BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.04.10  12:41

« Re: Zítra večer DISKUZNÍ KROUŽEK

Wii
    Udělat z pěti kroužků 7777, by něměl být (ve photoshopu) žádný problém... :-O :*) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.04.10  11:49

Ahoj Ypsíku :-)

No popravdě jsem tu ještě ICQ nezapnul, ale kvůli tobě to udělám >:D >:D Nemáš Skype? ;-) tam jsem teď častěji a taky bych tě mohl vidět >:-[] Nějakej ten s.ex po internetu >:-[] >:-[] >:-[]

Jinak máš pravdu, užívám ;-) :yes: :yes: Už se těšim na ten další okruh :-)

Poznal už někdo co je na té fotce [odkaz] dvakrát.... Bez nápovědy? >:D >:D

A nebo co je to červené auto zde [odkaz] ? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 29.04.10  11:06

wii-nazdar vojto kamarade :-)

pekne fotky a 8-s :-( >:-[] = smajlik zavisti >:D koukam,ze si to tam uzivas :yes: nevim jestli tady vecer budu,ale snad jo..pouzivas tam icq? ;-)

wl-proc tady musite vsechno hned vykecat,ted abych si to u wiiho zehlil ;-\ ale co za tu noc plnou vasni s labelem to stalo >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.04.10  09:51

WL:
    Odpouštím ti, ale jak tu někdo psal... připrav si těch 7777 kroužků z tvé soutěžní fotky >:-[] >:-[] >:-[]

Zino:
    Není zač, pro tebe všechno >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 29.04.10  01:27

wii dakujem za pekne fotky pred spanim :yes: a som rad ze je renocar z auta prec >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.04.10  00:55

Samo a především platí, že já můžu, ony/oni nesmí... :-O 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.04.10  00:51

WL: Já bych použil jedna známá slova - věrni zůstaneme. I když občasné zahnutí bych neodsuzoval >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.04.10  00:20

Věrní?!? :*) No, musím tě bohužel zklamat, ale už jsem ti "párkrát" stihl i zahnout..., ale neboj, s ženskou to nebylo, že Ypsi, Vampi, Xgango, Frpe... atd., atd, atd... 8-s >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.04.10  23:42

« Zítra večer DISKUZNÍ KROUŽEK

Takže moji věrní naslouchači a debatéři, přijďte a budeme si pořádně povídat >:D >:D Trochu teplometštiny, trochu vyprávění, trochu mě taky musíte zasvětit do toho co se děje v ČR a co se děje zde na MACZ!!! Takže!!! Ať jste tu >:-[] >:-[]

Pro dnešek jsem už opravdu unaven ;-\ Tak čaaau :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 28.04.10  23:42

« Re: Jsem TU!!!

Jj, slyšel, vyráběli jí v červený barvě (Imola rot), to bych si nechal líbit :yes: Na jednu stranu jsem rád, že to nevidim v reálu, páč z těch všech aut bych si akorát tak stříknul do textilu >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.04.10  23:33

Ahoj xGayi :*) :*)

Je to jak říkáš... Kultura je tu úplně jinde... Hlavně tam nevidíš rozpadající se krámy....

PS: Slyšels o BMW E36 M3 GT2 EVO (250 ks vyrobeno a z toho 50 pro GB)? :yes: I to jsem tam dnes viděl :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 28.04.10  23:27

Wii: Máte to tam pjěkný v tý Brytányji, tam určitě nebude žádnej ten rasismus a dyskrymynace, tam nás maj gádžové rádi >:D >:D
    Ty fotky jsou parádní, a Brands Hatch je legenda, navíc ta okruhová kultura je tam na úplně jiný úrovni :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 28.04.10  23:15

FRPE: Pokud za tvým dotazem není žádný dvojsmysl >:-[] , tak můžu s klidným srdcem říct, že z toho, že už jsem LETOS 3krát na vodě byl, se dá očekávat, že ještě nespočetněkrát letos někam na vodu vyrazím :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.04.10  22:58

FRPE, máš mě přečteného >:D >:D :yes: Vracím se přesně o víkendu 5.-6.6.2010 ;-) Já jsem pro, kdykoliv.... Jen né hned v neděli, pondělí a úterý >:D >:D To budu u přítelkyně >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 28.04.10  22:56

Wii - je vidět že máš dobrou náladu, co věta to smailík, úplně z tebe srší pozitivní energie. A to je gut! Hale kdy se přesně vracíš? Mohli jsme pak něco v Prahé spáchat né?

Suba - jedete letos vodu? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.04.10  22:50

FRPE:
    No byl to těžký absťák... >:D Ale hold mělo přednost parkovací místo na zahradě před připojením k netu >:D Ale teď mám obojí :yes: :yes:

PS: Michael a Lynn ;-) Oba důchodci >:D PS: Mick sedí vedle mě v autě na okruhu ;-)

Suba:
    Hele nebyla >:D Ani jedno "esíčko" tam nebylo :-( Jen já... Ale když jsem někomu odpověděl že mám 320si, tak každej věděl o čem mluvím... To není jak v čechách >:D >:D :yes: :yes: Jen občas nevěděli kolik je kusů, ale o karbonovém krytu hlavy věděl každý >:-[] :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 28.04.10  22:47

A nebyla tam třeba nějaká "si" s kompresorem ??? Že by ses inspiroval ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 28.04.10  22:47

Ty neříkej mě že tě absence netu ( maczu ) tobě jako aktivnímu členovi nechyběla ...

U koho to bydlíš? Dle věku se ten pán jmenuje Charles a ta jeho paní Kamila né? Ale to je vlastně bl.bost, protože jsem viděl na BBC záznam jak si malý Harry chatoval doma v zámeckém pokojíku, takže tam net musí být né? A nebo bydlíš u jiného Charlese ... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.04.10  22:44

Pneu stejně, brzdy trochu levnější >:-[] >:-[]

Dnes jsem nejezdil >:D Musel bych zaplatit 130 liber a to si kazdej tyden nemuzu dovolit >:D >:D Jel jsem jen na čumendo.... Byl tam "ONLY BMW EVENING" >:-[] >:-[] Hezké kousky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 28.04.10  22:41

A kolik za Lamanšem stojí pneumatiky a brzdy ??? >:-[] :yes:

Je vidět, že jsi do Anglie jel ne proto, aby jsi pocvičil angličtinu, ale aby ses vrátil jako okruhový závodník :-) :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…