BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 01.04.10 14:07
« Re: První info z GB
xGay:
Jo je jich tu cca 20 na celou GB >:D >:D Ale v Hastings zrovna žádná >:D >:D :no:
Ypsi:
A nebyl to třeba Mario? [odkaz] >:D >:D >:D >:D
Mojito:
Na první větu ti odpovídám jako u xGaye >:D >:D Jinak, nevim, kdy Clarksona uvidim znova?? Byl jsem s nim na pivku v pondělí :-( Ale vyřídim >:D >:D
PS: Koukněte na dvě nové fotky z jízdy do GB -
Wiii 31.03.10 13:54
FRPE:
je to tu fajn ;-) Ted jedu do nedalekého muzea na téma "Yesterdays World" :-)
Ypsi:
Tos tam potkal anglicany (kruháč) >:D >:D >:D inak oni celkově jezdí zajímave >:D >:D :yes: Jak se podivám na okruh, dám report, fotky a video ;-)
Mojito:
Jo jsi taková konzerva >:D >:D TO bude tím věkem >:D >:D >:-[] jinak Auto a žena mi moc nevyhovuje >:D Jsem v Anglii a víš jaké jsou zde holky? 8-s 8-s >:D :no: -
ypsilon 31.03.10 10:42
wii-tak uz se tesim na report t mistnich ovalu ;-) :yes: makaroni?!hodne..na to ze parkuji,kde chteji,jsem si zvykl hned prvni den..na jizdu v protismeru na kruhaci hned druhy den,stopku vubec neberou v potaz,ale nejvic me zaujalo vsemozne predjizdeni snad kdekoliv(pres plne cary,v centru..) mistnich fiatu panda 4x4 >:D ;-) a o tom,ze neumi jezdit plynule na dalnici asi nemusim psat..
jinak doufam,ze dopadlo to AUTO A SPORT :yes: -
ypsilon 31.03.10 10:42
wii-tak uz se tesim na report t mistnich ovalu ;-) :yes: makaroni?!hodne..na to ze parkuji,kde chteji,jsem si zvykl hned prvni den..na jizdu v protismeru na kruhaci hned druhy den,stopku vubec neberou v potaz,ale nejvic me zaujalo vsemozne predjizdeni snad kdekoliv(pres plne cary,v centru..) mistnich fiatu panda 4x4 >:D ;-) a o tom,ze neumi jezdit plynule na dalnici asi nemusim psat..
jinak doufam,ze dopadl to AUTO A SPORT :yes:
Po revoluci jsem našel s rodinou levnější variantu, najmeme si vždy na týden v létě penzion ve Varech, tam si vždycky sednu na kolonádu a šprechtím rusky, lížu ruskou zmrzlinu, mám na sobě tričko s Putinem, prohlížím si nový katalog od firmy VAZ a je mě krásně ... >:D
Vždy se u toho tak proletářsky odpočinu a někdy i proletářsky spojím s nějakou proruskou ukrajinkou a je mě moc russian ...