BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 29.04.10  22:39

« Re: Dnes večer DISKUZNÍ KROUŽEK

thomasino - já si kvůli tomu koupil ty barevný šprcky a za cca 5 hod.se mi je povedlo propojit! :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.04.10  22:37

Th
    Malá nápověda:
    Když např. fotíš vlastní auto u billboardu s Lokomotivou, stojí to auto u skutečné u lokomotivy? Nestojí. Ale i kdybys ji vyfotil u skutečné lokomotivy, stejně bys tu lokomotivu asi těžko vyrobil ty sám... ;-)
    Navíc fotka s autem u bilboardu může být klidně i mnohem povedenější, než ta se skutečnou lokomtivou, u fotky je toitž mnohem podstanější výsledek, než zvolený postup...
    Stačí...?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.04.10  22:32

Nazdar kucí!! Jak se vejde?? >:D

WL - stejně jsem nepochopil, jak jsi ty prezervativy mohl takto vyfotit, pokud jsi to v PC nijak neupravoval :-O Já měl za to, že je to upravený, protože to normálně takto nepropojíš..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.04.10  22:17

« Re: Teda Uíí

Ty sis myslel? Na základě čeho? Já snad někde něco takové psal? Kde? Psal jsi stále o photoshopu, který jsem ale vůbec nepoužil.
    Zajímalo mě, co jsi z toho, co je na tvé fotce konkrétně vidět, vyrobil ty? Běžci, oblečení, čísla, budovy, auto? Např. k těm číslům těch závodníků si přišel (tvou logikou) úplně "zadarmo", jen si zmáčkl spoušť..., takže i to olympijské logo je mnohem víc moje práce, než ty čísla těch závodníků tvoje. Mimochodem logo Audi mě na rozdíl od toho olympijského nestálo vůbec žádnou práci, a to ti nevadí...? Když si třeba někdo vyfotí své auto u "grafitů", které sám nedělal, nemůže uspět v této soutěži? A nebude s tím mít vlastně ještě mnohem míň práce než já, s tím olympijským logem? Navíc nikde v pravidlech nevidím, že rekvizity použité k focení, musí být "od píky vlastní", protože pak bych musel sám navrhnou i to původní olympijské logo...
    Mimochodem ani ta práce s fotoshopem (který jsem na rozdíl od tebe ani nepoužil) se nikde v pravidlech nezakazuje, takže opravdu nechápu co tu od začátku "řešíš", jediný logický motiv vidím v nenaplnění tvých představ o hodnocení tvé fotky..., ale třeba zrovna já tu svou (ihned po vložení) na bedně rozhodně nečekal...

P.S. Zajímavé je, že (na rozdíl ode mě) ses odpovědím na mé "otázky" vyhnul...,
    ale hlavně celá tato soutěž by měla být v prvé řadě o zábavě, což moje fotka (myslím) docela splňuje, na rozdíl třeba od tvé reakce na ni... ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 29.04.10  21:57

Nevím jestli recyklace je to nejsprávnější slovo, použil bych, máme-li tedy na mysli stejnou věc či lépe řečeno proces, u mě se to doplňuje tak nějak samo, jakési perpetum-mobile.frp
    jakmile se doplní téměř přes míru, musím po nějaké Lucce aby mě odbourala poluc(c)e ;-)

Každopádně ty "gumy" neměly chybku :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.04.10  21:56

Vnitřní přesah se šikne skoro vždycky.... :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.04.10  21:54

Ten "vnitřní přesah" zní sice malinko rozporuplně, ale i velmi zajímavě... :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.04.10  21:53

WL:
    Jsem tě předtim asi nějak špatně pochopil >:D Myslel jsem žes psal něco jako že je to celé tvé dílo bez pomoci :-! 8-s Například pomoci tiskárny >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.04.10  21:50

A zároveň to bude i auto a recyklace, takže ekologické a humanistické téma s vnitřním přesahem.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.04.10  21:45

To není špatný nápad, alespoň použiji znovu svou rekvizitu, která stále nedá Wiičkovi spát... :-O >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.04.10  21:41

Erl
    Tak vidíš, nakonec si použil dokonce i slovo "pěkný"... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 29.04.10  21:38

Já tyto gumové pomůcky a ochraňovatele napouštím jinou tekutinou, sice toho nejsou "kýble" ale vědýrka ... >:-[] >:D nebudu si přece další děti brát na svá bedýrka, i když jsem té krásné ženě natrhl i stehýnka, ve tváři jí kopulačníma pohybama udělal kamínka, co se vznítili od mého velkého ohýnka, no a po se.xu mě chytla pravá plotýnka, protože to byla náruživá Wii-Jaova blondýnka ... :*) 8-s >:D >:-[] :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.04.10  21:32

To hodláš prosadit jako květnové téma? 8-s >:-

Moje auto a prezervativ......[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 29.04.10  21:14

WL : ne-e mě je teprve 12 let >:D >:-[] >:-[]

Proč se ptáš? ;-) Zkoušel samozřejmně... byly z toho pěkný balóny :yes: >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.04.10  21:10

Ty jsi číslo... :*) 8-s >:-[]
    To jsi nikdy nezkloušel napustit prezervativ (jen) čistou vodou? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 29.04.10  21:08

Wl : všechno... když si představím co všechno v ní plave >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.04.10  20:59

Erl
    Proboha a co je nechutného na vodě??? :-O ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 29.04.10  20:53

WL : no a tobě to nepřijde nechutný ? >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.04.10  20:52

Ježiš ty si ale čuně, myslel jsem (pochopitelně) plné vody... :*) 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 29.04.10  20:47

člověk nikdy neví... >:D každopádně tu fotku bych asi nechtěl vidět 8-s

WL : no fuuuuuj :no: >:-[] >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…