BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.04.10  23:26

« Re: Teda Uíí

Já taky nemám Photoshop a nepoužívám ho :-O :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.04.10  23:26

Ale souhlasím s tebou, že jsem od WL taky čekal následné jednoduché vysvětlení a ne zahalování do zbytečných tajemství a dalších hádanek ;-) Aspoň já na to dneska teda nemám buňky, moc jsem toho nenaspal a v tuto dobu už nad ničím nehodlám špekulovat a přemýšlet :-! :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.04.10  23:25

Já nemám photoshop :-( :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.04.10  23:25

O nápadu tu nic nepíšu!! Uznávám že ten je dobrý!! Ale o tom kdo si s čím dal jakou práci začal WL... Toť kompletní zdůvodnění proč to zmíňuju :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.04.10  23:25

To byl dnes zajímavý a podnětný debatní kroužek! Příště navrhuji téma můj photoshop a já. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.04.10  23:22

WII - já myslím, že nejde o tu práci co s tím kdo měl, ale o nápad a výsledný efekt! Prostě jak to vypadá a jak to na koho zapůsobí ;-) I fotka bez jakékoliv úpravy vyfocená naporvé za pár vteřin může být jedinečná, pokud ten nápad stojí opravdu za to ;-) Proto já jsem to tentokrát vzdal a nesoutěžil jsem, protože jsem nápad nedostal a lámat to přes koleno nemá smysl, to jsem si už tady vyzkoušel :-! Navíc jsem neměl moc čas..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.04.10  23:19

Hele WL nebudu se tu s tebou pouštět do nějakých sporů (jak míváš občas ve zvyku)... Od začátku jsem jen chtěl vědět jak jsi to vytvořil, ale jasné odpovědi jsem se nedočkal!!! Stačilo napsat, žes to vytisknul, všechno by bylo vysvětleno a už bych se o tom nezmínil!!

A co se týče toho kdo si na čem dal jakou práci bych být tebou radši nerozebíral... Stáhnout logo a připlácnout ho na masku, zmáčknout spoušť a nahrát na internet není zrovna žádný výkon o který by ses mohl opírat a chvástat se jakou sis dal práci....

Prostě na to máme jiný úhel pohledu... Dle mého je lepší mít realitu (klidně navrstvenou, ale realitu), dle tvého se na fotku dá vtlačit vše... Asi si zítra udělám jeden výtisk například Sydney a budu mít auto v Sydney... Prostě tvůj přístup nesedí mě a možná můj přístup nesedí tobě! Tím bych to celé uzavřel a už bych se k tomu nevracel, protože tyhle dlouhé debaty stejnak nevedou k žádnému novému názoru či rozpletení problému.

Adiós zase zítra ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.04.10  23:18

« Re: Dnes večer DISKUZNÍ KROUŽEK

No takže úrava v nějakém software, jak jsem psal hned po vložení o "doladění"..
    Z tvého vysvětlování jsem v té rychlosti čtení pochopil, že to není žádná SW úprava..
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.04.10  23:12

A ta z ameriky byla z jihu nebo ze severu? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 29.04.10  23:07

Zdar WII
    Ty darebáku tys mě porazil o jediný bod >:-[] >:-[]

btw:zodpovědných nebo identických hlavní je že si užívá >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.04.10  23:01

5 ("zodpovědných") záhybů = 5 kondomů... >:-[] :yes:
    ...a každá "baba" byla logicky z jiného kontinentu... ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.04.10  22:58

Ano. WL je na bedně díky pěti identickým záhybúm.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.04.10  22:56

...že to není pět různých, "fyzicky skutečných" kondomů, mohlo dojít každému hned po vložení fotky (stejně jako to hned došlo Subaru4ever) podle těch naprosto 5x identických "záhybů".
    Prostě je to jen jejich "obraz" zachycený na společné fotografi s logem a maskou allroadu... 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.04.10  22:52

To mi nic nenapovědělo, koukám u toho na fotbal a po včerejší akci jsem dnes totálně kaput a žádné přemýšlení po mě chtít nemůžeš!! :-( :-| No třeba to zítra pochopím.. Nebo mi to budeš muset vyjímečně napsat jako pro blondýny >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.04.10  22:51

To je jedno....hlavně že ho nepřejela.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.04.10  22:49

Th
    Ty jsi natvrdlý... co je ten "bilboard" lokomotivy? Lokomotiva, nebo jen její "obraz"? 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.04.10  22:46

>:-[]
    Tak to je potom ideální adept na tuto fotosoutěž... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.04.10  22:44

Takže jsi je naříznul, propojil a slepil? Nebo to drželo u sebe i tak? ;-) Já v první chvíli myslel, že jsi je "ušetřil" a propojení je fotomontáž..
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.04.10  22:43

Ahaa, tak koukám do diskuze, to jsou mi ale informace o fotkách >:-[]

Mimochodem legáčky nejen, že jsem si sám nevyřezal, ale dokonce ani nekoupil, ale pučil od Ricarda... a dodnes nevrátil >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.04.10  22:41

Viděl jsem dokument o pánovi, co si parní stroje staví sám...a to jsou nějaké kusy! >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…