BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.04.10 23:47
« Skromné poděkování všem
Co vám mám jako vítěz fotosoutěže napsat?Těžko se mi to jako skromnému,neješitnému a slušnému chlapovi středních let popisuje :'-( Snad jen :
Měl bych zde uvést,že jsem s tímto vítězstvím nepočítal a blá blá,blá.Kecal bych.Samozřejmě,že jsem si byl jistej,že vyhraju,jen mě moc mrzí,že s tak malým náskokem ;-\ :no:
Snad si do prčic nemyslíte,že jsem se jak * štrachal až do Znojma,kde jsem musel za krátký pronájem haly vypláznou dva litry,kvůli podělanýmu druhýmu místu!
Být na místě white labela,tak si to snad i ,,hodím,,Důležité je být první!Kdo je druhej,jako by neexistoval.
Kdo mě zařadil na první flek je celkem v pohodě,ostatním přeju ať se jim co nejdřív zadře motor!Hlavně es-majklovi a Feferoně - ti mě nakrkli nejvíc!
Na mý betálný fotky je tento web už strašně malej,káru tady chvílu nechám,ale na další soutěž z vysoka,víte co. Pokud mě budete chtít obdivovat tak od zítřka budu na stránkách : www.profesionalnifotografie.cz.Nazdar
-
Thomasino 27.04.10 23:07
« Re: FOTOSOUTĚŽ vyhlašování
Už když jsem viděl první foto z Mojitovi série na stadionu ve Znojmě, tak mi bylo jasné, že je to minimálně zase na bednu ;-) Výběr místa byl prostě jedinečný a záleží na něm strašně moc ;-) Ještě jednou gratulace pro všechny tří vítěze a Mojita zvláště :yes: -
Subaru4ever 27.04.10 22:52
« Téma FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010
Znovu a pořádně:
Navrhovaná témata na květen:
a) MA a retro
b) MA a žena/y (máj lásky čas)
c) MA a ekologie (že i ropné deriváty jsou ekologické; neplést s MA a příroda)
d) MA "rychle a zběsile" (dynamická fotka)
e) MA a domácí práce
f) MA a .... doplňte další návrhy
Já jsem pro b) nebo c) ;-) -
Subaru4ever 27.04.10 22:44
« Re: FOTOSOUTĚŽ vyhlašování
Navrhuji téma na květen: "Auto, co s ním Mojito nemá nic společného" >:-[] ;-)
Pokud se někdo cítí tématem znevýhodněn, ať si to laskavě nechá pro sebe >:-[]
;-) ... za chvíli se soutěž bude moct přejmenovat na "Velká Mojitova fotografická cena"