BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chobot 26.04.10 10:37
« Re: FOTOSOUTĚŽ DUBEN 2010 - hlasování
>:D >:D >:D Tak tomu řikam skočit si sám na špek. Tos mi fakt dostal. Stydim se 8-s
Jinak teď koukam. Škoda žes nedal jako soutěžní tu o 2 dál ze země focenou. Ta je zdařilejší(nepřerůstají tam vzadu ty paneláky vrchem, auto tam také vypadá lépe useknuté) -
Subaru4ever 26.04.10 00:02
« Re: Téma FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010
AUTO a SPORT - Duben 2010
NOMINACE:
Essex boy - [odkaz]
Wii-Jay - [odkaz]
Mojito - [odkaz]
Ypsilon - [odkaz]
Subaru4ever - [odkaz]
Matheas - [odkaz]
Đ@W - [odkaz]
White label - [odkaz]
Old school - [odkaz]
Poustník - [odkaz]
Tak a trocha poezie
Hlasuje se pro tři nejlepší a to takto
1 místo 3b
2 místo 2b
3 místo 1b
a né jinak neberu půlené body atd....
hlasujeme do 27.4.2010 do 20h potom vše sečtu a oznámím vítěze.
Jo ještě jednu věc PŘEDBĚŽNÉ NIKDO NEBUDE ZVEŘEJŇOVAT VÝSLEDKY!! -
Vampix(Diesel Power) 25.04.10 23:51
1.White Label - nápad šílený, realizace pracná, rozesmálo mně to, ano je to první místo
2.Mojito - taky velmi dobrý nápad, škoda že kolem něj nejsou nějaké ruské krasobluslařky. je to prostě kvalita, nápad preciznost, ale WL to tentokrát nepřeskočilo, doufám že se nebudeš zlobit
3.Wii Jay - jen protože musíš jezdit vlevo a strašně mi chybíš :'-(....Dobře tohle byl pokus o vtip. Beru v potaz jak těžké máš podmínky co jsi musel vymyslet a tahle fotka měla už od počátku u mně místo v top 3.Prostě se mi líbila a líbí :yes:
Dobrou práci odvedli i další zůčastnění, nezdá se to, ale co nápad to originalita která stojí za to a je vidět jakýma různými způsoby se dá pojmout sport někde od WL praktik, přes motorsport, vodu až po šachy.
jinak mně celkem mrzí že jsem nakonec nedokázal realizovat nápad se svým DH miláčkem ale dostat se na místo za určitých podmínek kvůli světlu sem se neodokázal, taky jsem na to trošku zapomněl takže mně to mrzí, ale snad v dalším kole :-) -
Subaru4ever 25.04.10 23:30
1. Wii-Jay (geniální navrstvení lidiček, Báwo tam v zádu poklidně spořádaně přihlíží)
2) Matheas (racingová Škůdka jak vyšitá - ty rukavice na kapotě ti zajistily místo)
3) Poustník (trefit to musela být dřina, nádherné pozadí fotky)
Ale všem musím dát :yes: :yes: :yes: :-) ... bylo to zajímavý kolo, protože se sešlo sice ne zrovna nejvíc návrhů, ale byly všechny pojatý úplně jinak a celkově hodně diferencovaný :-)
2. wii-jay
3. old school