BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 29.04.10 20:18
« Re: Dnes večer DISKUZNÍ KROUŽEK
Wii
Tobě to ještě pořád nedá spát, co... :*)
Svou soutěžní fotku jsem vůbec nedělal ve fotoshopu!!!
Ja prosta jakýchkoli následných úprav, včetně ořezu!!!
Kolikrát ti to mám ještě napsat??? Nabízel jsem ti i celkový pohled na předek, email si mi nenapsal...
O tom že mají ty prezervativy stejné ohyby už tu psal Subaru4ever (25.4. 18:37), hned po vložení fotky, takže se spíš divím, žes to "objevil" až teď...
Já tu fotku vyfotil i z určité recese, pro pobavení ostatních, prostě olympiáda v "olympiádě", rozhodně jsem tím neplánoval nějaký útok na pozici tvé fotky, nebo jiné podobně povedené...
Čekal jsem spíš reakci v podobě "smíchu", než nějakého "uznání", a hlavně já tu fotku nehodnotil, takže o mém názoru ta konečná "bedna" rozhodně není... ;-) :-)
P.S. Pointa a hlavní motiv fotky je logo olympiády v logu jiné "olympiády", čímž se nepřímo naplňuje téma auto a sport. Tohle (i když mírně vtipně upravené) olympijské logo (podobně jako logo Audi) je dané... a nefandím si tak, abych si myslel, že udělám nějaké nové, lepší... Made by wl...
Třeba ty čísla co mají tvoji běžci na prsou jsou taky Made by Wii-Jay?
Ani ty naše auta, která tu fotíme nejsou Made by nick, stejně jako si Ronault "nevyřezal" své geniální "Legáčky", nebo Matheas nevyrobil tu helmu a rukavice na kapotě...
Už to trochu chápeš...? -
PeT-a (RSKa) 29.04.10 18:29
Díky :-) Ty si pořád v té Angii?? Aha..tak to jo. Jinak na fotky sem se díval, čevené auto nepoznám, ale ten okruh má super atmosféru, závidím. Já znám možná tak jenom z TOCA2, co sem pařil na play-stationu >:D >:D Jinak se mám fajně, přežívám....někdy pokecáme osobně ;-) .......Měj se!!! :yes: -
Wiii 29.04.10 17:47
WL:
Já ho mám od Bruce Willise, takže nějaké to spojení tam bude >:D >:D Jinak, jsem teď posílal odkazy mojí přítelkyni aby věděla co mě porazilo a objevil jsem velký problém >:D >:D Tys to vskutku dělal ve photoshopu >:D >:D :no: :no: Jen logo AUDI je Made by WL, ale zbytek nic :-! 8-s :no: Všechny šp.rcky jsou stejně zmuchlané (koukni se na to) mají na sobě úplně stejné linky ohybů ;-) :no: :no: To se nedělá, měl ses aspoň snažit to udělat v realu.... Třeba to co jsem dělal já je taky udělané ve Photoshopu, ale za denního světla to jinak neuděláš.... Ale všechny komponenty jsou Made by Wii ;-) :yes:
PS: [odkaz]
PeT-a:
Ahoj kamaráde :-) Rad tě "vidím" >:D >:D Hele jel bych, ale jsem v GB >:D >:D ostatně koukni do mé galerie a najdeš fotky z Anglie... Jsou tam i fotky z Brands Hatch.. Tak se pokus zodpovědět dvě hádanky >:D >:D :yes: Jak se jinak máš? :-)
PS: Jdu otestovat k Chobotovi jestli mu opravdu u Mazdy nejde o body >:-[] >:-[]