BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 27.04.10 19:44
« Re: FOTOSOUTĚŽ hlasování
Ron
Srovnávat podobný projekt s "kolektivizací" ("znárodněním") a 50. léty, je velmi mírně řečeno neslušné a v podstatě je to i projev neúcty k obětem tehdejší bezprávní komunistické genocidy...a jen to dokazuje, že lidi mají skutečně "selektivní" paměť (viz klip) a pamatují si z totality většinou jen to lepší a na to "horší snadno a rychle zapomínají...
Nedovedu si totiž představit, že by tento neškodný "videoklip" mohl někomu podstatněji negativně ovlivnit jeho další život, případně mu ho vzít, nebo poškodit jeho zdraví a jeho rodinu...
Dokonce ani zatím nevím o tom, že by někomu přišel jako spam do schránky, ať emailové, nebo "poštovní"...
Že je to, co už teď slibuje levice, naprosto nesplnitelné a vzájemně se vylučující, potvrdí každý (i průměrně vzdělaný) ekonom, a zrovna to, mi připomíná zmiňovanou kolektivizaci nesrovnatelně více...
-
Poustnik 27.04.10 18:53
Tak kolektivizace byla poněkud drsnější káva. Já neříkám, že je to nějaká extra řachanda, jen mě zajímalo, co udělali tak nemravného, že o tom píšou všichni blogeři na idnes a shledal jsem, že na žádný paragraf to není. Ať si volí kdo chce co chce, ale volit komunisty mi přijde téměř nemravné. :-) -
Ronault. 27.04.10 17:09
WL: Mě to připomíná návrat do 50. let, kdy mladí svazáci jezdili přemlouvat staré majitele půdy na vesnici aby kolektivizovali a dali se do JZD.
On to tatíček Mádl vynahradí mladému na kapesném, teda pokud už nebude za katrem ;-) No ale to by byla dlouhá politická debata, která sem nepatří, samozřejmě agitka se dá dělat i vtipněji a vkusněji. -
Poustnik 27.04.10 09:48
Jé! Chudák malej! Jsem si ho představil,jak vypadá jak matrjoška....Já si včera pustil konečně to všemi strhané video s Issovou a Mádlem [odkaz] a vůbec mi nepřišlo nijak zlé, jak jsem se dočetl, zvlášť vtipné mi přišlo, jak říkají, že prarodičům záleží na vnucích a je za nimi Josef Fritzl.... :-) A dneska jsem na 24ce viděl Issovou, která říkala, že to s Mádlem a Zelenkou dali dohromady zadara, že to není nikým placené...tak to mám radost. ;-) -
white label 27.04.10 09:29
Přesně tak, v tom mají chlapi "výhodu", když už (bohužel) přijdou o nějakou tu ("krajní") nohu, ještě mají pořád dvě... ;-)
To je jak ten Parouback měl jen jedno přání na zlatou rybku s tím, že ho chtěl ho mít až po zem..., no tak mu teda usekla obě (krajní) nohy...
:-O 8-s ;-\ -
Poustnik 27.04.10 01:11
Tak já taky zahlasuju.....
1. Wii - Jay
2. White label
3. Essex boy
Ale bylo to těžké. Mám pocit, že dubnová soutěž je snad nejvyrovnanější, co kdy byla, kromě té mé do počtu není žádná fotka vysloveně slabá. Takže na stupních vítězů mohl být i někdo úplně jiný, ale někoho jsem tam musel napsat, že.... >:D
PS: Navíc je to populistické. ;-)