BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Subaru4ever 23.04.10 23:56
« Téma FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010
Bylo by možná dobré pomalu začít řešit téma příští fotosoutěže. Mám pár rozličných nápadů:
a) MA a demokracie (v červnu už to nepůjde :'-( :no: )
b) MA a žena/y ;-) >:-[] (máj lásky čas)
c) MA a ekologie (že i ropné deriváty jsou ekologické; neplést s MA a příroda)
d) MA a ..... doplňte další návrhy ;-) -
-
Poustnik 23.04.10 21:42
« Re: FOTOSOUTĚŽ - DUBEN 2010 - PŘIHLAŠOVÁNÍ
Teda chlapi! Všichni zasloužíte pochvalu, parádní fotky!!!!! Já jsem zrovna v Bruselu a do Prahy dorazím až někdy v neděli večer, takže žádnou bomba fotku nenafotím, ale Mazda má sport už v obchodním názvu, tak mě stačí jakákoli fotka a jsem v tématu. >:D
A abych aspoň opticky zvýšil počet účastníků, tady máte sportovní botu, fotka do soutěže.... [odkaz] :-) -
Wiii 23.04.10 10:02
Téma pro měsíc duben:
MOJE AUTO A SPORT
Pravidla:
1. Na fotografii má být vaše auto.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotky se přihlašují od 15.4. do 25.4. do 20:00 hod. (Přihlašuje se jen JEDNA FOTKA nikoliv celá série.)
5. Hlasuje se od 25.4. 20:00 hod do 27.4. 20:00 hod včetně.
6. Hlasuje se pro tři nejlepší fotky s označením 1. 2. 3. (1.=nejlepší), kde za 1. jsou tři body, za 2. jsou dva body a za 3. je jeden bod, nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
7. Nezobrazujte průběžné výsledky!!
8. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.4. po 20:00 hod a účastníci (nominovaní) fotosoutěže musí na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku svého profilu vozu.
Nominace:
Essex boy [odkaz]
Wii-Jay [odkaz]
Mojito [odkaz]
Ypsilon [odkaz]
Tak se přihlašujte!!!
-
Wiii 23.04.10 09:51
« Re: Brands Hatch - track day
Ypsi:
Přesně tak, je vidět že to maji rádi!!! :yes: :yes:
Jinak fotky koupim az pozdeji, někdy příští týden >:D >:D
Thomasino:
Videt Exige naživo je něco jiného než jen na fotkách.. je to krásné auto, hrozně se mi líbilo a je to teď druhá varianta auta snů hned vedle Noble M400 >:D >:D
Merkur:
Jak to myslíš? Jako kvůli trase, nebo kvůli předjíždění? Doufám že nepatříš mezi ty co jedou na český okruh jen kvůli tomu aby předjeli co nejvíce aut.... :no: :no: Je to o tom aby ses naučil řídit lépe než umíš!!! :yes: Ne o tom abys předjel co nejvíc aut! Navíc v zatáčce je pravděpodobnost, že to někomu ustřelí a třeba mu to ustřelí a ty budeš vedle něj, smete tebe a zničí tvoje a zároveň svoje auto!!!! :-! :no: :no: Ale když budeš za ním, lehce ťukneš na brzdu, on se odtočí z trati na trávník nebo do kačírku a tvoje auto je ve stavu jako předtím a jeho auto v dobrém případě nebude mít žádnou velkou újmu!!! :yes: :yes: Takže tak -
old.school.rska 23.04.10 09:30
Wii- no tak se dívám, že už je úplně zbytečné se nějak zúčastňovat soutěže, protože fotky(všechny) jsou napřekonatelné i kdybych vymyslel nevím co.Takže asi se nezúčastním, jelikož nemám ani žádný nápad přijatelný.Takže zatím hoši, kdyžtak dám vědět -