BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.04.10  00:46

« Re: Teda Uíí

Wii
    Nevidím důvod nevyříkat si slušně podobnou "nesrovnalost", nemusíme to přece hned brát jako nějaký spor, můžem si to v klidu vyříkat a pak zase najet na vtípky, víš dobře, že já s tím problém nemám, nejsem extrémně ješitný ani urážlivý, jen rád řeším věci na rovinu...

Takže, kde jsi mi, prosím tě, napsal, že o tom chceš něco konkrétního vědět, dej třeba odkaz...
    Psal jsi jen, že je ti stejně "jasné", že jsem tu fotku dělal ve fotošopu, na což jsem pravdivě reagoval, že nikoli...
    Ale hlavně jsem ti velkoryse nabídl celkovou fotku celé přední partie vozu i s logem, která ti mohla vše prokázat a případně i leccos "objasnit". Ovšem zájem si o ni neprojevil, chtěl si aby to nevypadalo, že to zas nějak moc "prožíváš", ale stejně ses později znovu neudržel...
    Nikde přímo nezpochybňuju celkovou pracnost tvé fotky a v diskusi jsem ti doslova napsal:
    "Vím, že sis s tím teď dal hodně práce, včetně toho photoshopu".

Moji fotku jsem posílal Mojitovi v mailu s tím, že je to jen taková "recese", protože jsem nakonec nic mimořádného na toto téma "nedal", ten mail ti můžu také přeposlat... Taky jsem mu v telefonu podrobně popsal jak fotka vznikla, včetně techniky osmibarevné tiskárny, kvalitního matného fotopapíru atd....
    Je zajímavé, že třeba jeho ta fotka hned zaujala i přesto, že dobře věděl jak vznikla, navíc následně ohrožovala především jeho případný "hetrik"...
    Jinak fotku jsem vybíral asi z padesátí expozic s různým světlem...ale jestli si přesvědčený, že je to až tak jednoduché jak si to právě popsal, tak si to někdy zkus zrealizovat s podobným výsledkem..., je klidně možné, že to dáš líp s ještě menší snahou...

Nebudu kometovat tvé srovnání jednoho loga s fotkou např. Sydney, ale nikdo z těch co se budou na konečnou podobu konkrétní fotografie (nebo i obrazu, sochy apod.) se zájmem dívat, nebude řešit "detaily" jako jestli vznikla v ateliéru/interiéru, exteriéru, kolik práce dala příprava na focení a následné úpravy atd atd., ale každého především logicky zajímá výsledný efekt, tedy dojem z "díla"...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.04.10  00:11

« Re: Dnes večer DISKUZNÍ KROUŽEK

Th
    Pochopil jsi to správně, nepoužil jsem žádnou SW úpravu, jen obrázek loga!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.04.10  00:02

Thomasino: Hele, to se ke mně vůbec nehodí. 8-s :no:
    Jako beru, kdysi jsem byl trochu namyšlený, ale teď už se mi to podařilo překonat a myslím, že jsem již naprosto dokonalý ;-) :-! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.04.10  23:59

Nebo Domýšlivý, Divný, Darebák... A ty horší verze ani raději nepíši >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.04.10  23:58

Thomasino: Dokonalý? Drsný? Dobrý? Nic jiného ke mně hodícího mne nenapadá >:-[]
    Že bych měl i NTB? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.04.10  23:56

Proč ne? Já taky nikdy žádnou fotku nestmavoval.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.04.10  23:56

Prodám ti funkční Sinclair ZX Spectrum!! Nabídni cenu. Je to už historický kousek nevyčíslitelné hodnoty..

HDR?? To "D" by se dalo pochopit i jinak ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 29.04.10  23:54

mojito
    vždyť jsem ani nestmavoval tu fotku! fakt nepoužívám ho!!
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 29.04.10  23:52

matheas - to vykládej malým,až se narodí,ale ne mě! 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.04.10  23:51

Mojito: HDR = Hodně Drsný Ronault :yes: :-!

Poustnik: Rozhodl jsem se, že své téměř retro auto bude součástí mého stylu, takže jsem si koupil Pentium 286, Atari jsem totiž už nesehnal. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 29.04.10  23:50

mojito
    já nepoužívám fotošop >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 29.04.10  23:48

mtheas - no od tebe to sedí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.04.10  23:48

Jé, ty seš ten indiviualista asi.....No Windows furt něco.... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 29.04.10  23:47

mojito
    nevěřím ti >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 29.04.10  23:45

ronault - já nevím,co je fotošop,já jen vím co je to HDR :-( :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.04.10  23:41

w-j: :-!

Poustniku, windows co? Já jsem tady přes DOS >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.04.10  23:41

To používám já.. Nebo se dá celkem rozumně koupit Zoner Photostudio v nějaké střední verzi, to umí spoustu věcí ;-)
    Pro ty, kdo by si chtěli hrát a nechtějí používat nelegální soft..
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 29.04.10  23:39

Ale tak máš Windows Photo Gallery, kde je kreslení, ne, Ronault? Takové ty základní úkony. Já tam mažu značku.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.04.10  23:29

Ronault:
    Už jsem se lekl, že se budu červenat >:D >:D >:D Ale poslední věta mě uklidnila >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.04.10  23:28

Já kdybych ho měl, tak jej používám. Ale cena tohoto programu je na mě příliš vysoká a odmítám a připadá mi zvrhlé porušování autorských práv :no:

Fujtajxl, nic více ironického jsem za posledních 12 let nenapsal >:D >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…