BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 22.04.10 09:44
Téma pro měsíc duben:
MOJE AUTO A SPORT
Pravidla:
1. Na fotografii má být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotky se přihlašují od 15.4. do 25.4. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.4. 20:00 hod do 27.4. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nezobrazujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.4. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Essex boy [odkaz]
Wii-Jay [odkaz]
Mojito [odkaz]
Ypsilon [odkaz]
Tak se přihlašujte!!! Stále je nás hrozně málo ;-\ -
Wiii 22.04.10 09:43
« Brands Hatch - track day
Tak pánové, z CR mám jen jednu zkušenost z okruhu, ale z tohoto jsem nadšený mnohem mnohem více!!!! ;-)
Zaprvé, v briefingu vám řeknou jak musíte jezdit, respektive jak předjíždět! To znamená, žádné předjíždění v zatáčkách a předjíždí se až když vám ten před vámi dá nějak najevo že můžete jet! :yes: Takže většinou dáte blinkrk ke kraji a sundáte na chvilku nohu z plynu a jede se dál. Všichni to tam dodržují a nebyl nejmenší problém. Takže to je první velké plus zdejších okruhů.
Zadruhé, všichni musejí mít helmy!! :yes:
Zatřetí, na začátku jsou dvě kola se safety car, jsou to zahřívací kola a předcházejí tím tomu aby tam někdo odrovnal motor!!! :yes: ;-)
Začtvrté, jezdí tam vskutku zajímavá auta! Potkal jsem tam Galla Superlegera, hromadu Lotusu Exige, RX-7, hodně M3 atd atd. :-)
Zapáté, díky skvělé organizaci nečekáte v žádné koloně, ale vždy jste vyvoláni v rozhlase (je to rozdělené podle barev) ;-)
Zašesté, když se roztočíte, nebo vjedete na trávník, musíte navštívit boxy, kde vám zdarma zkontrolují všechny komponenty podvozku (zda-li není něco poškozené) a pak jedete dál. :yes: :yes:
Zasedmé, prostě je to skvělý zážitek!!! :-) :yes: :yes: :yes:
Tak toť vše co bych chtěl říct :-) :yes: :yes: :yes:
PS: Mám pár fotek z boxů, ale za ty z okruhu se platí... 3 libry za fotku >:D >:D Takže uvidim jestli se to nedá nějak ošulit >:D Když ne, tak koupim tak tři fotky ;-\ ;-\ Tak ošulit se to nedá, budu muset koupit!! zde můžete vidět fotky [odkaz]
PPS: Na přání Thomasina jsou na fotkách jen vymazané značky >:D
Zatial -
Subaru4ever 21.04.10 23:33
« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Tak tos mě zklamal, Mojito, ještě víc >:D ... já ti věřil, že bude Rocco foceno minimálně v bráně na stadionu Arsenalu nebo Manchesteru United, a ono si se vytasil jen s takovým podřadným, nezáživným, bezduchým a všedním motivem >:D >:D >:D
Jinak fráze "na Rocco střílet Golfákem" z části kopíruje diskusi na tvém disku ;-) :yes: -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.04.10 23:24
« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
ypsilon - proč jsem zklamán popisuji v příspěvku 7644.Scénář měl být prostě jiný,ale i tak jsem rád,rozhodně z toho udělám sérii a nikdy ty fotky nesmažu!
btw : nestálo mě to ani korunu,nekecám ;-) Rocco dokáže otevřít zavřené dveře! >:-[] ...navíc tam bude za týden přímo na ploše autosalón,tak jsem jim udělal malou zkoušku ;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.04.10 23:21
subaru4ever - >:D >:D >:D
Mám ve Znojmě zákazníka,takže jsem tam dnes jel a navíc i kamoša no a jeho strejda je správcem na stadecu Znojmeských orlů.
Původně tam měl být led i branky a rocco měla stát v brankovišti a nějakej hokejista by naznačoval střelu golfákem.To vše jsem chtěl zachytit přes zadní síťku branky.Úmysl mi zhatilo poměrně brzké vyřazení Orlů v play off a tím i rozpuštění ledu :'-( >:-[] -
Subaru4ever 21.04.10 23:15
Ledový VW design na ledě, aneb mojito s ledem :-) :yes:
Kde ty na to chodíš, a kolik jsi musel dát správci stadionu, aby tě tam pustil ??? >:-[]
Až bude téma Auto a Vesmír, tak si Mojito nejspíš zařídí odvoz Rocca na Měsíc, ne-li dokonce na Mars. Na rudém Marsu by se zelené Rocco vyjímalo výborně ;-) ... a taky by se určitě líbilo marťánkům >:D -
Vampix(Diesel Power) 21.04.10 23:05
Mojito: Nebál ses že ti to spadne na auto? ;-\ >:D
Jinak dneska jsem potkal další GT-R, vystoupil z něho pán v cyklistických uplých kratasech a dresu nebo nějake teamové bundě, vcelku zajimavá kombinace >:D Mezitím si k mému údivu zaparkovaly 2 oranžové ČSSD posádky s vozy VW sharan takže jsem rychle zmizel ať od nich ještě něco nechytím třebas jen tu oranžovou na auto :no:
Vidět na okruhu kolem sebe jezdit Exige, to by bylo fajn.. Stačilo mi když nás s Rarschem v jeho 320si míjel 2x Radical!
No musíme si zatím vystačit s okruhy tady u nás. Buďme rádi, že se tam můžeme vůbec tak 1-2x měsíčně svézt :-) Navíc málokdo tady má auto vyloženě na okruh, které by tam nedostávalo děsně na pr.dell a má na to druhou sadu kol. Ale jsou mezi námi i takový nadšenci :-)