BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.04.10  22:20

« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ

wii-jay - sice mě původní úmysl trochu nevyšel,ale i přesto to nedopadlo až tak zle,takže ať je nás víc :

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 21.04.10  13:46

« Re: Barak GB

Ypsi, nenechám si tebou zbořit své M400 >:-[] >:-[] A koupim si ho a basta >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 21.04.10  13:29

wii-diky za duveru >:D bez klicku bych to u me nechtel..

vampi-to je dobry,u nas to bylo naopak ja ji lanaril do "becka" a skoncilo to sedivo-zlatym "ackem" :-) ted by se mi pro ni libila Q5,ale to je otazka tak pristiho roku...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 21.04.10  11:44

Jo vypadá to tak >:D >:D Což je pozitivní pro mě, ale negativní pro fotosoutěž :-( :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 21.04.10  10:40

wii zatial to vyzera ze najhorsie vo fotosutazi skoncis na druhom mieste >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 21.04.10  09:52

Téma pro měsíc duben:

MOJE AUTO A SPORT

Pravidla:
    1. Na fotografii má být vaše auto.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!!
    4. Fotky se přihlašují od 15.4. do 25.4. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA nikoliv celá série.)
    5. Hlasuje se od 25.4. 20:00 hod do 27.4. 20:00 hod včetně.
    6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    7. Nezobrazujte průběžné výsledky!!
    8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.4. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.

Nominace:
    Essex boy [odkaz]
    Wii-Jay [odkaz]

Tak se přihlašujte!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 21.04.10  09:51

Zino:
    Tak jak to mám nazývat? >:D >:D Jdu do domu hostitelské rodiny? >:D >:D To je děsně dlouhé >:D >:D

Erl:
    Díky, posílám pozdravy do Budějovicka >:D >:D

Ypsi:
    Skoda >:D U tebe bych věřil, že mám auto v bezpečí >:-[] >:-[] >:-[] Pokud bych tam teda nenechal klíčky >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 20.04.10  19:12

Jo Bčko jsme taky měli ve výběru, ale pak to skončilo u céčka a mamka konstatovala. No jo chlapi. to že jsem chtěla červený a vyšší auto byly jediné kritéria a jak jsem dopadla >:D GLK se ji docela zamlouvá, žel to příšlo trošku pozdě a 320cdi která se prvně nabízela by byla zbytečná...
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 20.04.10  19:07

no tak cecko,je prece jenom jiny a stabilnejsi salek kavy :-) me teda taky moc nebavi,ale pro mamku mi to auto dava smysl..je maly,ale prostorny a nic to nezere(mam s tim jezdi klidne i economic rally za 4,3l >:D ),stejne me ale mrzi,ze si nevybrala "becko",ktery jsme taky zkouseli..
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 20.04.10  19:01

jo tak myslím že mamka měla taky facelift takže 1.gen teda :-) No v Cčku ted se cítím ale bezpečněji >:D Nebavilo ani nebaví mně to ale ani ted s tím 5.st automatem
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 20.04.10  18:51

no jsou snad dva modely..moje mamka mela i to starsi,ale modry facelift v eleganci,to me bavilo vic nez jeji stavajici..
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 20.04.10  18:47

tak to jo, mamka měla starší 170cdi, ale ne úplně nejstarší. Už nevím kolik jich je kategorii a taky se s tím dalo jezdit, obuli jsme to na takové kola že by to nepřevrátil ani kaskadér, akorát jak to viděli v servise při prodeji na protiúčet tak to zvedli a rovnou sundali >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 20.04.10  18:33

vampi-neboj mamka ma uz to "novy" acko,ktery uz se naklonama vyrovna trabantovi >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.04.10  18:32

erl ta impreza nic moc ja viem ma svoje roky >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 20.04.10  18:31

Ypsi: Jen se nepřevrať v tom Ačku >:D¨

tak teď jsem viděl konkurentku pro tuto slečnu tančit na FB jednom videu :-D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.04.10  18:31

ypsi ja sednuto do mia mama sluzobnato opelo astro 1,4 a idem naproti >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 20.04.10  18:30

teda zino... málem jsem vrhnul do klávesnice >:-[]

EDIT : ty F430 by se daly skladovat na sobě ne? >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 20.04.10  18:30

zino-no problemo,len uno momento..sednuto do mia mama mb A 170cdi a budu tam cooby dupoo >:D

vampi- >:D ..jo eleanor bych zapomnel,ale f430 16M je trochu lepsi scuderie,akorat ze ve spideru ;-) ale jo k ni by se jeste jedno "norm scudo" veslo >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.04.10  18:29

divka snu na aute snu co viac si priat >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 20.04.10  18:28

no když jsme u těch auto snů tak bychom u nich mohli zůstat a netahat sem dívky snů zino, co? >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…