BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 21.04.10 09:52
« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Téma pro měsíc duben:
MOJE AUTO A SPORT
Pravidla:
1. Na fotografii má být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotky se přihlašují od 15.4. do 25.4. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.4. 20:00 hod do 27.4. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nezobrazujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.4. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Essex boy [odkaz]
Wii-Jay [odkaz]
Tak se přihlašujte!!! -
Wiii 21.04.10 09:51
« Re: Barak GB
Zino:
Tak jak to mám nazývat? >:D >:D Jdu do domu hostitelské rodiny? >:D >:D To je děsně dlouhé >:D >:D
Erl:
Díky, posílám pozdravy do Budějovicka >:D >:D
Ypsi:
Skoda >:D U tebe bych věřil, že mám auto v bezpečí >:-[] >:-[] >:-[] Pokud bych tam teda nenechal klíčky >:D >:D -
Vampix(Diesel Power) 20.04.10 19:12
Jo Bčko jsme taky měli ve výběru, ale pak to skončilo u céčka a mamka konstatovala. No jo chlapi. to že jsem chtěla červený a vyšší auto byly jediné kritéria a jak jsem dopadla >:D GLK se ji docela zamlouvá, žel to příšlo trošku pozdě a 320cdi která se prvně nabízela by byla zbytečná... -
ypsilon 20.04.10 19:07
no tak cecko,je prece jenom jiny a stabilnejsi salek kavy :-) me teda taky moc nebavi,ale pro mamku mi to auto dava smysl..je maly,ale prostorny a nic to nezere(mam s tim jezdi klidne i economic rally za 4,3l >:D ),stejne me ale mrzi,ze si nevybrala "becko",ktery jsme taky zkouseli.. -
Vampix(Diesel Power) 20.04.10 18:47
tak to jo, mamka měla starší 170cdi, ale ne úplně nejstarší. Už nevím kolik jich je kategorii a taky se s tím dalo jezdit, obuli jsme to na takové kola že by to nepřevrátil ani kaskadér, akorát jak to viděli v servise při prodeji na protiúčet tak to zvedli a rovnou sundali >:D -
[odkaz]