BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 29.04.10 22:37
« Re: Dnes večer DISKUZNÍ KROUŽEK
Th
Malá nápověda:
Když např. fotíš vlastní auto u billboardu s Lokomotivou, stojí to auto u skutečné u lokomotivy? Nestojí. Ale i kdybys ji vyfotil u skutečné lokomotivy, stejně bys tu lokomotivu asi těžko vyrobil ty sám... ;-)
Navíc fotka s autem u bilboardu může být klidně i mnohem povedenější, než ta se skutečnou lokomtivou, u fotky je toitž mnohem podstanější výsledek, než zvolený postup...
Stačí...? -
white label 29.04.10 22:17
« Re: Teda Uíí
Ty sis myslel? Na základě čeho? Já snad někde něco takové psal? Kde? Psal jsi stále o photoshopu, který jsem ale vůbec nepoužil.
Zajímalo mě, co jsi z toho, co je na tvé fotce konkrétně vidět, vyrobil ty? Běžci, oblečení, čísla, budovy, auto? Např. k těm číslům těch závodníků si přišel (tvou logikou) úplně "zadarmo", jen si zmáčkl spoušť..., takže i to olympijské logo je mnohem víc moje práce, než ty čísla těch závodníků tvoje. Mimochodem logo Audi mě na rozdíl od toho olympijského nestálo vůbec žádnou práci, a to ti nevadí...? Když si třeba někdo vyfotí své auto u "grafitů", které sám nedělal, nemůže uspět v této soutěži? A nebude s tím mít vlastně ještě mnohem míň práce než já, s tím olympijským logem? Navíc nikde v pravidlech nevidím, že rekvizity použité k focení, musí být "od píky vlastní", protože pak bych musel sám navrhnou i to původní olympijské logo...
Mimochodem ani ta práce s fotoshopem (který jsem na rozdíl od tebe ani nepoužil) se nikde v pravidlech nezakazuje, takže opravdu nechápu co tu od začátku "řešíš", jediný logický motiv vidím v nenaplnění tvých představ o hodnocení tvé fotky..., ale třeba zrovna já tu svou (ihned po vložení) na bedně rozhodně nečekal...
P.S. Zajímavé je, že (na rozdíl ode mě) ses odpovědím na mé "otázky" vyhnul...,
ale hlavně celá tato soutěž by měla být v prvé řadě o zábavě, což moje fotka (myslím) docela splňuje, na rozdíl třeba od tvé reakce na ni... ;-) :-) -
FRPE 29.04.10 21:57
Nevím jestli recyklace je to nejsprávnější slovo, použil bych, máme-li tedy na mysli stejnou věc či lépe řečeno proces, u mě se to doplňuje tak nějak samo, jakési perpetum-mobile.frp
jakmile se doplní téměř přes míru, musím po nějaké Lucce aby mě odbourala poluc(c)e ;-)
Každopádně ty "gumy" neměly chybku :yes: -
FRPE 29.04.10 21:38
Já tyto gumové pomůcky a ochraňovatele napouštím jinou tekutinou, sice toho nejsou "kýble" ale vědýrka ... >:-[] >:D nebudu si přece další děti brát na svá bedýrka, i když jsem té krásné ženě natrhl i stehýnka, ve tváři jí kopulačníma pohybama udělal kamínka, co se vznítili od mého velkého ohýnka, no a po se.xu mě chytla pravá plotýnka, protože to byla náruživá Wii-Jaova blondýnka ... :*) 8-s >:D >:-[] :no: