BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 13.04.10  14:28

« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010

beru: klid, ženy neutečou, může to být příští měsíc. Ale o Autě a ženě se jenom hlasitě mluvilo, nikdo neměl ale tu odvahu to definitivně prosadit, respektive to bylo pořad nějaké nedomluvené
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 13.04.10  14:27

« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010

FRPE - co je to za téma? Jak to, že jsi neloboval za AUTO A ŽENA(Y)? Vždyť už to bylo domluvené? ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 13.04.10  14:26

« Re: Jaké je tedy téma?

Tak indy je docela kraťas, to se ti nedivím. Ale do 6. června máš ještě času hodně :-)

No a málem jsem kvůli napoleonské čepici boural, když při prudším přibrždění mi vylétla z hlavy a zabrala celé čelní sklo. Přidělal sem si ale gumu a je to v poho >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.04.10  14:25

« FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010

Téma pro měsíc duben:

MOJE AUTO A SPORT

Pravidla:
    1. Na fotografii má být vaše auto.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!!
    4. Fotky se přihlašují od 15.3. do 25.3. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA nikoliv celá série.)
    5. Hlasuje se od 25.3. 20:00 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
    6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    7. Nezobrazujte průběžné výsledky!!
    8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.

Nominace:
    -

Tak zanedlouho se můžete začít přihlašovat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.04.10  14:25

No tak ať se daří, musím jít udělat nákup a pak jdu domů ;-) uvidíme se tu zase zítra ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 13.04.10  14:21

Daří dobře ale na oknech jsou mříže ... ;-\ a kolega Vampix si dnes vzal slušivou napoleonskou čepici, sluší mu to klukovi .. :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.04.10  14:17

FRPE:
    Jo, tak toho neznám >:D Ale zahlédl jsem tu nějakou opici v bavoráku >:D >:D :-! A jak se daří v blázinci? ;-) >:D

Jinak se tu daří celkem fajn, ale občas trochu nuda >:D Do ČR dovalím až 6.6.2010 ;-) Je to tu ještě na dlouho >:D >:D

Vampi:
    Tak zítra tam nejedu, bude to jen zkrácený okruh... takzvaně Indy circuit ;-\ ;-\ [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 13.04.10  14:14

Ano tam jsem byl ale šikanovali jsme tam jednoho opičáka, tak jeho poslali i s bílým bmw do anglie a mě do blázince ... >:D

Jak se daří a kdy dovalíš do ČR? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.04.10  14:10

FRPE:
    A já myslel, že tvoje Adresa je "Pavilon Opic, Plzeňská ZOO" >:-[] >:-[] >:D
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.04.10  14:09

« FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010

Téma pro měsíc duben:

MOJE AUTO A SPORT

Pravidla:
    1. Na fotografii má být vaše auto.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!!
    4. Fotky se přihlašují od 15.3. do 25.3. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA nikoliv celá série.)
    5. Hlasuje se od 25.3. 20:00 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
    6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    7. Nezobrazujte průběžné výsledky!!
    7. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.

Nominace:
    -

Tak zanedlouho se můžete začít přihlašovat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 13.04.10  14:05

hale Víčko - jakto že tvoje setra študuje v Plzni a nechodí na doučování k Frpeům? 8-s Dej jí mojí adresu : U Blázince 8, Plzeň
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.04.10  14:02

Vampi:
    Udělám, udělám ;-) Jinak tvá slova níže mě zahřála u srdce >:D :yes: :yes: Taky bych rád víc pokecal, ale není připojení k netu, není MACZ :-( :-(

WL, FRPE:
    Už jsem zpět ;-)

Kubyyyk:
    Žádné nemravnosti >:-[] >:-[]

Mojito:
    Za chvíli je to vyhlášené ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 13.04.10  13:59

noise limit? Jsou takové limity i u nás na okruhu? První věc co mně praštila do oči, teda hned po ceně, to bude asi kvalitní svezení >:D :yes: nám uděláš pěknou reportáž, je ti to jasný Wii?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.04.10  13:53

Ypsi:
    Ahoj lumpíku ;-) Věrim že po Renocaru se máš fajn >:D taky bych se měl fajn ;-) jinak máš pravdu, byl to překlep >:D >:D :yes: Ale asi pojedu i někdy v týdnu.. Zítra odpoledne je Brands Hatch, což je celkem blízko a celkem pěkný okruh ;-) :yes: :yes: le je to celkem mastný >:D >:D 119 liber (detaily [odkaz] )

Jinak díky za pochvalu >:D :yes: Auto a sport.. souhlasím, nějak to tu obstarám >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 12.04.10  23:18

nechapu to s tou ostravou >:D Ale jsem rád že jsi pochopil >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 12.04.10  23:11

Joj vidíš, to mě nedošlo, Ostrava je vlastně naproti Plzni, už jsem Kubu pochopil, sem to ale truhlík ... ;-\
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 12.04.10  23:03

sakra a nebydli naproti jeho bydlení a ne školy? >:D

Cituji Kubyyyka: Vampi, bydlí přímo naproti, už jsem jí poznal.

nikde nevidím zmínku o škole....Pokud teda nebydlí Kubyk ve škole
    ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 12.04.10  22:59

Kde od právnické je "naproti"? :-O [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 12.04.10  22:36

on psal naproti školy? ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 12.04.10  22:13

Nechci rýpat ale kde naproti tvé škole? Naproti směr náměstí je proluka - trávník, tam asi nebydlí né? Dál za trávníkem je několik činžáků a hlavní plzenská pošta, předpokládám že možná dělá na přepážce pošty ale asi tam též nebydlí. Vlevo od tvé školy je okresní soud, pakliže by byla soudkyně - asi ani tam nebude bydlet že? Vpravo od tvé školy je silnice, možná dělá u silničářů ale na tak frekventované silnici asi taky nebydlí. Za tvou školou je další a to Okresní státní zastupitelství - možná i tady dělá ale opět pochybuji že tam bydlí ...

Wo wohnen sie Wii-frau in Pilsen herr Kubýk!? :-O
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…