BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 10.04.10  21:47

« Re: téma fotosoutěže

Berustina - ano, on ten Old School má vlastně pravdu, proč si na focení vlastních aut tahat do přírody či měst své ženy a milenky, když to můžou být cizí ženy a cizí milenky že?

Zřejmě se starý školák zamyslel a řekl si, proč já budu nosit dříví do lesa, když cizí les může přijít za mnou ...

A nebo tak dlouho se nosí milenka k Mohamedovi až se ucho utrhne ...

Jej teď jsem asi pomotal dvě písničky - Skákal pes a Pásli ovce valaši ... :-) Teda dvě přísloví, ale což - s cizí ženou v cizím pokoji ... je dobrá volba.

PS : OLD - jestli žárlí v mezích normy = ok, ale pokuď je to stihačka Gripen, je lepší ukončit akrobatické lety a tzv. vyletět mimo stratosféru "zajetí" ... věř mi, mluvím nyní s duše. 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 10.04.10  21:20

Old-school - to je docela dobrá myšlenka. Všechna témata auto a žena(y) v kategorii nad 18 let musí být s cizí ženskou, ale vlastním autem. ;-)
    btw. aspoň na tebe s přítelkyní zůstane kategorie do 18ti. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 10.04.10  21:17

Mojito- ne že bych chodil jen mezi kluky,ale přítelkyně je žárlivá a to docela dost.sorry hoši tentokrát do tématu mluvit nebudu
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 10.04.10  17:35

do poloviny mám daleko. Pod 100% prostě nejdu ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.04.10  17:30

Doufám, že máš aspoň z poloviny tak silnou tu svou "vrtuli", jako řeči s tím spojené... :-O :*) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 10.04.10  17:22

pánové já bych vám se svou modrou vrtulí ukázal jak se sklízí dýně ročníku 89 před klubem ;-) Mám natrénováno před školou :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.04.10  16:54

Píšeš ročník 89, tak to se docela cítíš, to můžeš klidně vyrazit do nočního klubu s rextonem a jeho vrstevníky...
    Svýho kluka Vampiho si vem sebou určitě, hlavně pro případ, že by zrovna nebyla žádná mladá "půda" (po)volná, tak ať máš kam "zasít" tu další "úrodu"... :-O :*) >:D >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 10.04.10  16:47

White - pakliže jsou rožnovské dýně řádně uzrálé a připravené na sklizeň - vyrážím ihned do Rožnova je sklidit. Rovnou vezmu i semena abych tam zasel další úrodu. Již se na sázení moc těším!

Zjisti prosím tě "osobně" zda-li je půda pro mne připravená, nerad bych se řídil heslem : čím větší Mára89 tím větší brambory ... :-O

PS : Mohu si sebou vzít i svýho kluka Vampiho?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.04.10  15:18

Tak proto si nepřijel na ten valašský sraz, měl si strach ze samých "švestek", co...? :-O :*) >:D
    Příště klidně doraz, tady se tradičně velmi daří i těm "dýním"...
    ;-) :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 10.04.10  14:45

berustina,FRPE - bez omezení ;-)

old school - proč?Ty chodíš jen mezi kluky? >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 10.04.10  13:34

Já budu klidně mužem celého Ma.CZ >:D Budu váš maskotek >:D Máte štěstí že Wii-jay je teď pryč takže na Vás mám čas, když nemusím řešit naše-jeho teplometí problémy :*)

Pokud to ale Old School neumí aspoň jako Wii, tak to bude drahá záležitost :-D

• « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 10.04.10  12:19

Old Schoole - v ČR je na každého muže 1,5x ženy, když ti Ypsilon a Wídžej půjčí onu půlku své ženy, máš ty jeden celek, pakliže by ti to nestačilo, poprosím svého "muže" Vampiho aby se současně stal mým-tvým mužem našich snů ... >:D >:D

PS : Vampi - vybral jsem si tebe, protože u tebe vím že nejsi urážlivka a umíš srandu pobrat a vrátit ... sry ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 10.04.10  11:20

Mojito-já jsem teda pro auto a sport..Kdyby bylo téma auto a žena(y) nebylo by to špatné,ale nemohl bych se zúčastnit! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 10.04.10  00:36

Vampi, ty víš že moravu miluji a to ze dvou, možná třech důvodů ale o tom až jindy.

Heleď nechci s tebou nesouhlasit ale tentokrát musím, moravské meruňky či moravské broskve nejsou špatné ale myslím že kdybys ochutnal plzenské dýně, či české melouny, myslím že bys přehodnotil tvé chutové buňky a jistě by tě přetekly i chutové pohárky a myslím že po dvojím trojím "zákusu" do dýně bys měl problém i s tvým velkým mužným "pohárem". ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 09.04.10  23:51

Frpe >:D Z tvého žebříčku soudím, že se ti poštěstilo se zatím scházet s ženami (možná i menšími chlapci >:-[] ) kteří měli menší objem plící. Protože první 4 pozice jsou pomalu narustající a pak je skok tak o 3 kategorie >:D Dal bych mezi to alespoň nějaké avokádo, či velikostně něco v průměru s melounem a broskvemi >:D Jinak má oblíbena kategorie asi taková větši broskev :*) z moravy:)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 09.04.10  23:43

Mojito - připojuji se k "dívce" Berustině a poprosil bych též o specifikaci věku, zda mám zapojit Frpinku a nebo mohu i naší babku, dále pak zda se bude dělit další podskupina dle poprsí :
    1.letiště
    2.lentilka
    3.švestička
    4.broskev
    5.meloun
    6.dýně
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 09.04.10  23:36

Mojito - pokud bude téma auto a žena(y) pak chci ještě podkategorie do 18ti a nad 18 let. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 09.04.10  23:35

old school - naposledy píšu (psal jsem to už snad 3 x),že můj návrh je auto a sport nebo auto a žena(y).Čekám na vyjádření tebe a toho,kdo byl třetí ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 09.04.10  23:14

Tak bych se přidal k Vampimu, počkej sundám kanady a zelenýho bombera ... jo už je to dole, Kubo vypusť černocha! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 09.04.10  16:29

můžeš negra prezentovat i mimo fotosoutěž ne? >:-[] :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…