BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 10.04.10 16:54
« Re: téma fotosoutěže
Píšeš ročník 89, tak to se docela cítíš, to můžeš klidně vyrazit do nočního klubu s rextonem a jeho vrstevníky...
Svýho kluka Vampiho si vem sebou určitě, hlavně pro případ, že by zrovna nebyla žádná mladá "půda" (po)volná, tak ať máš kam "zasít" tu další "úrodu"... :-O :*) >:D >:-[] :yes: -
FRPE 10.04.10 16:47
White - pakliže jsou rožnovské dýně řádně uzrálé a připravené na sklizeň - vyrážím ihned do Rožnova je sklidit. Rovnou vezmu i semena abych tam zasel další úrodu. Již se na sázení moc těším!
Zjisti prosím tě "osobně" zda-li je půda pro mne připravená, nerad bych se řídil heslem : čím větší Mára89 tím větší brambory ... :-O
PS : Mohu si sebou vzít i svýho kluka Vampiho? -
Vampix(Diesel Power) 10.04.10 13:34
Já budu klidně mužem celého Ma.CZ >:D Budu váš maskotek >:D Máte štěstí že Wii-jay je teď pryč takže na Vás mám čas, když nemusím řešit naše-jeho teplometí problémy :*)
Pokud to ale Old School neumí aspoň jako Wii, tak to bude drahá záležitost :-D
-
FRPE 10.04.10 12:19
Old Schoole - v ČR je na každého muže 1,5x ženy, když ti Ypsilon a Wídžej půjčí onu půlku své ženy, máš ty jeden celek, pakliže by ti to nestačilo, poprosím svého "muže" Vampiho aby se současně stal mým-tvým mužem našich snů ... >:D >:D
PS : Vampi - vybral jsem si tebe, protože u tebe vím že nejsi urážlivka a umíš srandu pobrat a vrátit ... sry ;-) -
FRPE 10.04.10 00:36
Vampi, ty víš že moravu miluji a to ze dvou, možná třech důvodů ale o tom až jindy.
Heleď nechci s tebou nesouhlasit ale tentokrát musím, moravské meruňky či moravské broskve nejsou špatné ale myslím že kdybys ochutnal plzenské dýně, či české melouny, myslím že bys přehodnotil tvé chutové buňky a jistě by tě přetekly i chutové pohárky a myslím že po dvojím trojím "zákusu" do dýně bys měl problém i s tvým velkým mužným "pohárem". ;-) >:D -
Vampix(Diesel Power) 09.04.10 23:51
Frpe >:D Z tvého žebříčku soudím, že se ti poštěstilo se zatím scházet s ženami (možná i menšími chlapci >:-[] ) kteří měli menší objem plící. Protože první 4 pozice jsou pomalu narustající a pak je skok tak o 3 kategorie >:D Dal bych mezi to alespoň nějaké avokádo, či velikostně něco v průměru s melounem a broskvemi >:D Jinak má oblíbena kategorie asi taková větši broskev :*) z moravy:) -
Zřejmě se starý školák zamyslel a řekl si, proč já budu nosit dříví do lesa, když cizí les může přijít za mnou ...
A nebo tak dlouho se nosí milenka k Mohamedovi až se ucho utrhne ...
Jej teď jsem asi pomotal dvě písničky - Skákal pes a Pásli ovce valaši ... :-) Teda dvě přísloví, ale což - s cizí ženou v cizím pokoji ... je dobrá volba.
PS : OLD - jestli žárlí v mezích normy = ok, ale pokuď je to stihačka Gripen, je lepší ukončit akrobatické lety a tzv. vyletět mimo stratosféru "zajetí" ... věř mi, mluvím nyní s duše. 8-s ;-)