BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.04.10  16:35

« Re: Pozdrav pro WII-JAYe

Zino:
    Nenuť mě snižvat ti hodnocení >:-[] >:-[] Žádné opakované vkládání tu trpět nebudu >:D >:D

Thomasino:
    Jo ta nová Z4 mi taky až tak nevoní... Hlavně to, že se dělá jen s automatem >:D >:D

Ypsi:
    tak mi je posli na mail, poradim ti jakou tam dát >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 19.04.10  14:57

wii-asi jo,jen vybrat tu spravnou ;-) jj,diky moc :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.04.10  14:36

S fotosoutěží ještě nevím, uvidíme..

Z4 bych mohl, ale jen tu předchozí ve verzi kupé ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.04.10  14:32

tak ja mozem znovu pridat tu recenziu co mam
    >:D je to in >:D
    sí ju lejtr aligejtr ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.04.10  14:31

Ale copak? >:D >:D Nemáme kešule ? >:D >:D :no: A já už se těšil na novou recenzi od Zina >:D >:D

Caaau, začíná mi výuka ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.04.10  14:29

wii za posledne dva tyzdne som si kupil akurat tak zmrzlinu >:D ktoru som nakoniec ja ani neplatil >:D
    edit: no tak ta kocka na sedadle sofera sice tam je to spolujazdca >:D nevyzera zle
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.04.10  14:27

No ve 360ti jezdím hlavně po levý straně, protože neustáůe pedjíždím >:D >:D Ale občas není místo pro předjíždění, tak to vezmu zprava, občas po trávě a tak >:D >:D Prostě pařim TDU >:D

Věřim žes to přeložil dobře >:D >:D A co ty? Koupil sis snad Z4? >:D Jednu jsem teď taky vyfotil ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.04.10  14:24

wii ale jak ty víš anglicky >:D nechces mirke preložiť rešerš do bakalarky neviem ci som to dobre zvladol >:D som rad ze sa vies o zabavu postarat a jazdis s enzem po pravej alebo lavej strane ? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.04.10  14:22

Thomasino:
    No nejak mi to nevyšlo >:D plánoval jsem tam jet, ale pak jsem měl jiný program >:D >:D Jinak tedy slibuju, že další serii dám tak jak vyleze z foťáku, jen vymažu značky >:D >:D

Co se týče Anglie... Je to tu fajn, nestěžuju si ;-) Ve středu jedu na Brands Hatch, takže jsem už natěšenej jak malý děcko >:D >:D

Zino:
    Neither do I >:D >:D Taky se těšim až to tu zase rozjedeme ;-) Večery uprostřed týdne jsou tu celkem nudný... Tak jezdím s upraveným Enzem po Hawaii s 360ti km/h na tacháči >:D >:D

PS: Co vy dva, zúčastníte se fotosoutěže? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.04.10  14:15

« Re: Návštěvnost klesá..

wii ja si v kalendari odskrtavam dni a ratam kedy sa konecne vratis ;-) >:D sutazna fotka pekna :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.04.10  14:12

« Pozdrav pro WII-JAYe

Nazdárek WII-JAY!! Tak jak je v Anglii? Jak to že jsi včera nedorazil do Brna na náš sraz?? >:D Dokonce i White Label dojel z Rožnova a taky H22A5 z Blavy ;-) A ty zase nikde..
    Jinak vidím, že jsi přidal pár pěkných fotek :yes:
    Jen by to občas chtělo i nějaké povedené bez úprav poloHDR, nebo co s nimi většinou děláš :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.04.10  14:10

Jo to znám >:D Ale zábava taky musí být >:-[] >:-[] Až přijedu zpet do CR, tak mé diskuzi budu muset dávat umělé dýchání a masáž srdce >:D Protože mi to tu jen tak tak přežívá >:D Snad to neumře >:D >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 19.04.10  13:58

ale to já neumím a ani nemám na to čas, nebo spíš raději nechci >:D protože se tady pak vždycky zaseknu na celý den a to nesvědčí mým studijním výsledkům >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.04.10  13:56

Musiš se toho chopit a dělat zábavu >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 19.04.10  13:46

Wii: >:D to víš, když není vrchní teplomet, je tady chladno a kdo tady má pak klepat kosu 8-s
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.04.10  12:00

« Návštěvnost klesá..

Tak co je s váma lidi >:D Návštěvnost mých stránek zde na MACZ klesá... tento týden je to jen 350 návštěv... :-( Dříve byl průměr tak 750 za týden ;-) Ta šup, pište, hodnoťte a prostě navštěvujte moji recenzi !!! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.04.10  11:49

« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ

Poustnik:
    Nelítá, jen parkuje v pozadí >:D Zkoušel jsem to udělat s překrytím ale to pak auto nebylo videt uz vůbec >:D :no: :no:
    Měl bys to ocenit :-( Takže mám očekávat tři oříšky? >:D >:D >:D

Ypsi:
    Uz máš hotovo jo ;-) Jinak ta npvá kola jsou super!!!
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 19.04.10  11:11

wii-moc pekna fotka :-) :yes: taky se snad,co nejdriv dokopu ke zmenseni a vlozeni na macz..
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 19.04.10  10:56

Pěkný nápad, Wi - Jay! Sice ti auto trochu lítá, nebo má nohy.. >:D Ale paráda!
    Já zkusím cvaknout, co mi o nos cvrnkne... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.04.10  09:59

Téma pro měsíc duben:

MOJE AUTO A SPORT

Pravidla:
    1. Na fotografii má být vaše auto.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!!
    4. Fotky se přihlašují od 15.4. do 25.4. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA nikoliv celá série.)
    5. Hlasuje se od 25.4. 20:00 hod do 27.4. 20:00 hod včetně.
    6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    7. Nezobrazujte průběžné výsledky!!
    8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.4. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.

Nominace:
    Essex boy [odkaz]
    Wii-Jay [odkaz]

Tak se přihlašujte!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…