BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 29.04.10 11:49
« Re: Zítra večer DISKUZNÍ KROUŽEK
Ahoj Ypsíku :-)
No popravdě jsem tu ještě ICQ nezapnul, ale kvůli tobě to udělám >:D >:D Nemáš Skype? ;-) tam jsem teď častěji a taky bych tě mohl vidět >:-[] Nějakej ten s.ex po internetu >:-[] >:-[] >:-[]
Jinak máš pravdu, užívám ;-) :yes: :yes: Už se těšim na ten další okruh :-)
Poznal už někdo co je na té fotce [odkaz] dvakrát.... Bez nápovědy? >:D >:D
A nebo co je to červené auto zde [odkaz] ? :-) -
ypsilon 29.04.10 11:06
« Re: Zítra večer DISKUZNÍ KROUŽEK
wii-nazdar vojto kamarade :-)
pekne fotky a 8-s :-( >:-[] = smajlik zavisti >:D koukam,ze si to tam uzivas :yes: nevim jestli tady vecer budu,ale snad jo..pouzivas tam icq? ;-)
wl-proc tady musite vsechno hned vykecat,ted abych si to u wiiho zehlil ;-\ ale co za tu noc plnou vasni s labelem to stalo >:D ;-) -
Wiii 28.04.10 23:42
« Zítra večer DISKUZNÍ KROUŽEK
Takže moji věrní naslouchači a debatéři, přijďte a budeme si pořádně povídat >:D >:D Trochu teplometštiny, trochu vyprávění, trochu mě taky musíte zasvětit do toho co se děje v ČR a co se děje zde na MACZ!!! Takže!!! Ať jste tu >:-[] >:-[]
Pro dnešek jsem už opravdu unaven ;-\ Tak čaaau :-) -
Wiii 28.04.10 22:50
« Re: Jsem TU!!!
FRPE:
No byl to těžký absťák... >:D Ale hold mělo přednost parkovací místo na zahradě před připojením k netu >:D Ale teď mám obojí :yes: :yes:
PS: Michael a Lynn ;-) Oba důchodci >:D PS: Mick sedí vedle mě v autě na okruhu ;-)
Suba:
Hele nebyla >:D Ani jedno "esíčko" tam nebylo :-( Jen já... Ale když jsem někomu odpověděl že mám 320si, tak každej věděl o čem mluvím... To není jak v čechách >:D >:D :yes: :yes: Jen občas nevěděli kolik je kusů, ale o karbonovém krytu hlavy věděl každý >:-[] :yes: :yes: -
FRPE 28.04.10 22:47
« Re: Jsem TU!!!
Ty neříkej mě že tě absence netu ( maczu ) tobě jako aktivnímu členovi nechyběla ...
U koho to bydlíš? Dle věku se ten pán jmenuje Charles a ta jeho paní Kamila né? Ale to je vlastně bl.bost, protože jsem viděl na BBC záznam jak si malý Harry chatoval doma v zámeckém pokojíku, takže tam net musí být né? A nebo bydlíš u jiného Charlese ... :-!
Udělat z pěti kroužků 7777, by něměl být (ve photoshopu) žádný problém... :-O :*) >:D >:-[]