BMW 320si (Wii-Jay)

foto Thomasino

Thomasino 22.04.10  17:34

« Re: Brands Hatch - track day

WII - pěkná zkušenost! :yes: :-) Taky by se mi to líbilo :-!
    Vidět na okruhu kolem sebe jezdit Exige, to by bylo fajn.. Stačilo mi když nás s Rarschem v jeho 320si míjel 2x Radical!
    No musíme si zatím vystačit s okruhy tady u nás. Buďme rádi, že se tam můžeme vůbec tak 1-2x měsíčně svézt :-) Navíc málokdo tady má auto vyloženě na okruh, které by tam nedostávalo děsně na pr.dell a má na to druhou sadu kol. Ale jsou mezi námi i takový nadšenci :-)

ypsilon 22.04.10  15:09

wii-diky ;-)

hmm,je videt,ze britove maji proste okruhove jezdeni radi a ze tam ma volne jezdeni tradici a rad :-) :yes: takovej servis bych si taky pral ;-\

btw. kup jich vic,zatim je jich fakt malo,chci videt vic ;-)

Wiii 22.04.10  13:33

« Re: Brands Hatch - track day

Jo je to v CR des >:D >:D Hlavně v čechách nikdo nekontroluje stav vozu :no: :no: Tady ti prohlídnou auto a dají ti na něj nálepku, že můžeš ;-) :yes:

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 22.04.10  12:48

« Re: Brands Hatch - track day

To víš, Velká Británie je jinej svět, u nás to je eště takovej divokej Východ >:D >:D >:D Když jsem teda viděl ypsiho video a fotky z Brna, tak bych měl celkem bobky. Dneska pustí na okruh každýho vo.la ;-\

Wiii 22.04.10  09:44

Téma pro měsíc duben:

MOJE AUTO A SPORT

Pravidla:
    1. Na fotografii má být vaše auto.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!!
    4. Fotky se přihlašují od 15.4. do 25.4. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA nikoliv celá série.)
    5. Hlasuje se od 25.4. 20:00 hod do 27.4. 20:00 hod včetně.
    6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    7. Nezobrazujte průběžné výsledky!!
    8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.4. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.

Nominace:
    Essex boy [odkaz]
    Wii-Jay [odkaz]
    Mojito [odkaz]
    Ypsilon [odkaz]

Tak se přihlašujte!!! Stále je nás hrozně málo ;-\

Wiii 22.04.10  09:43

« Brands Hatch - track day

Tak pánové, z CR mám jen jednu zkušenost z okruhu, ale z tohoto jsem nadšený mnohem mnohem více!!!! ;-)

Zaprvé, v briefingu vám řeknou jak musíte jezdit, respektive jak předjíždět! To znamená, žádné předjíždění v zatáčkách a předjíždí se až když vám ten před vámi dá nějak najevo že můžete jet! :yes: Takže většinou dáte blinkrk ke kraji a sundáte na chvilku nohu z plynu a jede se dál. Všichni to tam dodržují a nebyl nejmenší problém. Takže to je první velké plus zdejších okruhů.

Zadruhé, všichni musejí mít helmy!! :yes:

Zatřetí, na začátku jsou dvě kola se safety car, jsou to zahřívací kola a předcházejí tím tomu aby tam někdo odrovnal motor!!! :yes: ;-)

Začtvrté, jezdí tam vskutku zajímavá auta! Potkal jsem tam Galla Superlegera, hromadu Lotusu Exige, RX-7, hodně M3 atd atd. :-)

Zapáté, díky skvělé organizaci nečekáte v žádné koloně, ale vždy jste vyvoláni v rozhlase (je to rozdělené podle barev) ;-)

Zašesté, když se roztočíte, nebo vjedete na trávník, musíte navštívit boxy, kde vám zdarma zkontrolují všechny komponenty podvozku (zda-li není něco poškozené) a pak jedete dál. :yes: :yes:

Zasedmé, prostě je to skvělý zážitek!!! :-) :yes: :yes: :yes:

Tak toť vše co bych chtěl říct :-) :yes: :yes: :yes:

PS: Mám pár fotek z boxů, ale za ty z okruhu se platí... 3 libry za fotku >:D >:D Takže uvidim jestli se to nedá nějak ošulit >:D Když ne, tak koupim tak tři fotky ;-\ ;-\ Tak ošulit se to nedá, budu muset koupit!! zde můžete vidět fotky [odkaz]

PPS: Na přání Thomasina jsou na fotkách jen vymazané značky >:D

Dobrá práce hoši!!!! :yes: :yes:

foto Tharas

Tharas 22.04.10  07:56

« Re: Barak GB

Ja myslim, ze o ten barak vubec neslo a Wii to myslel jako pozdrav pro stajove kolegy:-)

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 22.04.10  02:56

ypsi - autosalon místních autosalonů >:-[]

ypsilon 21.04.10  23:52

« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ

mojito-cetl jsem ho ;-) no tak vidis ;-)

hmm a jaky autosalon tam bude?..

tak a tady je moje soutezni fotka:

mam jich vic,ale na tehle vypada ten trik nejlepe ;-\

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.04.10  23:35

subaru4ever - no jsem zkrátka looser :'-(

...jinak fráze "na Rocco střílet Golfákem" z části kopíruje diskusi na tvém disku - :yes: :yes: máš pravdu předsedo!

Subaru4ever 21.04.10  23:33

« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ

Tak tos mě zklamal, Mojito, ještě víc >:D ... já ti věřil, že bude Rocco foceno minimálně v bráně na stadionu Arsenalu nebo Manchesteru United, a ono si se vytasil jen s takovým podřadným, nezáživným, bezduchým a všedním motivem >:D >:D >:D

Jinak fráze "na Rocco střílet Golfákem" z části kopíruje diskusi na tvém disku ;-) :yes:

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.04.10  23:30

« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ

vampix - nebál,když umí uvázat vinné stonky,snad to zvládnou i s kostkou :yes:

GT-R a cyklistický nasrávačky zní hrozně a oranžové posádky ČSSD je taky dost hroznej hnus :no: :no: 8-s

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.04.10  23:27

« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ

subaru4ever - ale přestřelil,např.Jirka Dopita mi odmítl jít dělat komparz,což vůbec nechápu :-( Jo a navíc jsem mu za to nabízel pivo! A 12-tku ! :'-( >:-[]

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.04.10  23:24

« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ

ypsilon - proč jsem zklamán popisuji v příspěvku 7644.Scénář měl být prostě jiný,ale i tak jsem rád,rozhodně z toho udělám sérii a nikdy ty fotky nesmažu!

btw : nestálo mě to ani korunu,nekecám ;-) Rocco dokáže otevřít zavřené dveře! >:-[] ...navíc tam bude za týden přímo na ploše autosalón,tak jsem jim udělal malou zkoušku ;-)

Subaru4ever 21.04.10  23:23

Jak to tak čtu, tak jsem s tím Marsem ani moc nepřestřelil >:D :yes:

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.04.10  23:21

subaru4ever - >:D >:D >:D

Mám ve Znojmě zákazníka,takže jsem tam dnes jel a navíc i kamoša no a jeho strejda je správcem na stadecu Znojmeských orlů.

Původně tam měl být led i branky a rocco měla stát v brankovišti a nějakej hokejista by naznačoval střelu golfákem.To vše jsem chtěl zachytit přes zadní síťku branky.Úmysl mi zhatilo poměrně brzké vyřazení Orlů v play off a tím i rozpuštění ledu :'-( >:-[]

ypsilon 21.04.10  23:20

« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ

mojito-libice ;-) :yes: a jak se Ti "auto a sport" zpocatku nelibilo,co? :-)

mimochodem by me teda taky zajimalo,co jsi musel udelat,aby Te s sirem pustili na stadak?? >:D

Subaru4ever 21.04.10  23:15

Ledový VW design na ledě, aneb mojito s ledem :-) :yes:

Kde ty na to chodíš, a kolik jsi musel dát správci stadionu, aby tě tam pustil ??? >:-[]

Až bude téma Auto a Vesmír, tak si Mojito nejspíš zařídí odvoz Rocca na Měsíc, ne-li dokonce na Mars. Na rudém Marsu by se zelené Rocco vyjímalo výborně ;-) ... a taky by se určitě líbilo marťánkům >:D

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 21.04.10  23:05

Mojito: Nebál ses že ti to spadne na auto? ;-\ >:D

Jinak dneska jsem potkal další GT-R, vystoupil z něho pán v cyklistických uplých kratasech a dresu nebo nějake teamové bundě, vcelku zajimavá kombinace >:D Mezitím si k mému údivu zaparkovaly 2 oranžové ČSSD posádky s vozy VW sharan takže jsem rychle zmizel ať od nich ještě něco nechytím třebas jen tu oranžovou na auto :no: