BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 05.04.10  23:31

« Poslední info ze SSSR

No my co jsme měli povinný a jediný cizí jazyk na ZŠ ruštinu tak na ní máme jen a jen pěkné vzpomínky. Jelikož jiným jazykem krom češtiny se nedomluvím, jezdil jsem na dovolené jen do SSSR.

Po revoluci jsem našel s rodinou levnější variantu, najmeme si vždy na týden v létě penzion ve Varech, tam si vždycky sednu na kolonádu a šprechtím rusky, lížu ruskou zmrzlinu, mám na sobě tričko s Putinem, prohlížím si nový katalog od firmy VAZ a je mě krásně ... >:D

Vždy se u toho tak proletářsky odpočinu a někdy i proletářsky spojím s nějakou proruskou ukrajinkou a je mě moc russian ...
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.04.10  23:21

« Re: První info z GB

white label - ámen >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.04.10  23:15

To je fuct, ruština je best..., když ti zavřou kohoutek s plynem, tak jsou ti všechny ostatní jazyky na ho.vno... ;-) >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.04.10  23:11

kysky suhlasim neviem naco je niekomu anglictina kde sa s nou dohovoris treba ist na čínštinu >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 05.04.10  20:03

Ruština je stejně nejlepší :yes: Jako jazyk. Francouzština je pak lepší jako trávení času :yes: >:D A angličtina? Ta je úplně trapná :yes: >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 05.04.10  19:59

Ja ňepanimáju velkobritsky, já umím pouze englisch ander russian. 8-s

Wíčko - copak žraloci překousali podmořské kabely? Hukaž se chlope, bo tě zajedničkuju! >:-[] Jak je?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 05.04.10  19:56

enjoj >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.04.10  16:52

vér is avr ingliš men? hav du ju du? hav vos jor ister in inglend? is bmw stil vrking? aj mis ju >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 01.04.10  18:41

Pěkná fotka Angličane! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.04.10  14:07

xGay:
    Jo je jich tu cca 20 na celou GB >:D >:D Ale v Hastings zrovna žádná >:D >:D :no:

Ypsi:
    A nebyl to třeba Mario? [odkaz] >:D >:D >:D >:D

Mojito:
    Na první větu ti odpovídám jako u xGaye >:D >:D Jinak, nevim, kdy Clarksona uvidim znova?? Byl jsem s nim na pivku v pondělí :-( Ale vyřídim >:D >:D

PS: Koukněte na dvě nové fotky z jízdy do GB
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 31.03.10  17:33

wii- jay - >:D >:D ..proč ti téma nevyhovuje,taková Samantha Fox je taky angličanka i když ji teď bude min.45 let >:-[]

btw : pozdravuj tam ode mne Clarksona,až s ním půjdeš na pivo ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 31.03.10  16:28

wii-nene,to byl typickej italskej luigi [odkaz] :-) oukej budu se tesit :yes:

mojito-tak uz to rozsekni ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 31.03.10  15:36

Mockrát děkuji za ukázku Poustniku, to by mi třeba nedošlo.Takže téma bych řekl, že je již dáno co ty na to MOJITO?Zatím
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 31.03.10  15:17

Old Schoole, jestli si to neumíš představit, tak třeba takhle...[odkaz] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 31.03.10  14:31

Wii: V Anglii jsou hezký holky, jen musíš pořádně vybírat [odkaz] >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 31.03.10  14:28

Abych se připojil k diskuzi, tak téma AUTO A SPORT není špatné,akorát nevím, jak by to vypadalo ta soutěž.Myslím ze strany účastníků,ale je pravda,že tím by to bylo zajímavější.Takže téma není vůbec špatné
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.03.10  13:54

FRPE:
    je to tu fajn ;-) Ted jedu do nedalekého muzea na téma "Yesterdays World" :-)

Ypsi:
    Tos tam potkal anglicany (kruháč) >:D >:D >:D inak oni celkově jezdí zajímave >:D >:D :yes: Jak se podivám na okruh, dám report, fotky a video ;-)

Mojito:
    Jo jsi taková konzerva >:D >:D TO bude tím věkem >:D >:D >:-[] jinak Auto a žena mi moc nevyhovuje >:D Jsem v Anglii a víš jaké jsou zde holky? 8-s 8-s >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 31.03.10  11:13

wii-jay - v tomto jsem velmi konzervativní a hlavně sklerotický,takže bych tam dával životnost mému autu max. 5 min. :'-(

Téma?Já navrhuji : Auto a sport nebo Auto a žena-(y) ;-)
  • 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 31.03.10  10:42

wii-tak uz se tesim na report t mistnich ovalu ;-) :yes: makaroni?!hodne..na to ze parkuji,kde chteji,jsem si zvykl hned prvni den..na jizdu v protismeru na kruhaci hned druhy den,stopku vubec neberou v potaz,ale nejvic me zaujalo vsemozne predjizdeni snad kdekoliv(pres plne cary,v centru..) mistnich fiatu panda 4x4 >:D ;-) a o tom,ze neumi jezdit plynule na dalnici asi nemusim psat..

jinak doufam,ze dopadlo to AUTO A SPORT :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 31.03.10  10:42

wii-tak uz se tesim na report t mistnich ovalu ;-) :yes: makaroni?!hodne..na to ze parkuji,kde chteji,jsem si zvykl hned prvni den..na jizdu v protismeru na kruhaci hned druhy den,stopku vubec neberou v potaz,ale nejvic me zaujalo vsemozne predjizdeni snad kdekoliv(pres plne cary,v centru..) mistnich fiatu panda 4x4 >:D ;-) a o tom,ze neumi jezdit plynule na dalnici asi nemusim psat..

jinak doufam,ze dopadl to AUTO A SPORT :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…