BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 29.04.10 23:26
« Re: Teda Uíí
Ale souhlasím s tebou, že jsem od WL taky čekal následné jednoduché vysvětlení a ne zahalování do zbytečných tajemství a dalších hádanek ;-) Aspoň já na to dneska teda nemám buňky, moc jsem toho nenaspal a v tuto dobu už nad ničím nehodlám špekulovat a přemýšlet :-! :-( -
Thomasino 29.04.10 23:22
WII - já myslím, že nejde o tu práci co s tím kdo měl, ale o nápad a výsledný efekt! Prostě jak to vypadá a jak to na koho zapůsobí ;-) I fotka bez jakékoliv úpravy vyfocená naporvé za pár vteřin může být jedinečná, pokud ten nápad stojí opravdu za to ;-) Proto já jsem to tentokrát vzdal a nesoutěžil jsem, protože jsem nápad nedostal a lámat to přes koleno nemá smysl, to jsem si už tady vyzkoušel :-! Navíc jsem neměl moc čas.. -
Wiii 29.04.10 23:19
Hele WL nebudu se tu s tebou pouštět do nějakých sporů (jak míváš občas ve zvyku)... Od začátku jsem jen chtěl vědět jak jsi to vytvořil, ale jasné odpovědi jsem se nedočkal!!! Stačilo napsat, žes to vytisknul, všechno by bylo vysvětleno a už bych se o tom nezmínil!!
A co se týče toho kdo si na čem dal jakou práci bych být tebou radši nerozebíral... Stáhnout logo a připlácnout ho na masku, zmáčknout spoušť a nahrát na internet není zrovna žádný výkon o který by ses mohl opírat a chvástat se jakou sis dal práci....
Prostě na to máme jiný úhel pohledu... Dle mého je lepší mít realitu (klidně navrstvenou, ale realitu), dle tvého se na fotku dá vtlačit vše... Asi si zítra udělám jeden výtisk například Sydney a budu mít auto v Sydney... Prostě tvůj přístup nesedí mě a možná můj přístup nesedí tobě! Tím bych to celé uzavřel a už bych se k tomu nevracel, protože tyhle dlouhé debaty stejnak nevedou k žádnému novému názoru či rozpletení problému.
Adiós zase zítra ;-) -
white label 29.04.10 22:56
« Re: Dnes večer DISKUZNÍ KROUŽEK
...že to není pět různých, "fyzicky skutečných" kondomů, mohlo dojít každému hned po vložení fotky (stejně jako to hned došlo Subaru4ever) podle těch naprosto 5x identických "záhybů".
Prostě je to jen jejich "obraz" zachycený na společné fotografi s logem a maskou allroadu... 8-s ;-) -