BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.10  23:30

« Re: Prominte

můj báječný melounový klobouk? nene, kdybych jej neměla zbyla by ze mě už jen prostě "kočka" což uznej.... to je jako pěst na oko >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 13.04.10  23:28

Beru - ty bláho, Octa pěkná, ta žena docela též, sice su na blondánky ale což ogare, vidím příbramskou SPZ asi bych to neměl daleko ale asi z toho nic nebude, jelikož ta cesta, myslím za Octou je jako linie života, asi nikam nevede ... 8-s

To je pravda, od tý doby co jsme se k Oldovi pozvali sami do tý stodoly, tak s námi nemluví, halt je pyšnej že ho vzali do tý pomocný, teda co to zasejc píšu, vysoký školy ...>:D

Lady - není tě těsný ten úchvatný zelený klobouk na hlavě? Mojitovi by slušel k Roccu více ... :*)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.10  23:23

Mojito: no tak vidíš, tak co tě tu ohovárají, že si byl proti... :-) ono když je to položený čistě jako "auto a žena", tak by to skutečně byly jen fotky s nápadem... protože auto a žena není jako "auto s ženou".... že
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.04.10  23:20

berustina - nedělej ,,pupínky,,!Auto na to máš! :yes:

Lady Ka - souhlas,auto a žena je lepší :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 13.04.10  23:20

Samozřejmě téma AUTO A ŽENA(Y) jsme s FRPE podchytili. Sice se s námi Old-School nebaví, ale co už. ;-)

FRPE - první adept [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.10  23:17

copak FRPE snad si se nedal na poezii.... :-) jinak taky zdravím :-) takže auto a sport... na to se asi dá něco trefnýho vymyslet, ale věřím, že na téma auto a žena by to bylo podstatně dramatičtější >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 13.04.10  23:15

Mojito - nezúčastním se! >:-[]
    FPRE - apeluji i na tebe! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 13.04.10  23:15

• « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 13.04.10  23:15

Dobrý večer Ladynko! Japa se daří? Je již maso na talíři, Zonix v peří a Frpe za tebou beží? >:D

Ne ne přehlasovali nás, my jsme chtěli s Berustinou téma Muži a ženy a v pozadí auto ale nakonec to "sporťák" Mojito a antisport Ronault-Legáček odpískali jako když fauluje Řepka slávistu ( viz včera ) a je tedy téma Auto a sport ... :-(
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.04.10  23:13

ypsilon - merunu sice mám,ale zajímavá kompozice mě nenapadá ;-\...no je dost času tak uvidíme ;-)

berustina - auto a žena bude třeba příště ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.10  23:12

jakéže téma AUTO A ŽENA? sním či bdím?
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 13.04.10  23:12

Teď něco pro tu krásku - mám kamaráda, je to daleko větší lump a srandista než koho snad znám, jeho bjevalej tchán se rozvedl a on ho bytostně nesnášel, tchán cca 50x let si založil profil na Lidech.cz a kamarád tam taky má profil. Napadlo ho si udělat profil ženy cca 45x let aby se k sobě věkově hodily, věděl o něm skoro všechno ( co rád jí, co pije, čím jezdí, co rád nosí, jakým stylem se obléká a co naopak nesnáší ) a jako žena si s ním začal psát vzkazy. Lichotil mu, psal věci ze života, bývalej tchán se chytl jako jelec na višni a chtěl rande ...

A to mu to trvalo ještě pěkných pár měsíců ... >:-[] I'm going to go to bed ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 13.04.10  23:08

FRPE - pevně doufám, že se soutěže nezúčastníš. Přeci jen jsme si řekli téma AUTO A ŽENA(Y) a teď ja čas na bojkot!!! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 13.04.10  23:08

mojito-vsak tebe taky neco napadne,toho se zase nebojim ja..uz Te vidim jak litas pred sirem s merunou >:D ;-) :yes:

frpe-tak na Tvoji ucast a soutezni fotku jsem moc zvedavej :-)

uz neco mam,ale nevim,kterou vlozit ;-\ na jedny je hezci auto a na druhy ten sport,ale jestli je tema "auto a sport",tak asi vyhraje ta s hezcim autem..uvidim..
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.04.10  23:03

FRPE - spojení máš vymyšleno hezky a nějaká idea tě taky napadne,tím bych si hlavu nelámal ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 13.04.10  23:00

Mojito - ale tentokrát bych se chtěl zúčastnit i já ( nekecám ).
    hodně jsem nad tématem přemýšlel, jelikož ty, OLD a Kaa, jste nasadili laťku fakt vysoko ... :yes:

Chtěl bych spojení : hezká fotka, vtipné téma, poučný závěr z fotky ale jen ten sport mě do toho nějak nepasuje safra ... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 13.04.10  22:52

neni zac..muzu Te jenom o neco poprosit?..vymen si fotku svyho avatara nebo se jednou spletu a zacnu Te balit >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Jerry-XXL

Jerry XXL 13.04.10  22:49

Diky
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.04.10  22:42

« Re: Jaké je tedy téma?

FRPE - jsem na tom podobně...vcelku bez nápadu :-(
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 13.04.10  22:37

Vítej krásná neznámá! >:D ;-)

Jasan, dej sem odkaz ale načasuj to tak za 1min před ukončením soutěže, jinak ostatní by mohli "opisovat" ... >:-[] Ne dělám si srandu samozřejmě, můžeš kdykoliv ...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…