BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 14.04.10  16:10

« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010

zino: to byl jen priklad... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 14.04.10  16:01

kaa tak to sa neviem dockat fotky >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.04.10  14:48

kaaOc: Až ti neukopne zrcátko a hlavně ať na tom fotbalovém hřišti v tomhle počasí nezapadneš.
    No a mě se nějak nechce fotit, i když mám nápad.
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 14.04.10  14:42

No proste auto a sport. ja treba budu fotit auto ve fotbal brane a slicna deva v plavkach bude kopat penaltu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.04.10  14:36

Thomasino: Však focení je o kreativitě. Nebo chceš téma: Vyfoť červrené GTI z profilu před šedým dvoupatrovým barákem s červenou střechou? 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.04.10  14:12

Kurnik chlapy co je to za téma?? Volné jízdy na okruhu v Brně jsou až 26.a 27.4. a to nestihneme!! :-| ;-\
    Nebo je tím myšlen i jakýkoli jiný sport?? Něco jako fotbal s Toyotama Yaris v TopGearu?? >:D
    Nebo prostě jen zase cokoli co s tím aspoň trochu souvisí? Zase divné téma bez konkrétního určení :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 14.04.10  13:53

« Re: Soutez

Na zimu si kup Imprezu WRX, nebo to STIčko, co prodává Subaristka, ať je aspoň nějaká zábava >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.04.10  12:15

wiicko-mas SZ >:D neboj dam novinku a ozvu se..

tak to je dobre..pockej ty budes mit dve e90? :-) kup si x1 nebo starsi x3 nebo si pockej na novou..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.04.10  12:00

SZ jsem přečetl a máš jednu zpátky >:D Ta se hezky uč študente ať máš nějaký titul more >:D >:D Jinak jsem zvědav na ty tvá nová kola, tak pak nahoĎ fotky a pošli mi SZ že jsou tam ;-) :yes: :yes: Já chci prodat ty moje zimáky, protože příští zimu sičko jezdit už nebude... Koupim nějakýho traktora... Možná 330xd nebo 320xd... ještě nevim ;-) Prostě něco obyčejnějšího :-) Ale chci AWD nebo 4WD na 100% ;-) Možná Audi 8-s 8-s Kdyby se dělali 1er s x-drivem tak mám jasno >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.04.10  10:13

wiicko-tak to Ti zavidim a cena je dobra :yes: jinak dobry,skole je ted masakrozni a od jvetna se budu muset ucit na statnice 8-s :no: z renocaru jenom ta story s oplastovanym fiatem kupe,viz. fotky ve fotogalerii..a mas sz ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.04.10  09:55

Téma pro měsíc duben:

MOJE AUTO A SPORT

Pravidla:
    1. Na fotografii má být vaše auto.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!!
    4. Fotky se přihlašují od 15.3. do 25.3. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA nikoliv celá série.)
    5. Hlasuje se od 25.3. 20:00 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
    6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    7. Nezobrazujte průběžné výsledky!!
    8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.

Nominace:
    -

Tak zítra se můžete začít přihlašovat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.04.10  09:55

Beru:
    Ok, dělej si s ním co chceš >:D >:D

Ypsi:
    Jj, jedu tam... ;-) Dnes to zabookuju... 3x20 minut za 75 liber, to celkem jde ne? ;-) Jinak, co ty? :-) Nějaké speciální zážitky z Renocaru? ;-)

Daw:
    Jj, určitě se zúčastni ;-) Pravidal jsou v příspěvku výše ;-) Jinak když sem přispíváš, jen dej odeslat a pak aktualizovat stránku, bude to už vloženo ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.10  09:12

« Re: Prominte

:-) tři je dobrý začátek
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 14.04.10  00:11

Lady Ka - tak s berustinou jsme zatím 3 :yes:

Berustina - dobrou ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 14.04.10  00:01

Mojito - teď? Teď budeš aktivní. Teď už je pozdě! >:-[]

Každopádné celému MACZ i tobě přeji dobrou noc
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.10  00:00

:-) jsem za
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.04.10  23:53

Lady Ka - v pohodě ;-) Budu se snažit to téma prosadit i když se neumístním na bedně ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.10  23:45

Mojito: jo to já zase nevim... když vstupuju do diskuze nejsem takovej bourák, že bych si všechno přečetla to se přiznám... a tak pak se vetřu do tématu a co potřebuju si zjistim :-) tak pajdon ;)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.04.10  23:43

Lady Ka - proč by mě ohovárali,když jsem to téma navrhl JÁ? :-O

frpe - >:D >:D

Berustina - auto a žena bude příště,pokud budu moci do toho kecat..budeš se muset zúčastnit a skončit 1-3,abys mohl to téma protlačit!!!
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 13.04.10  23:39

FRPE - kdyby si to jel vočíhnout, dej mi vědět, třeba bych si udělal výlet. ;-)
    S tím Oldou nevím co budeme dělat, ale když on se tvářil, že jako o nic nejde.
    Mojito - ne, ne, ne ty ukrutníku. Tak lehce si mně neudobříš. >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…