BMW 320si (Wii-Jay)
FRPE 28.04.10 22:34
« Re: Jsem TU!!!
Zdárek pane Wii!
Chceš nalít šálek anglického čaje a chutný moučník k němu? :-)
Hele prdko, jak je možný že u tebe "doma" není připojení na net?
Soutěž auto a moře, půjde těžko pro nás suchozemce ale co třeba auto, moře, kuře a stavení? Mám nějakou fotku v PC z Hrvatska kde stojím na skále nad nějakým zálivem, je vidět moře, je tam i stavení a pobíhající slepice a kuřata dokreslují situaci ... 8-s
Ha vár jů sir Vídžej? >:D Hi Frpe ;-) -
Subaru4ever 28.04.10 22:29
« Re: Jsem TU!!!
To je dobře, že se máš dobře :-) :yes:
To je dost, žes ty příšerný nápisy sundal :yes: ... BTW: jak by se mohl vypálit obrys nálepky do bílého laku ??? >:D ... to se přeci projevuje tím, že zesvětlá okolí nálepky a pod nálepkou ne, ale jak může bílá ještě víc zbělat ??? = pereš Báwo Lanzou nebo Persilem ??? >:D >:-[]
Abychom neudělali téma "MA a matička vlast země Česká" >:D -
Wiii 28.04.10 22:14
« Jsem TU!!!
Zdravím mladí a staří kolegové >:D >:D Nejdříve bych chtěl všem poděkovat za hlasy a celkově všem za účast!!! ;-) No a jinak nám ve škole jaksi od úterního rána nejde internet... Ale mám jednu, vlastně víc pozitivních zpráv... :yes: :yes:
1) Dnes jsem vysockoval heslo na Wifi u sousedů, takže odedneška jsem tu povečerech a tím pádem mnohem více >:-[] >:-[]
2) Už mám fotky z Brands Hatch, myšleno z jízd.... Važte si toho, dal jsem za ně 27 liber >:D >:D
3) Byl jsem dnes znova na Brands Hatch >:D >:D >:D Taky přidám fotky ;-) :yes:
4) Dnes jsem taky konečně sundal nápisy Renocar z auta... ;-) A světe div se, nejsou vypálené obrysy do laku :yes: Asi je to tím, že to doma garážuju :-)
5) Jakožto bednový účastník fotosoutěže jsem pro "AUTO A RETRO" nebo pokud mohu udělat svůj návrh.... "AUTO A MOŘE" >:D >:D >:D >:-[] :yes:
No a jak se tu jinak všichni máte? ;-) -
No moje hostitelská rodina se skládá z páru 65 a 70 let >:D >:D Tak je to možné >:-[] :no:
Jinak jak říkám, je dobře ;-) těšim se na Cedwell Park 15.5. prej je to Nürburgring v malém >:D >:D Tak jsem zvědav >:D