BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 19.04.10 14:27
« Re: Pozdrav pro WII-JAYe
No ve 360ti jezdím hlavně po levý straně, protože neustáůe pedjíždím >:D >:D Ale občas není místo pro předjíždění, tak to vezmu zprava, občas po trávě a tak >:D >:D Prostě pařim TDU >:D
Věřim žes to přeložil dobře >:D >:D A co ty? Koupil sis snad Z4? >:D Jednu jsem teď taky vyfotil ;-) [odkaz] -
Wiii 19.04.10 14:22
« Re: Pozdrav pro WII-JAYe
Thomasino:
No nejak mi to nevyšlo >:D plánoval jsem tam jet, ale pak jsem měl jiný program >:D >:D Jinak tedy slibuju, že další serii dám tak jak vyleze z foťáku, jen vymažu značky >:D >:D
Co se týče Anglie... Je to tu fajn, nestěžuju si ;-) Ve středu jedu na Brands Hatch, takže jsem už natěšenej jak malý děcko >:D >:D
Zino:
Neither do I >:D >:D Taky se těšim až to tu zase rozjedeme ;-) Večery uprostřed týdne jsou tu celkem nudný... Tak jezdím s upraveným Enzem po Hawaii s 360ti km/h na tacháči >:D >:D
PS: Co vy dva, zúčastníte se fotosoutěže? ;-) -
Thomasino 19.04.10 14:12
« Pozdrav pro WII-JAYe
Nazdárek WII-JAY!! Tak jak je v Anglii? Jak to že jsi včera nedorazil do Brna na náš sraz?? >:D Dokonce i White Label dojel z Rožnova a taky H22A5 z Blavy ;-) A ty zase nikde..
Jinak vidím, že jsi přidal pár pěkných fotek :yes:
Jen by to občas chtělo i nějaké povedené bez úprav poloHDR, nebo co s nimi většinou děláš :-( -
Wiii 19.04.10 11:49
« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Poustnik:
Nelítá, jen parkuje v pozadí >:D Zkoušel jsem to udělat s překrytím ale to pak auto nebylo videt uz vůbec >:D :no: :no:
Měl bys to ocenit :-( Takže mám očekávat tři oříšky? >:D >:D >:D
Ypsi:
Uz máš hotovo jo ;-) Jinak ta npvá kola jsou super!!! -
Wiii 19.04.10 09:59
« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Téma pro měsíc duben:
MOJE AUTO A SPORT
Pravidla:
1. Na fotografii má být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotky se přihlašují od 15.4. do 25.4. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.4. 20:00 hod do 27.4. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nezobrazujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.4. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Essex boy [odkaz]
Wii-Jay [odkaz]
Tak se přihlašujte!!!
Nenuť mě snižvat ti hodnocení >:-[] >:-[] Žádné opakované vkládání tu trpět nebudu >:D >:D
Thomasino:
Jo ta nová Z4 mi taky až tak nevoní... Hlavně to, že se dělá jen s automatem >:D >:D
Ypsi:
tak mi je posli na mail, poradim ti jakou tam dát >:D >:D :yes: