BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 19.04.10 09:48
« Re: k okruhům
Rarsch:
>:D >:D Jo budu ;-) jinak máš pravdu, nedalo mi to >:D A co máš nakonec zapneu? Ty Bridgestony zase? ;-) Jinak neboj, poreferuju :-)
Zloun:
Ahoj Zloune :-) No ještě jsem tam nikdy nebyl tak tězko říct >:D
Zino:
Hele tady si každý chodí jak chce >:D A stejný je to s používáním blinkrů >:D Nejhorší je to na kruháči, protože každý používá svoje pravidlo pro blinkry >:D Ale ptal jsem se jak to je a na kruháči se má ze zákona používat stejně jako v CR >:D >:D -
ypsilon 19.04.10 08:25
« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Téma pro měsíc duben:
MOJE AUTO A SPORT
Pravidla:
1. Na fotografii má být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotky se přihlašují od 15.4. do 25.4. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.4. 20:00 hod do 27.4. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nezobrazujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.4. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Essex Boy [odkaz]
Tak se můžete začít přihlašovat ;-) -
rarsch 16.04.10 15:13
« k okruhům
měl bych jeden dotaz: Budeš řídit oběma rukama? >:D >:D
Jinak dobrej plán!! Člověku to nedá co? Zejtra jedu na Sosnovou, za 14 dní Nordschleife. Dal sem nový destičky, mam nový pneu, tak ještě to počasí, aby bylo.
Tak pak poreferuj, jak jezděj místní borci a s jakejma kárama. -
Wiii 15.04.10 12:02
Téma pro měsíc duben:
MOJE AUTO A SPORT
Pravidla:
3. Držte se tématu!!
4. Fotky se přihlašují od 15.4. do 25.4. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA nikoliv celá série.)
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.4. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Essex Boy [odkaz]
Tak se můžete začít přihlašovat ;-) -
Wiii 15.04.10 11:34
Téma pro měsíc duben:
MOJE AUTO A SPORT
Pravidla:
3. Držte se tématu!!
Nominace:
essex boy [odkaz]
Tak se můžete začít přihlašovat ;-)
Díky za upozornění Essex boyi >:D >:D Ale fotka by měla být vytvořena tebou :-( :-( Ale myslím, že nikdo s tím problém mít nebude ;-) -
"-- skrytý --" 15.04.10 11:29
tak vzhledem k tomu, že si má kára tento měsíc už zasportovala, posílám fotku:
[odkaz]
další dvě jsou mimo soutěž:
[odkaz]
[odkaz]
jenom si nejsem jistej, jestli to stihnu, když přihlašování a vyhlašování výsledků podle má podle instrukcí proběhnout v březnu ;-) Na závěr bych rád podotknul, že ani jednu fotku jsem nedělal já, zrovna jsem řídil >:D -
Wiii 15.04.10 09:52
Téma pro měsíc duben:
MOJE AUTO A SPORT
Pravidla:
3. Držte se tématu!!
4. Fotky se přihlašují od 15.3. do 25.3. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.3. 20:00 hod do 27.3. 20:00 hod včetně.
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.3. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
-
Tak se můžete začít přihlašovat ;-)
Já se tento měsíc neúčastním, nějak nejsem kreativní >:D -
FRPE 14.04.10 17:04
« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010
Zdravím všechny při středě, nadešel čas abych i já okusil to sladké "poprvé" a zúčastnil se fotosoutěže, nuže moje nominace :
1) Skok vysoký, případně to umí Avka i o tyči [odkaz]
2) Sumo se Š120L, nebo-li přetahovaná [odkaz]
3) Altea hraje curling [odkaz]
4) Vzpírání, Cupra zvedá činku [odkaz]
5) Auto a sport, musíte mít sportovní Nike boty [odkaz]
Tak zde je má fotka do fotosoutěže pro měsíc duben: [odkaz]