BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 13.04.10 14:26
« Re: Jaké je tedy téma?
Tak indy je docela kraťas, to se ti nedivím. Ale do 6. června máš ještě času hodně :-)
No a málem jsem kvůli napoleonské čepici boural, když při prudším přibrždění mi vylétla z hlavy a zabrala celé čelní sklo. Přidělal sem si ale gumu a je to v poho >:D -
Wiii 13.04.10 14:25
« FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010
Téma pro měsíc duben:
MOJE AUTO A SPORT
Pravidla:
1. Na fotografii má být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotky se přihlašují od 15.3. do 25.3. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.3. 20:00 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nezobrazujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
-
Tak zanedlouho se můžete začít přihlašovat ;-) -
Wiii 13.04.10 14:17
FRPE:
Jo, tak toho neznám >:D Ale zahlédl jsem tu nějakou opici v bavoráku >:D >:D :-! A jak se daří v blázinci? ;-) >:D
Jinak se tu daří celkem fajn, ale občas trochu nuda >:D Do ČR dovalím až 6.6.2010 ;-) Je to tu ještě na dlouho >:D >:D
Vampi:
Tak zítra tam nejedu, bude to jen zkrácený okruh... takzvaně Indy circuit ;-\ ;-\ [odkaz] -
Wiii 13.04.10 14:09
« FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010
Téma pro měsíc duben:
MOJE AUTO A SPORT
Pravidla:
1. Na fotografii má být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotky se přihlašují od 15.3. do 25.3. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.3. 20:00 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nezobrazujte průběžné výsledky!!
7. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a učastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
-
Tak zanedlouho se můžete začít přihlašovat ;-) -
Wiii 13.04.10 14:02
Vampi:
Udělám, udělám ;-) Jinak tvá slova níže mě zahřála u srdce >:D :yes: :yes: Taky bych rád víc pokecal, ale není připojení k netu, není MACZ :-( :-(
WL, FRPE:
Už jsem zpět ;-)
Kubyyyk:
Žádné nemravnosti >:-[] >:-[]
Mojito:
Za chvíli je to vyhlášené ;-) :yes: -
Wiii 13.04.10 13:53
Ypsi:
Ahoj lumpíku ;-) Věrim že po Renocaru se máš fajn >:D taky bych se měl fajn ;-) jinak máš pravdu, byl to překlep >:D >:D :yes: Ale asi pojedu i někdy v týdnu.. Zítra odpoledne je Brands Hatch, což je celkem blízko a celkem pěkný okruh ;-) :yes: :yes: le je to celkem mastný >:D >:D 119 liber (detaily [odkaz] )
Jinak díky za pochvalu >:D :yes: Auto a sport.. souhlasím, nějak to tu obstarám >:D -
FRPE 12.04.10 22:13
Nechci rýpat ale kde naproti tvé škole? Naproti směr náměstí je proluka - trávník, tam asi nebydlí né? Dál za trávníkem je několik činžáků a hlavní plzenská pošta, předpokládám že možná dělá na přepážce pošty ale asi tam též nebydlí. Vlevo od tvé školy je okresní soud, pakliže by byla soudkyně - asi ani tam nebude bydlet že? Vpravo od tvé školy je silnice, možná dělá u silničářů ale na tak frekventované silnici asi taky nebydlí. Za tvou školou je další a to Okresní státní zastupitelství - možná i tady dělá ale opět pochybuji že tam bydlí ...
Wo wohnen sie Wii-frau in Pilsen herr Kubýk!? :-O