BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 08.04.10  00:11

« Re: téma fotosoutěže

>:D keby mala na tej "zenskej" hrudi namiesto TDK TDI dalo by sa to pouzit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.04.10  00:00

Tak to vím o něčem "zajímavějším"... ;-) :yes:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 07.04.10  23:55

pripadne zena a sport [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.04.10  23:44

téma bych viděl : auto a sport nebo auto a žena!To je můj návrh ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 07.04.10  23:43

Taky si říkám, že téma se tak nějak zahrálo do autu. vypadá to, že auto a sport zvítězilo, ne? Old School souhlasil, ale Mojito to pak nepotvrdil, tož co Mojito?????
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 07.04.10  20:48

« Re: První info z GB

Marně přemýšlím jakou má souvislost automatická klimatizace se sklem ;-\ Buď jsem vážně zaostalý a nevyznám se v technicke nebo...no žádné nebo asi není bohužel >:D Tak mi to někdy objasni až budeš o5 ve škole ;) A dešťový senzor je stejně zabudovaný ve zpětným, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 07.04.10  11:59

Vampi:
    Ahoj chlape, hele sklo mám pojištěný, ale na poměry v ČR, takže na 10000 kč ;-\ ;-\ Zde to vyjde na víc jak dvojnásobek :-( :no: :no: Jinak speciální vlastnosti? Leda tak dešťový senzor a automatická klimatizace, žádné jiné požadavky nepotřebuju >:D >:D

PS: Teď si nemůžu vzpomenout na téma... hledej, je to níže :-) ;-) Ale myslim, že to ještě není pevně danné ;-) Obrať se na minulé stupně vítězů :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 07.04.10  11:33

Wii: Nemáš pojištěný sklo? jinak teda 770 liber to už je pěkný ranec. Bude to mít aspoň nějaký speciální vlastnosti? >:D

edit: A co fotosoutěž. Jaké bude teda téma?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 07.04.10  11:25

Ypsík:
    Cau Lumpe ;-) :yes: Rád tě tu vidím :-) Už se to vše řeší. A díky za uznání >:D >:D A jak se máš?

Rarsch:
    Zatím jsem volal do neorigo servisu a řeli mi 770 liber 8-s 8-s 8-s 8-s Což je nehoráznost, volal jsem do Renocar do Prahy a řekli mi cca 12000 se vším, což je polovina a bylo by to origo :-) Za chvíli mi budou volat z origo servisu ohledně ceny :-) Možná to nechám jen opravit ;-) Jinak kdyžtak zkusím tvou radu >:D >:D

Richie:
    Právě >:-[] >:-[] Tady to nebude podezřelé >:D >:D

Peta:
    Ahoj chlapáku, už máš BMW? >:D >:D Jak se vede? Další fotky budou po víkendu, možná, když bude hezky, tak ještě tenhle týden ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 06.04.10  18:11

čau Wii :-)

Jde vidět, že si anglii opravdu užíváš >:D

pěkné fotky :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 06.04.10  17:50

Rarsch: To je Anglie, ne Čechy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 06.04.10  17:36

ufff, tak taková prasklina skutečně na lepení neni. Opiš někde nějakou SPZ až pojedeš a běž na policii, že ti to odlýtlo od něj ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 06.04.10  16:19

wiicko-nazdar lumpiku :-)

koukam,ze s v "juunaajtyd kingdm" nenudis ;-\ jsi ale sikovnej kluk a urcite to vse hrave vyresis ;-) :yes: kazdopadne se mi libi fotky :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.04.10  14:15

Vampi:
    No vidíš to >:D Koupil jsem nějaký šrouby a nikdy jsem takové v ČR neviděl, takže snad v ČR budu mít kola víc v bezpečí >:D >:D

rarsch:
    No já právě nemám viníka, přiletělo to z protějšího pruhu na dálnici ;-\ Jinak na lepení to není, když se to stalo, byla tam cca 5ti centimetrová prasklina (3 praskliny) a dvě z nich se rozjely a teď mají cca 25 cm... (můžeš se podívat do galerie, ale teď je to ještě větší) :-( ;-\ ;-\ Navíc je to na straně řidiče a co jsem se ptal, tak podle Anglických zákonů to musíš vyměnit...
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 06.04.10  10:53

GB to je jinej svět. Kamarádovi tam nabourali nějaký punto, automaticky dostal prachy od pojišťovny, pak ještě peníze od toho co ho naboural, automaticky od jeho pojišťovny náhradní auto, atd. no tak si šel koupit pěknýho civica 1.6 sport. Je to čech, pracoval tam lehce přes rok, teď má zdravotní potíže a asi z něj bude anglickej invalida. Jak řikám, jinej svět. Vojto to sklo je skutečně vopruz. Neni to jen na lepení?
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 06.04.10  10:41

celá nová sada za 23 liber? Pokud počítám správně je to něco do 700 kč a mně tady stála sada 4 šroubů přes 1500,-
    Vodu nějak vyřešíš, však k čemu máme zlatý český ručičky >:D
    Pak napiš, pokud se k tomu dopátráš, na kolik výjde to okno, jsem zvědav jak to v GB chodí :-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 06.04.10  10:29

Wíídžeji - to šacuji na zlomyslnost některých anglických týnejdžrů, pro které je bílé bmw se středočeskou SPZ jako trn v oku, kdybys mě plzeňskou a emblém pilsner urquell na haupně, uctívali by tě, navíc jsou to fandové fotbalu a ty vjedeš před Old Traford a na kapotě tvého vozu Fa.ke Rooney ... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.04.10  09:55

Ahoj pánové ;-) Jak jsem už řekl, nevedu doma internet a od pátku do dneška tu byli prázdniny ;-)

No jinak znáte to, celý rok doma nemám s autem žádný problém a přijedu do Anglie - na dálnici (cestou na Stonehenge a do Bath - město - lázně) mi kámen (cca cm x cm x cm) rozbil sklo a já ho musím vyměnit ;-\ :no: :no: :'-( No pak jsem taky někde ztratil jeden bezpečnostní šroub z kola, takže jsem musel koupit celou novou sadu ( 22,99 liber) no a někde mi teče vodo do ostřikovačů - včera jsem objevil pod autem jezírko vody do ostřikovačů :-( :-( Tak snad všechno opravím. Okno pujde na pojišťovnu...

Tak se mějte, objevím se tu odpoledne, teď mi začíná škola... ;-) :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.04.10  00:32

« Re: Poslední info ze SSSR

;-) >:-[] :yes:

Když může mít takový Berlín ve znaku medvěda, [odkaz]
    proč by nemohly mít KV ve znaku Medveděva...
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 05.04.10  23:46

« Re: Poslední info ze SSSR

FRPE, já ti upřímně závidím :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…