě tu jednou, mx dvakrát za den odpovím na všechny dotazy a zase pujdu... Dopoledne mám školu, odpoledne výlety, posilku, nebo nákupy >:D >:D

Mojito:
    Díky za pozdrav Zeleňáku >:D >:D Ono by sis zvykl na jízdu vlevo ;-) No a jaké je tenhle měsíc téma fotosoutěže??? ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 30.03.10  23:57

wii- jay - díky a pozdrav k tobě letí z dalekého Brna!Z toho ježdění po nesprávné straně bych zešílel! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 30.03.10  23:49

« Re: První info z GB+ Brno

moc dekuju za poznatky a odkaz,diky ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 30.03.10  17:49

[odkaz]

tady kluci ti je objednaji a budes mit zarucene nejlepsi cenu na trhu
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 30.03.10  17:48

hlavne se prestane zadni naprava prizvedavat a tudis to ma lepsi grip a auto dela vsechno tak samozdrejme, misto toho aby se houpalo jako kacena. a pritom komfort na pricne nerovnosti stejny.
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 30.03.10  17:43

to mi povidej,tesim se jak malej jarda :-) diky za dalsi doporuceni,kohokoli se na ne zeptam,tak slysim jen chvalu..takze pujdu do tech od HR a je to..
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 30.03.10  17:24

tak to bude super, stabilizatory vazne moc doporucuju. komfort zustane, naklony v zatackach zmizi. tak ja ten stabilizator mam nastaveny nejvic na tvrdo a dobry.
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 30.03.10  17:05

hmm,za chvili jedu do hradce,takze dneska nemuzu..tak tomu verim :yes: FB nemam,takze nic..ja budu asi az pristi mesic objednavat stabilizatory,ale delat odklony a zvetsovat negativ u myho auta nema vubec cenu..
    vypada to,ze bych mel byt vedle Vas s tizym ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 30.03.10  16:30

wii tak to aspon budes travit v skole vela casu ked mas net iba tam >:D som rad ze si cestou nezaspal a drzim palce pri anglickom soferovani :yes: v noci by som nechodil tankovat s tymi tvojimi laufami im tam urcite nicis nocny klud >:D drzim palce :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 30.03.10  16:22

Jestli bude modo to nevim, pac ma byt dneska nejaky maly srazik. Jako v druhym boxu s kym?
    Stabilizatory uz jsou a nejen to, mam i odklony a silentbloky, je to o 200% jinde a jezdi to brutalni casy. Tad jeste vymenim pneu a upravim diferak a bude to strela. Vice info je na FB.
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 30.03.10  16:08

« téma FOTOSOUTĚŽ DUBEN 2010 ?

tak jaky teda bude to tema? auto a sport? :yes:

zitra si jdu zasportovat,tak abych vedel ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 30.03.10  16:05

nazdar lumpiku :-)

to je dost,ze se ozval..co ty mistni okruhy?uz se na nejaky chystas?

ja jel z italie,diky mistnim "makaronum", taky 12h,celej den v p*** ;-\ dobre,ze uz se zzivas s mistni "levojizdou",ja bych se toho bal..

tak se tam mej hezky a zatal :-) :yes:

asphalte-uz se tam tesim jak malej ;-) bude tenhle patek MoDo?ze bychom se nak vsichni domluvili..ja jsem v kontaktu s rudou(rarsch) a mam cislo na hansse,jinak jsem plonkovej..zatim to vypada,ze bych mel byt v tom druhym boxu..btw. co stabilizatory?uz je mas?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.03.10  14:51

Nazdar WII - asi nedorazíš na Moravský sraz k WL do Rožnova, že?? >:D >:D
    Jinak stejný Triumf parkuje u nás v baráku, v takové žabičkové zelené (pardon, v Mojitovské zelené), včera to borec ladil a chystal na sezónu, zvuk to mělo jako s dírama ve výfuku a dělalo to dost kravál a smrad ;-) Je to hrozně nízké, ale pěkné auto :-) Tak si to tam užívej!
    Nevím, jak bych si já zvykal na ježdění na druhé straně! Stačí, že mi dělá problémy jezdit jen po jedné straně a ne po celé šířce >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 30.03.10  14:36

« Re: Brno

od nás tam pár lidí bude, chceme si vyzkouset teorii z casopisu v praxi. budeme mit zakoupene 2 nebo 3 boxy pro vetsi klid a celodenni jezdeni v cene.
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 30.03.10  14:33

To je dobře, že se máš dobře :yes: :-)

Neblinkalo BMW na trajektu? Přeci jen pevninské německé auto není stavěno na pobyt na moři >:D >:-[]

Když jsem tam byl, tak si pamatuju, že tam jezdilo Škodovek skoro jak u nás :-| - to se asi nezměnilo???, že jo ;-)

Hrozně ti závidím možnost jezdit na kruhovém objezdu po směru hodinových ručiček, to byl vždy můj sen :-) (a že tam těch objezdů mají zatraceně hodně)
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.03.10  14:16

« První info z GB

Pozdě, ale přece ;-)

S připojením na internet tu je trochu problém. Je pouze ve škole... ;-\

Jinak jízda na opačné stranně je celkem zajímavá a už jsem si celkem zvykl... Ale včera jsem byl v noci tankovat a když jsem odjiždel od pumpy, automaticky jsem se zaradil doprava (byla uplně prázdná silnice) a po chvíli proti mě jelo auto >:D >:D Včas jsem přejel kam patřím a vše bylo ok ;-)

Co se týče cesty.. Jel jsem 12 hodin čístého času ;-) 2 hodiny jsem čekal v Calais a další hodina byly pauzy na kafe nebo tankování.... ;-) Zajel jsem to v kuse (az na čekání na trajekt) a jediná krize byla v Belgii, kde jsem už fakt usínal, nemají tam v první polovině (z celkové délky jakou přez Belgii jedete) skoro žádné pumpy... Naštěstí se jedna objevila a RedBull me zase postavil na nohy ;-) no a ve Francii mě stavěli flojdi, ale vse bylo ok, jen chteli videt doklady a zavazadlový prostor a zas jsem jel ;-)

A co se týče vozového parku angličanů... Celkem často tu potkáte sportovně pojaté auto, Spoustu STček, GTIček, MG, ale i nějaké BMW, dokonce jsem užviděl i dvě TVR ;-) :yes: :yes: No a můj domácí má Triumph - takovýto [odkaz] , ale nejezdí s ním moc, jelikož to jezdí na olovnatý benzín a tak člověk musí kupovat aditiva ;-) Škoda

No a abych nezapoměl... Gratuluji Mojitovi k vítězství ve fotosoutěži a dávám jeho fotku na TOP 10 ( 10. místo) >:D >:D

Tak se tu mějte a já se tu zase nějak objevím ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 30.03.10  06:56

« Re: FOTOSOUTĚŽ BŘEZEN 2010 - HLASOVÁNÍ UKONČENO

Kdybys měl na technické "kamarády" tak ti projde i s tím plotem...... >:-[] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.03.10  00:26

Možná časem jo, až neprojde na technické... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 30.03.10  00:08

Taky jsem obdivně sledoval tady v Bráníku podobné "opancéřované" auto na golfu. Ty si budeš navařovat na svýho Golfa tyhle ploty, labele???, >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…