BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 02.05.10 12:52
« Re: Kde je s-mike a spol?
Wii: aha, já že vim že někde Rarsch psal za 14dní ale už nevím kde to psal a kdy to psal >:D No, mít možnosti, tak tam žiju hele >:D (myslím na NS)
hech, tak kdoví jak ten okruh vypadá když ho tak nazývají :-) Mylsím že já jednou budu rád když se s autem podívám na Most nebo na Nordschleife, protože se nikde nijak nedomluvím...
Je fakt, že tam ty okruhy žijou tojo, ale v čr se občas taky něco děje ;-) >:D Já do británie asi nikdy nepojedu, protože bych se tam s nima pozdravil a pak už bych neuměl mluvit >:D
tyjo na kole bych si dal taky vyjíždku do rbitánie, ale nějak se dorozumívat... :-/ -
Wiii 02.05.10 12:46
Kysky:
Vim jen ze to plánovali, ale jestli tam jsou tenhle víkend nevim... OS ta snad jede na celých 14 dní >:D >:D Jinak ano, na okruhy se tu podivam castejc... ;-) Další zastávka je 15.5. na Cadwell park :-! Nazývají to tu malá NS >:D >:D
Zino:
To musíš uhradit sám, nebo musís prijet na kole jako jeden němec >:D >:D To je skoro zadara.. platíš jen jídlo a trajekt >:D >:D :yes:
Kysky:
A co bych dělal v CR >:D >:D Tady je aspon okruhový život >:-[] >:-[] -
David Silver 02.05.10 12:43
Wii: >:D >:D No tupej název, nevím, já tohle cvičení mám opravdu rád. Dává mi možnost vidět skvělou techniku aniž bych musel jezdit až do trantárie :-) Před rokem jsem jel do Náměště se kouknout na vzlety a bylo to něco úžasnýho :-) více u mě na youtube
V Dačicích je suprově, akorát dneska nějak pod mrakem. Ale štve mě to, že tady jsem málo, a v Budějovicích mě to nebaví. Navíc máme tam wifi která každou chvíli nefunguje, což je úplně nejlepší! >:D
Na okruhy tam budeš jezdit teda častějc?
PS: nevíš, tenhle víkend je Rarsch na NS? :-)
Máš ho rezervovaný >:D >:D Upozorním tě 200 příspěvků dopředu >:D >:D Pak už to bude jen na tobě >:D :yes: Jinak zino nemá nic, nejak jsem zaspal a nevšiml jsem si čísla 8-s :no: :no: