BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.04.10  20:15

« Re: FOTOSOUTĚŽ hlasování

WL: Každý máme nějakou fobii, někdo z pavouků, někdo z komunistů, většinou je fobie neopodstatněná. Bát se návratu komunismu po 20 letech od revoluce, kdy jsme členy EU, NATO atd, je srovnatelné se strachem z kousnutí "záchodovým" pavoukem >:D
    PS: Navíc je to populistické. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.04.10  20:12

Nebavme se o tom tady, nemá to smysl
    ;-) Můžeme někde jinde.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.04.10  19:51

Nemravné je už to, že strana s takovým názvem oficiálně existuje, v principu je to naprosto stejné jako kdyby třeba Němci mohli volit (ještě dnes) fašisty a jejich stejnojmennou stranu... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.04.10  19:44

Ron
    Srovnávat podobný projekt s "kolektivizací" ("znárodněním") a 50. léty, je velmi mírně řečeno neslušné a v podstatě je to i projev neúcty k obětem tehdejší bezprávní komunistické genocidy...a jen to dokazuje, že lidi mají skutečně "selektivní" paměť (viz klip) a pamatují si z totality většinou jen to lepší a na to "horší snadno a rychle zapomínají...
    Nedovedu si totiž představit, že by tento neškodný "videoklip" mohl někomu podstatněji negativně ovlivnit jeho další život, případně mu ho vzít, nebo poškodit jeho zdraví a jeho rodinu...
    Dokonce ani zatím nevím o tom, že by někomu přišel jako spam do schránky, ať emailové, nebo "poštovní"...
    Že je to, co už teď slibuje levice, naprosto nesplnitelné a vzájemně se vylučující, potvrdí každý (i průměrně vzdělaný) ekonom, a zrovna to, mi připomíná zmiňovanou kolektivizaci nesrovnatelně více...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.10  19:23

« FOTOSOUTĚŽ

1.Old school
    2.Mathers
    3.Ypsilon
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 27.04.10  18:53

Tak kolektivizace byla poněkud drsnější káva. Já neříkám, že je to nějaká extra řachanda, jen mě zajímalo, co udělali tak nemravného, že o tom píšou všichni blogeři na idnes a shledal jsem, že na žádný paragraf to není. Ať si volí kdo chce co chce, ale volit komunisty mi přijde téměř nemravné. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.04.10  17:09

WL: Mě to připomíná návrat do 50. let, kdy mladí svazáci jezdili přemlouvat staré majitele půdy na vesnici aby kolektivizovali a dali se do JZD.
    On to tatíček Mádl vynahradí mladému na kapesném, teda pokud už nebude za katrem ;-) No ale to by byla dlouhá politická debata, která sem nepatří, samozřejmě agitka se dá dělat i vtipněji a vkusněji.
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 27.04.10  16:54

« POSLEDNÍ TŘI HODINY HLASOVÁNÍ

plantážníci! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.04.10  10:08

Naprosto souhlasím, není to dělané ve prospěch žádné konkrétní strany, jen pravice obecně...
    Vše co tam uvádějí má logiku a navíc to má místy i vtip, viz. ten Fritzl apod. >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 27.04.10  09:48

Jé! Chudák malej! Jsem si ho představil,jak vypadá jak matrjoška....Já si včera pustil konečně to všemi strhané video s Issovou a Mádlem [odkaz] a vůbec mi nepřišlo nijak zlé, jak jsem se dočetl, zvlášť vtipné mi přišlo, jak říkají, že prarodičům záleží na vnucích a je za nimi Josef Fritzl.... :-) A dneska jsem na 24ce viděl Issovou, která říkala, že to s Mádlem a Zelenkou dali dohromady zadara, že to není nikým placené...tak to mám radost. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.04.10  09:29

Přesně tak, v tom mají chlapi "výhodu", když už (bohužel) přijdou o nějakou tu ("krajní") nohu, ještě mají pořád dvě... ;-)

To je jak ten Parouback měl jen jedno přání na zlatou rybku s tím, že ho chtěl ho mít až po zem..., no tak mu teda usekla obě (krajní) nohy...
    :-O 8-s ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 27.04.10  09:23

Tak není nad dobře fungující protézu, ne? No.....ještě může dobře fungovat ten sval trochu výš a uprostřed... :-O :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.04.10  09:18

:*) To je bohužel fakt, zaskakovalo se tu za "britského"
    Wii-Jaye a nějak ses omylem v souhrnu "vytrousil"... :-O :'-(

P.S. ...hledat to ani moc nemusíš, v podstatě jsem teď to tvé ocenění celé znovu zrekapituloval... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 27.04.10  09:15

Ježiš nevšim, jdu si to přečíst! Já si jen všimnul, že jste mě nejdřív úplně přehlídli.... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.04.10  09:12

Poustník
    Díky, ale tvá fotka není určitě jen do počtu..., všiml sis doufám zvláštního ocenění, které jsem ji věnoval. Je třeba myslet i handicapované sportovce/paraolympiky... ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 27.04.10  08:11

« Re: Téma FOTOSOUTĚŽ DUBEN 2010

Matheasi neni zac trosku unavene aleee ide to :-) a ty ako ?
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 27.04.10  01:11

Tak já taky zahlasuju.....

1. Wii - Jay
    2. White label
    3. Essex boy

Ale bylo to těžké. Mám pocit, že dubnová soutěž je snad nejvyrovnanější, co kdy byla, kromě té mé do počtu není žádná fotka vysloveně slabá. Takže na stupních vítězů mohl být i někdo úplně jiný, ale někoho jsem tam musel napsat, že.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Jerry-XXL

Jerry XXL 27.04.10  00:15

« Re: Téma FOTOSOUTĚŽ DUBEN 2010

Mojito Chudáku možná kvůli tomu hlasu nevyhraješ . >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 26.04.10  23:42

« Re: Téma FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010

white label - tichá domácnost je již v plném proudu! :'-( :'-( >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.04.10  23:40

« Re: Téma FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010

Díky fefe..., doufám, že dnes večer nebudete mít (i k vůli mně) tichou domácnost... :-O 8-s ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…