BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.04.10  17:34

« Re: Brands Hatch - track day

WII - pěkná zkušenost! :yes: :-) Taky by se mi to líbilo :-!
    Vidět na okruhu kolem sebe jezdit Exige, to by bylo fajn.. Stačilo mi když nás s Rarschem v jeho 320si míjel 2x Radical!
    No musíme si zatím vystačit s okruhy tady u nás. Buďme rádi, že se tam můžeme vůbec tak 1-2x měsíčně svézt :-) Navíc málokdo tady má auto vyloženě na okruh, které by tam nedostávalo děsně na pr.dell a má na to druhou sadu kol. Ale jsou mezi námi i takový nadšenci :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 22.04.10  15:09

wii-diky ;-)

hmm,je videt,ze britove maji proste okruhove jezdeni radi a ze tam ma volne jezdeni tradici a rad :-) :yes: takovej servis bych si taky pral ;-\

btw. kup jich vic,zatim je jich fakt malo,chci videt vic ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.04.10  13:33

Jo je to v CR des >:D >:D Hlavně v čechách nikdo nekontroluje stav vozu :no: :no: Tady ti prohlídnou auto a dají ti na něj nálepku, že můžeš ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 22.04.10  12:48

To víš, Velká Británie je jinej svět, u nás to je eště takovej divokej Východ >:D >:D >:D Když jsem teda viděl ypsiho video a fotky z Brna, tak bych měl celkem bobky. Dneska pustí na okruh každýho vo.la ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.04.10  09:44

« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ

Téma pro měsíc duben:

MOJE AUTO A SPORT

Pravidla:
    1. Na fotografii má být vaše auto.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!!
    4. Fotky se přihlašují od 15.4. do 25.4. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA nikoliv celá série.)
    5. Hlasuje se od 25.4. 20:00 hod do 27.4. 20:00 hod včetně.
    6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    7. Nezobrazujte průběžné výsledky!!
    8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.4. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.

Nominace:
    Essex boy [odkaz]
    Wii-Jay [odkaz]
    Mojito [odkaz]
    Ypsilon [odkaz]

Tak se přihlašujte!!! Stále je nás hrozně málo ;-\
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.04.10  09:43

« Brands Hatch - track day

Tak pánové, z CR mám jen jednu zkušenost z okruhu, ale z tohoto jsem nadšený mnohem mnohem více!!!! ;-)

Zaprvé, v briefingu vám řeknou jak musíte jezdit, respektive jak předjíždět! To znamená, žádné předjíždění v zatáčkách a předjíždí se až když vám ten před vámi dá nějak najevo že můžete jet! :yes: Takže většinou dáte blinkrk ke kraji a sundáte na chvilku nohu z plynu a jede se dál. Všichni to tam dodržují a nebyl nejmenší problém. Takže to je první velké plus zdejších okruhů.

Zadruhé, všichni musejí mít helmy!! :yes:

Zatřetí, na začátku jsou dvě kola se safety car, jsou to zahřívací kola a předcházejí tím tomu aby tam někdo odrovnal motor!!! :yes: ;-)

Začtvrté, jezdí tam vskutku zajímavá auta! Potkal jsem tam Galla Superlegera, hromadu Lotusu Exige, RX-7, hodně M3 atd atd. :-)

Zapáté, díky skvělé organizaci nečekáte v žádné koloně, ale vždy jste vyvoláni v rozhlase (je to rozdělené podle barev) ;-)

Zašesté, když se roztočíte, nebo vjedete na trávník, musíte navštívit boxy, kde vám zdarma zkontrolují všechny komponenty podvozku (zda-li není něco poškozené) a pak jedete dál. :yes: :yes:

Zasedmé, prostě je to skvělý zážitek!!! :-) :yes: :yes: :yes:

Tak toť vše co bych chtěl říct :-) :yes: :yes: :yes:

PS: Mám pár fotek z boxů, ale za ty z okruhu se platí... 3 libry za fotku >:D >:D Takže uvidim jestli se to nedá nějak ošulit >:D Když ne, tak koupim tak tři fotky ;-\ ;-\ Tak ošulit se to nedá, budu muset koupit!! zde můžete vidět fotky [odkaz]

PPS: Na přání Thomasina jsou na fotkách jen vymazané značky >:D

Zatial
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.04.10  09:34

« Re: Barak GB

Tharas:
    I tak se to dá podat >:D >:D

Mojito a Ypsi:
    Dobrá práce hoši!!!! :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Tharas

Tharas 22.04.10  07:56

« Re: Barak GB

Ja myslim, ze o ten barak vubec neslo a Wii to myslel jako pozdrav pro stajove kolegy:-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 22.04.10  02:56

ypsi - autosalon místních autosalonů >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 21.04.10  23:52

mojito-cetl jsem ho ;-) no tak vidis ;-)

hmm a jaky autosalon tam bude?..

tak a tady je moje soutezni fotka:

[odkaz]

mam jich vic,ale na tehle vypada ten trik nejlepe ;-\
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.04.10  23:35

subaru4ever - no jsem zkrátka looser :'-(

...jinak fráze "na Rocco střílet Golfákem" z části kopíruje diskusi na tvém disku - :yes: :yes: máš pravdu předsedo!
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 21.04.10  23:33

Tak tos mě zklamal, Mojito, ještě víc >:D ... já ti věřil, že bude Rocco foceno minimálně v bráně na stadionu Arsenalu nebo Manchesteru United, a ono si se vytasil jen s takovým podřadným, nezáživným, bezduchým a všedním motivem >:D >:D >:D

Jinak fráze "na Rocco střílet Golfákem" z části kopíruje diskusi na tvém disku ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.04.10  23:30

vampix - nebál,když umí uvázat vinné stonky,snad to zvládnou i s kostkou :yes:

GT-R a cyklistický nasrávačky zní hrozně a oranžové posádky ČSSD je taky dost hroznej hnus :no: :no: 8-s
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.04.10  23:27

subaru4ever - ale přestřelil,např.Jirka Dopita mi odmítl jít dělat komparz,což vůbec nechápu :-( Jo a navíc jsem mu za to nabízel pivo! A 12-tku ! :'-( >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.04.10  23:24

ypsilon - proč jsem zklamán popisuji v příspěvku 7644.Scénář měl být prostě jiný,ale i tak jsem rád,rozhodně z toho udělám sérii a nikdy ty fotky nesmažu!

btw : nestálo mě to ani korunu,nekecám ;-) Rocco dokáže otevřít zavřené dveře! >:-[] ...navíc tam bude za týden přímo na ploše autosalón,tak jsem jim udělal malou zkoušku ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 21.04.10  23:23

Jak to tak čtu, tak jsem s tím Marsem ani moc nepřestřelil >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.04.10  23:21

subaru4ever - >:D >:D >:D

Mám ve Znojmě zákazníka,takže jsem tam dnes jel a navíc i kamoša no a jeho strejda je správcem na stadecu Znojmeských orlů.

Původně tam měl být led i branky a rocco měla stát v brankovišti a nějakej hokejista by naznačoval střelu golfákem.To vše jsem chtěl zachytit přes zadní síťku branky.Úmysl mi zhatilo poměrně brzké vyřazení Orlů v play off a tím i rozpuštění ledu :'-( >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 21.04.10  23:20

mojito-libice ;-) :yes: a jak se Ti "auto a sport" zpocatku nelibilo,co? :-)

mimochodem by me teda taky zajimalo,co jsi musel udelat,aby Te s sirem pustili na stadak?? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 21.04.10  23:15

Ledový VW design na ledě, aneb mojito s ledem :-) :yes:

Kde ty na to chodíš, a kolik jsi musel dát správci stadionu, aby tě tam pustil ??? >:-[]

Až bude téma Auto a Vesmír, tak si Mojito nejspíš zařídí odvoz Rocca na Měsíc, ne-li dokonce na Mars. Na rudém Marsu by se zelené Rocco vyjímalo výborně ;-) ... a taky by se určitě líbilo marťánkům >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 21.04.10  23:05

Mojito: Nebál ses že ti to spadne na auto? ;-\ >:D

Jinak dneska jsem potkal další GT-R, vystoupil z něho pán v cyklistických uplých kratasech a dresu nebo nějake teamové bundě, vcelku zajimavá kombinace >:D Mezitím si k mému údivu zaparkovaly 2 oranžové ČSSD posádky s vozy VW sharan takže jsem rychle zmizel ať od nich ještě něco nechytím třebas jen tu oranžovou na auto :no:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…