BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
old.school.rska 26.04.10 16:03
« Re: FOTOSOUTĚŽ DUBEN 2010 - hlasování
Děkuji zatím všem za body.Mé hlasování:
1.MOJITO (Opět jsi mě zaskočil svým nápadem a krásně provedenou prací!!)
2.Matt (Tvé HDR a úpravy mi čím dál tím více berou dech.Originalita, krása!)
3.Essex_boy (Capri konečně na míste, kam opravdu patří!Nádherná fotka!)
Hezkou zábavu a zbytek dne!
-
white label 26.04.10 14:13
Wii-Jay
Je to už přes tři roky můj allroad (viz fotky ze srazu) [odkaz]
A rozhodně tam není nic přídáváno ve photoshopu, ta fotka je absolutně bez jakýchkoli úprav, včetně "ořezu" apod., pošli mi (znovu) svůj mail o pošlu ti obratem celkovou fotku předku včetně mé SPZ... ;-) :-) -
Wiii 26.04.10 11:49
Tak jen zrekapitulovat, jelikož už jsem hlasoval:
Old School - perfektní nápad >:D málem bych zapomněl, že je to taky sport >:D >:D :yes: :yes: A celkově pěkná fotka :yes:
Matheas - krásná fotka z okruhu, přidal jsem před pár dny v podobném tématu (auto a helma) >:D >:D Koukni ke mě do galerie ;-)
Mojito - perfektní kompozice, jako vždy!! A celkově složité se tam dostat, takže ocenuji ;-) :yes: :yes:
a další bez pořadí:
essex boy - klasická fotka z okruhu a krásné auto na ní :yes:
Wii - perfektní fotka, škoda že pro tebe nemůžu hlasovat, dal bych ti první místo >:D >:D >:D
Ypsi - dobrá fotka, na čem si stál? :-O Nepamatuju si tam vysoké místo >:D Škoda, že je auto useklé ;-\
Suba - Dobrá fotka a dobrý sport, jen mi tam vadí ten tvůj stín :-( kdybys dal tu druhou, asi bych váhal do TOP3 ;-)
Đ@W - Ten míč vypadá jako by byl přilepenej, nebo máš takovej ďolík na kapotě?? >:D :yes: Pěkná fotka, mám rád barevný fotky ;-) :yes:
WL - nemůžu si pomoct, ale přijde mi, že celé to olympijské logo je přidané až ve photoshopu ;-\ Ale jinak nápad dobrý, jen otázka, která z tvých Audi to je? >:D >:D
Poustnik - Nijak extra mě ta fotka nezaujala :-( Jen to použití blesku na denním světle je celkem netradiční >:D
Toť vše co jsem chtěl říct ;-) Jinak doufám že to někdo sčítá >:D >:D
A ohledně toho že jsem to nevyhlásil v pátek - Mojito, nemám přístup na internet. Jediné místo kde se mohu připojit je škola a tam většinou v 8 večer nejsem >:D >:D :no:
PS: Děkuji všem za hlasy a za účast ve fotosoutěži ;-) :yes: -
Díky moc...,
Ad D@W, sice nevím přesně, jak tam drží ten balón, ale zaráží mě, kolik lidí "nechápe", že např. existuje oboustranná lepící páska, kterou jsem použil třeba já... ;-)