BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 12.04.10  20:24

« Re: Jaké je tedy téma?

Wii chybíš tady v čr. Nemám s kým prožívat krásné a dlouhé večery u Ma.cz...Tím se nechci nikoho dotknout ale bez Wíčka to tady nežije u něho a nikde jinde se o blbostech nediskutuje >:D ;-\
    Prosim vrať seeeeeeeee :'-(

Ne dobre >:D Doufám že si to bez nás pořádně užíváš a nasáváš ten engliš er ať spikuješ jako oni...;) Tak zase někdy nás potěš svými slovy ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 12.04.10  20:16

Dobry vecer omlouvam se ale ja byl cely vikend pryc byl jsem na otocku v Chorvatsku takze mne je tema opravdu jedno takze klidne muze byt auto a sport. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 12.04.10  18:22

Wíčko - nedali jsme tě maczácké vízum a proto jsi z topky vypadl ... ;-)

Píšeš že jsi tu jen na skok? Já jdu na ten skok až večer :-! Mám něco v Jevanech a pak mě zval Ypsi, takže se budu mýt! ( krk i nohy) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.04.10  12:17

Čau angláne..., to víš, cizinci (i ti "dočasní") jsou z TOPky automaticky vyhoštěni... :-O 8-s >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 12.04.10  12:02

nazdar wiicko :-)

mam se fajn,i kdyz skola a work me stvou,ale po renocaru je mi krasne ;-) co ty?..pockej,tak to je dobry,ze 91% vsech track days jsou o vikendu >:D ;-) vim preklep..

jinak pan bentley mel asi peknou sbirku,fotky fajne,ta s vyhledem na more obzvlast ;-)

jinak snad by melo byt "AUTO a SPORT"..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 12.04.10  11:47

« Jaké je tedy téma?

Čas se nám krátí a za chvíli je tu přihlašování ;-) Jak se tu jinak máte? :-) Dnes jsem tu jen na skok, odpoledne, po škole, jedu do servisu na výměnu skla ;-) Jinak jsem koukal na ty Track days na zdejších okruzích a 9% všech Track days jsou ve všední den ;-\ Nejbližší zajímavý okruh, který je o víkendu je 15.května, stojí to 170 liber na celý den a myslím že to bude zajímavé :-) :yes: :yes:

PS: přidávám pár fotek... Z pobřeží a z Bentley muzeum.. ;-) :yes: :yes:

PPS: Jakto, že nejsem v TOPce? 8-s 8-s 8-s >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 11.04.10  18:56

« Oldschoolova Kamasutra

Old - pošlu ti poštou nové vydání Kámasůtry, místa vyber pak sám na vyzkoušení všech poloh např.: myslivecký posed, letadlo, veřejný bazén, hypernova u pokladny ( tady bych se trochu zastavil, u pokladny v hypošce je to nejen velmi rajcovní pro milující se pár ale až se po výkonu otočíš, uvidíš frontu užaslých lidí za tebou a vůbec jim nebude vadit že tak dlouho čekali, pokladní oněmní a řekne místo nějaké cifry za váš velký nákup jen : to je dobrý jděte ... ). Takže jasný dvě výhody, příjemní lidé ve frontě za tebou a velký nákup grátis ... >:D :yes:

Pak mi pošli SZ jak to vyšlo a zda si něco platil ... ;-) >:-[]

MUDr. Frpe Uzel :-)
  • « 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 11.04.10  11:58

« Re: téma fotosoutěže

Pěkné nápady hoši: S cizí ženou v cizím pokoji...:-D S tím ale zásadně nesouhlasím, ne že bych žárlil, to ne, jí věřím, ale vás moc neznám a nevěřím vám >:D Jinak stodola není špatný nápad, tam jsme to ještě nezkoušeli.Díky za tipy!
    Mojito- já se zřejmě nezúčastním,takže to nechávám na výherci fotosoutěže březen 2010.
    For ALL: Nechme diskuze o mé přítelkyni,není to předmětem diskuze pokud vím!Zatím všem!
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 10.04.10  23:06

berustina - neboj ,nějak to vymyslíme ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 10.04.10  22:40

Mojito - no tak pak je tu nebezpečí, že se Frpe, WL, Thomasino a já nezúčastníme. ;-\ Každopádně Old se zúčastní. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 10.04.10  22:38

berustina - >:D >:D ...čekám na návrhy těch co skončili na stupních vítězů ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 10.04.10  22:34

To už zní jako plán. Navíc by nemusel vůbec nikam jezdit a mohli bychom ještě skočit na oběd. Tome, tak už víš kam, teď ještě počkáme na Old-Schoola a domluvíme se kdy. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 10.04.10  22:29

A co teda ta Old Schoolovo stodola, před kterou se fotili posledně s přítelkyní? Je veliká, aut tam zajede dost a navíc tam bude i sláma ... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 10.04.10  22:23

To není originální. A navíc tam nedostaneme žádnou káru. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 10.04.10  22:19

Ložnice? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 10.04.10  22:16

to je otázka Tome. Prostory zatím hledáme. Nějaké tipy? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.04.10  22:10

Kam máme s WL přijet? ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 10.04.10  22:10

FRPE - no Toma a WL a Mojita, protože mají G11 a my chceme přeci vyhrát. Ja bych to mohl točit HD kamerou, aby bylo vše dobře zdokumentované. No a tebe bych poprosil, že by ses postaral o kostýmy a jako maskéra. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 10.04.10  22:06

Berustina - chválím, no jasně, prima nápad, já osobně jsem pro a co ty Old Schoole?

PS : Pořádně to promysli, abys pak nežárlil Ty ... 8-s protože Beru na to focení vezme určitě i Labela a Thomasina a to jsou vyhlášení "kanci maczu" nevím, nerýpu, jen varuji ... :-! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 10.04.10  21:54

FRPE - no možná by nám mohl Old přítelkyni půjčit. My bychom udělali nějaké fotky do kategorie nad 18 a ona by pak neměla důvod žárlit a Old by mohl taky něco nafotit. >:D

Old - doufám, že nejsi cíťa ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…