BMW 320si (Wii-Jay)
ypsilon 20.04.10 17:56
to by asi musel zino >:D >:D :yes:
ale predpokladam,ze bych mel v tomto snovym pripade takovou vetsi vilku v toskansku s podzemnimi garazemi ;-)
ale zpet do reality..co budete mit dneska k veceri?ja si pripravuju tlacu s ocetm a cibuli :-)
erl-myslis jak delaji speedstera?jo to by bylo na plazovej cruising idealni >:D ;-) -
Erl 20.04.10 17:55
« Re: Barak GB
Vampi : no říkám aby to ladilo >:-[] pro přítelkyni teda nějaký AMG? >:D nejlépe Black :-! >:D
Y : výčet máš hezkej, ale nedovedu si představit zaměstnání kde bych na to vydělal (krom arabských šejků, ale mezi ně bych asi moc nezapadl >:D )
Možná bych tam ještě připsal Caterham CSR 260 :yes: a když 911, tak 911 GT2 a 911 GT3 RS + na pózování retro 911 (nepamatuju si přesnej název tý firmy) -
Vampix(Diesel Power) 20.04.10 17:46
« Re: Barak GB
no jako uznávám že X5M by ladilo víc a nemám nic proti nikomu ale dělat Mkove SAV je prasárna podle mně. Ale jo, když už tak už >:D Já jen že 40d by klidně stačilo a klídně by s tím mohla jezdit v létě přítelkyně >:D ale ta chce vlastně mercedes :no: -
ypsilon 20.04.10 17:46
« Re: Barak GB
wii-no ona to prave neni "jen" e46,ale ta skvela e46 ;-) a hezka a zachovala si bude drzet cenu..rad bych Ti svou garaz pronajal,ale to by musel rapid ven a toho bohda nebude,aby muj starik prespaval venku v ty zime a vlhku ;-)
zino-to by klidne mohl >:D ma jeste par sad na e30 i hartge kola na starou 6er,jo a jeste uplne novy neobuty oz crono hlt v rozmerech na m3,ktery uz skoro rok lezi zabaleny v garazi >:D o nich jsem teda uvazoval,ale 19" uz je na e90 moc..
vampi-koukam a teda uz nakou dobu vim,ze mame skoro stejne auto-sny ;-) ale kdyz uz jsme opet u toho,tak ja bych to videl asi takhle: 2x m3 csl,2x porsche 911 sport classic,2x gallardo valentino balboni,2x sl amg black,2x sls,2x f430 16M,golf 1 gti pirrelli edition,m3 e30,m3 e30 evo,mb pagoda,z4m kabrio,vw transporter,m3 e90,evo IX a treba i tu x5 40d,jak rikas >:D :-! :yes:
p.s.: u mnohych mam 2x,protoze mi bylo lito ty auta nicit,takze bych mel jedno na kochani jako sberatelsky kousek a s tim druhym bych normalne jezdil :-)
jo a ta m3 je od brabham racing ;-) a brabhamaci jsou pekne vykutalena zavodnicka rodinka.. -
Vampix(Diesel Power) 20.04.10 17:20
« Re: Barak GB
no tak zrovna do M3 E46 bych si rád přesedl i když je to starší auto. Ta Ypsiho nabídka zní lákavě, ale kdybych si kupoval k tomu 4x4 tak jedině Dacia Duster >:D docela mně zaujala na to že je to Dacia...
Jinak kdo dneska nemá sny, tak daleko nedojde... Pěkně M3 E46 CSL na ty okruhy, M3 E90 na to domácí ježdění a X5 40d na tahaní přívěsu s CSL a na zimu... Tak to prostě je a bude >:-[] >:D :-O ;-\ snad :-(
edit: Jinak Ypsi ta M3 je vcelku šuk.ezní Jsem rád že mně nákup M3 netrápí protože bych nevěděl kam dřív :-D
ked sme pri tych auto snoch [odkaz] >:D