BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.04.10  10:25

« Re: Téma FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010

subaru4ever - >:D >:D pravda,pravda ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 24.04.10  09:49

Jenže někdo považuje za domácí práce třeba mytí podlahy, mytí oken, mytí koupelny a tak, kdežto někdo jiný považuje za domácí práce mytí Sciroca >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.04.10  08:11

fast and furious tema sa mi paci pripadne auto a domace prace >:D >:D ked budu polovicky nadavat ze nic nerobime tak budeme mat fotodokumentaciu ako argumenty >:D
  • 00 Reagovat !

foto Jerry-XXL

Jerry XXL 24.04.10  01:45

« Problém

Ja ještě nemám soutěžní foto ! Budu to dělat nejspíše úplně natěsno . 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.04.10  00:01

subaru4ever -
    a) >:D >:D :yes:
    b) to jsem navrhoval a byl bych pro
    c) zajímavé téma
    d) moje auto - Rychle a zběsile (vyfotit auto,které rychle jede není vůbec nic jednoduchého a je to výzva,páč to není lehké
  • 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 23.04.10  23:56

« Téma FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010

Bylo by možná dobré pomalu začít řešit téma příští fotosoutěže. Mám pár rozličných nápadů:

a) MA a demokracie (v červnu už to nepůjde :'-( :no: )
    b) MA a žena/y ;-) >:-[] (máj lásky čas)
    c) MA a ekologie (že i ropné deriváty jsou ekologické; neplést s MA a příroda)
    d) MA a ..... doplňte další návrhy ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.04.10  22:00

« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ

Měl jsi zkusit ten slalom s autem, to by byla teprve super fotka! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 23.04.10  21:54

Tak já jakožto velký sportovec jsem nemohl zůstat zrovna v tomto kole fotosoutěže nečinný, a u příležitosti dnešní návštěvy Trojského kanálu jsem pořídil serii fotek.

Bylo velice těžké zvolit mezi [odkaz] a [odkaz] ale nakonec (nejspíš) nominuji:

TUTO: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.04.10  21:53

« Re: vse nej..

Také se připojuji s přáním všeho NEJ! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.04.10  21:42

Teda chlapi! Všichni zasloužíte pochvalu, parádní fotky!!!!! Já jsem zrovna v Bruselu a do Prahy dorazím až někdy v neděli večer, takže žádnou bomba fotku nenafotím, ale Mazda má sport už v obchodním názvu, tak mě stačí jakákoli fotka a jsem v tématu. >:D
    A abych aspoň opticky zvýšil počet účastníků, tady máte sportovní botu, fotka do soutěže.... [odkaz] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.04.10  19:45

« Re: vse nej..

Připojuji se k přání :yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 23.04.10  15:08

« vse nej..

k svatku preju tobe wii a zaroen i vsem vojtum na macz,aby jm to nebylo lito :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.04.10  10:02

Téma pro měsíc duben:

MOJE AUTO A SPORT

Pravidla:
    1. Na fotografii má být vaše auto.
    2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
    3. Držte se tématu!!
    4. Fotky se přihlašují od 15.4. do 25.4. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA nikoliv celá série.)
    5. Hlasuje se od 25.4. 20:00 hod do 27.4. 20:00 hod včetně.
    6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
    7. Nezobrazujte průběžné výsledky!!
    8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.4. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.

Nominace:
    Essex boy [odkaz]
    Wii-Jay [odkaz]
    Mojito [odkaz]
    Ypsilon [odkaz]

Tak se přihlašujte!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.04.10  10:01

Přečti si pravidla a bude ti vše jasné >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 23.04.10  09:54

Platí furt to, že se přihlašuje do 25 tého? Máme s Olííím plán a když to vyjde, tak budete všichni čumět!! ;-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.04.10  09:52

Old:
    No trochu mě mrzí ta malá účast... :'-( V minulých soutěžích jsem se třeba aspoň přihlásil aby nás bylo víc, i když jsem věděl že nemám šanci....
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.04.10  09:51

« Re: Brands Hatch - track day

Ypsi:
    Přesně tak, je vidět že to maji rádi!!! :yes: :yes:
    Jinak fotky koupim az pozdeji, někdy příští týden >:D >:D

Thomasino:
    Videt Exige naživo je něco jiného než jen na fotkách.. je to krásné auto, hrozně se mi líbilo a je to teď druhá varianta auta snů hned vedle Noble M400 >:D >:D

Merkur:
    Jak to myslíš? Jako kvůli trase, nebo kvůli předjíždění? Doufám že nepatříš mezi ty co jedou na český okruh jen kvůli tomu aby předjeli co nejvíce aut.... :no: :no: Je to o tom aby ses naučil řídit lépe než umíš!!! :yes: Ne o tom abys předjel co nejvíc aut! Navíc v zatáčce je pravděpodobnost, že to někomu ustřelí a třeba mu to ustřelí a ty budeš vedle něj, smete tebe a zničí tvoje a zároveň svoje auto!!!! :-! :no: :no: Ale když budeš za ním, lehce ťukneš na brzdu, on se odtočí z trati na trávník nebo do kačírku a tvoje auto je ve stavu jako předtím a jeho auto v dobrém případě nebude mít žádnou velkou újmu!!! :yes: :yes: Takže tak
  • « 00 Reagovat !

foto old-school-rska

old.school.rska 23.04.10  09:30

Wii- no tak se dívám, že už je úplně zbytečné se nějak zúčastňovat soutěže, protože fotky(všechny) jsou napřekonatelné i kdybych vymyslel nevím co.Takže asi se nezúčastním, jelikož nemám ani žádný nápad přijatelný.Takže zatím hoši, kdyžtak dám vědět
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 22.04.10  18:17

wii-Na takovým okruhu bych se asi unudil k smrti ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.04.10  17:38

WII - dobrý fotky. Ale oproti ostatním sedíš na špatné straně auta!!! >:D >:D
    Mají výhodu lepšího rozložení hmotnosti na okruhu, který se jezdí po směru hodinových ručiček.. To jen my evropani jezdíme po špatně straně silnice :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…