BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
FRPE 12.04.10 21:23
« Re: Jaké je tedy téma?
KuBÝČEK - hale beru to v těch Jebanech od návsi ke kostelu, od kostela k rybníku, od rybníka k lesu, od lesa zasejc na náves, která neuteče na strom, tak tu majznu ... :-!
VamPÍČEK - právě na šumavě mě Wíčko dal snubák a požádal v pokleku u mé cupry zda si mě může vzít za "muže" a zda chci aby se i on stal mým "mužem" ... tak sem řekl, jo, klidně i jo, stejnak sem někoho potřeboval na mytí auta a vynášení koše, když sem doma zůstal sám ... no a on po čase domácích prací u Frpeů bez jakékoliv citové "odměny" se naštval a vzal kramle se slovy : když romové z plzeňských vinic do Kanady, tak já Wii-jay do Anglie ... a ještě něco řval : za císaře pána ... 8-s
A DOST! Změna téma : Jak Vám jedou auta kluci? Kubyno - co ty a tvůj černej parchant? :-O -
FRPE 12.04.10 21:06
« Re: Jaké je tedy téma?
Mojito - Wii-jay se v Anglii věnuje nyní francouzskému jazyku s jedním anglickým učitelem chemie, takže to asi budeš muset vyhlásit za něj. ;-)
Zino - njn pusa od ucha k uchu, paleček nahoře, to by ti šlo ale jak jsem se na šumavě jen zlehka otřel o tvou Mirku, byl na tvé tváři pátý smailík na liště ... čili tenhle : :-(
Kubyk - nyní tam "obdělávám" jednu Wii-frau, její panáček lítá někde po světě, to víš no, co bych pro kámoše ze šumavy Wii-herra neudělal že? >:-[]
Label - ............................ a pak ještě jsem ti chtěl říct ......................... víš? >:D >:D
KaaOcet - ty ses byl koupat v Jadranu? Ty brdo, já do toho nevlezu ani v létě ... 8-s >:-[]
Vampíčku - přijeď do Plz ... :-!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!