BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 12.04.10 12:02
« Re: Jaké je tedy téma?
nazdar wiicko :-)
mam se fajn,i kdyz skola a work me stvou,ale po renocaru je mi krasne ;-) co ty?..pockej,tak to je dobry,ze 91% vsech track days jsou o vikendu >:D ;-) vim preklep..
jinak pan bentley mel asi peknou sbirku,fotky fajne,ta s vyhledem na more obzvlast ;-)
jinak snad by melo byt "AUTO a SPORT".. -
Wiii 12.04.10 11:47
« Jaké je tedy téma?
Čas se nám krátí a za chvíli je tu přihlašování ;-) Jak se tu jinak máte? :-) Dnes jsem tu jen na skok, odpoledne, po škole, jedu do servisu na výměnu skla ;-) Jinak jsem koukal na ty Track days na zdejších okruzích a 9% všech Track days jsou ve všední den ;-\ Nejbližší zajímavý okruh, který je o víkendu je 15.května, stojí to 170 liber na celý den a myslím že to bude zajímavé :-) :yes: :yes:
PS: přidávám pár fotek... Z pobřeží a z Bentley muzeum.. ;-) :yes: :yes:
PPS: Jakto, že nejsem v TOPce? 8-s 8-s 8-s >:D >:D -
FRPE 11.04.10 18:56
« Oldschoolova Kamasutra
Old - pošlu ti poštou nové vydání Kámasůtry, místa vyber pak sám na vyzkoušení všech poloh např.: myslivecký posed, letadlo, veřejný bazén, hypernova u pokladny ( tady bych se trochu zastavil, u pokladny v hypošce je to nejen velmi rajcovní pro milující se pár ale až se po výkonu otočíš, uvidíš frontu užaslých lidí za tebou a vůbec jim nebude vadit že tak dlouho čekali, pokladní oněmní a řekne místo nějaké cifry za váš velký nákup jen : to je dobrý jděte ... ). Takže jasný dvě výhody, příjemní lidé ve frontě za tebou a velký nákup grátis ... >:D :yes:
Pak mi pošli SZ jak to vyšlo a zda si něco platil ... ;-) >:-[]
MUDr. Frpe Uzel :-) -
old.school.rska 11.04.10 11:58
« Re: téma fotosoutěže
Pěkné nápady hoši: S cizí ženou v cizím pokoji...:-D S tím ale zásadně nesouhlasím, ne že bych žárlil, to ne, jí věřím, ale vás moc neznám a nevěřím vám >:D Jinak stodola není špatný nápad, tam jsme to ještě nezkoušeli.Díky za tipy!
Mojito- já se zřejmě nezúčastním,takže to nechávám na výherci fotosoutěže březen 2010.
For ALL: Nechme diskuze o mé přítelkyni,není to předmětem diskuze pokud vím!Zatím všem! -
FRPE 10.04.10 22:06
« Re: téma fotosoutěže
Berustina - chválím, no jasně, prima nápad, já osobně jsem pro a co ty Old Schoole?
PS : Pořádně to promysli, abys pak nežárlil Ty ... 8-s protože Beru na to focení vezme určitě i Labela a Thomasina a to jsou vyhlášení "kanci maczu" nevím, nerýpu, jen varuji ... :-! :yes:
Prosim vrať seeeeeeeee :'-(
Ne dobre >:D Doufám že si to bez nás pořádně užíváš a nasáváš ten engliš er ať spikuješ jako oni...;) Tak zase někdy nás potěš svými slovy ;-)