BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
FRPE 13.04.10 23:28
« Re: Prominte
Beru - ty bláho, Octa pěkná, ta žena docela též, sice su na blondánky ale což ogare, vidím příbramskou SPZ asi bych to neměl daleko ale asi z toho nic nebude, jelikož ta cesta, myslím za Octou je jako linie života, asi nikam nevede ... 8-s
To je pravda, od tý doby co jsme se k Oldovi pozvali sami do tý stodoly, tak s námi nemluví, halt je pyšnej že ho vzali do tý pomocný, teda co to zasejc píšu, vysoký školy ...>:D
Lady - není tě těsný ten úchvatný zelený klobouk na hlavě? Mojitovi by slušel k Roccu více ... :*) -
FRPE 13.04.10 23:15
Dobrý večer Ladynko! Japa se daří? Je již maso na talíři, Zonix v peří a Frpe za tebou beží? >:D
Ne ne přehlasovali nás, my jsme chtěli s Berustinou téma Muži a ženy a v pozadí auto ale nakonec to "sporťák" Mojito a antisport Ronault-Legáček odpískali jako když fauluje Řepka slávistu ( viz včera ) a je tedy téma Auto a sport ... :-( -
FRPE 13.04.10 23:12
Teď něco pro tu krásku - mám kamaráda, je to daleko větší lump a srandista než koho snad znám, jeho bjevalej tchán se rozvedl a on ho bytostně nesnášel, tchán cca 50x let si založil profil na Lidech.cz a kamarád tam taky má profil. Napadlo ho si udělat profil ženy cca 45x let aby se k sobě věkově hodily, věděl o něm skoro všechno ( co rád jí, co pije, čím jezdí, co rád nosí, jakým stylem se obléká a co naopak nesnáší ) a jako žena si s ním začal psát vzkazy. Lichotil mu, psal věci ze života, bývalej tchán se chytl jako jelec na višni a chtěl rande ...
A to mu to trvalo ještě pěkných pár měsíců ... >:-[] I'm going to go to bed ;-) -
ypsilon 13.04.10 23:08
mojito-vsak tebe taky neco napadne,toho se zase nebojim ja..uz Te vidim jak litas pred sirem s merunou >:D ;-) :yes:
frpe-tak na Tvoji ucast a soutezni fotku jsem moc zvedavej :-)
uz neco mam,ale nevim,kterou vlozit ;-\ na jedny je hezci auto a na druhy ten sport,ale jestli je tema "auto a sport",tak asi vyhraje ta s hezcim autem..uvidim.. -
FRPE 13.04.10 23:00
Mojito - ale tentokrát bych se chtěl zúčastnit i já ( nekecám ).
hodně jsem nad tématem přemýšlel, jelikož ty, OLD a Kaa, jste nasadili laťku fakt vysoko ... :yes:
Chtěl bych spojení : hezká fotka, vtipné téma, poučný závěr z fotky ale jen ten sport mě do toho nějak nepasuje safra ... 8-s