BMW 320si (Wii-Jay)
Thomasino 14.04.10 14:12
« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010
Kurnik chlapy co je to za téma?? Volné jízdy na okruhu v Brně jsou až 26.a 27.4. a to nestihneme!! :-| ;-\
Nebo je tím myšlen i jakýkoli jiný sport?? Něco jako fotbal s Toyotama Yaris v TopGearu?? >:D
Nebo prostě jen zase cokoli co s tím aspoň trochu souvisí? Zase divné téma bez konkrétního určení :-O -
Wiii 14.04.10 12:00
« Re: Soutez
SZ jsem přečetl a máš jednu zpátky >:D Ta se hezky uč študente ať máš nějaký titul more >:D >:D Jinak jsem zvědav na ty tvá nová kola, tak pak nahoĎ fotky a pošli mi SZ že jsou tam ;-) :yes: :yes: Já chci prodat ty moje zimáky, protože příští zimu sičko jezdit už nebude... Koupim nějakýho traktora... Možná 330xd nebo 320xd... ještě nevim ;-) Prostě něco obyčejnějšího :-) Ale chci AWD nebo 4WD na 100% ;-) Možná Audi 8-s 8-s Kdyby se dělali 1er s x-drivem tak mám jasno >:D >:D -
Wiii 14.04.10 09:55
« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010
Téma pro měsíc duben:
MOJE AUTO A SPORT
Pravidla:
1. Na fotografii má být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotky se přihlašují od 15.3. do 25.3. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.3. 20:00 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nezobrazujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Tak zítra se můžete začít přihlašovat ;-) -
Wiii 14.04.10 09:55
« Re: Soutez
Beru:
Ok, dělej si s ním co chceš >:D >:D
Ypsi:
Jj, jedu tam... ;-) Dnes to zabookuju... 3x20 minut za 75 liber, to celkem jde ne? ;-) Jinak, co ty? :-) Nějaké speciální zážitky z Renocaru? ;-)
Daw:
Jj, určitě se zúčastni ;-) Pravidal jsou v příspěvku výše ;-) Jinak když sem přispíváš, jen dej odeslat a pak aktualizovat stránku, bude to už vloženo ;-)