BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  12:53

« Re: Kde je s-mike a spol?

FRPE:
    Máš ho rezervovaný >:D >:D Upozorním tě 200 příspěvků dopředu >:D >:D Pak už to bude jen na tobě >:D :yes: Jinak zino nemá nic, nejak jsem zaspal a nevšiml jsem si čísla 8-s :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.05.10  12:53

wii no keby som siel na kole tak kaslem aj na ten trajekt tolko preplavam >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  12:52

Wii: aha, já že vim že někde Rarsch psal za 14dní ale už nevím kde to psal a kdy to psal >:D No, mít možnosti, tak tam žiju hele >:D (myslím na NS)
    hech, tak kdoví jak ten okruh vypadá když ho tak nazývají :-) Mylsím že já jednou budu rád když se s autem podívám na Most nebo na Nordschleife, protože se nikde nijak nedomluvím...

Je fakt, že tam ty okruhy žijou tojo, ale v čr se občas taky něco děje ;-) >:D Já do británie asi nikdy nepojedu, protože bych se tam s nima pozdravil a pak už bych neuměl mluvit >:D

tyjo na kole bych si dal taky vyjíždku do rbitánie, ale nějak se dorozumívat... :-/
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  12:52

Chobot:
    No konečně se tu ukázaly známe tváře >:D Takže teď ta diskuze zase pojede.. Jeste to chce xGaye, Kubyyyka a zbytek naší tep. party >:D >:D To se to pak točí rychlím tempem >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.05.10  12:51

frpe ja som predsa vyhral ten pobyt v anglicku >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 02.05.10  12:49

kysky-jj,meli by tam o tomto vikendu byt(os a rarsch) ;-)

zino-jj,se mnou by si dokazal vsechno :-! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 02.05.10  12:47

Ok, počkám si na 16OOOx příspěvek, myslím že to nebude dlouho trvat a při tvý sledovanosti diskuze ho tam do léta máš. Prosím rezervuj mě ho, děkuji.

Jináč co je vypsáno pro Zina za tu osmitisícovku? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 02.05.10  12:46

Frpe kašli na 9000. Ber desítku. To je stylovější a je to taky za chvíly >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  12:46

Kysky:
    Vim jen ze to plánovali, ale jestli tam jsou tenhle víkend nevim... OS ta snad jede na celých 14 dní >:D >:D Jinak ano, na okruhy se tu podivam castejc... ;-) Další zastávka je 15.5. na Cadwell park :-! Nazývají to tu malá NS >:D >:D

Zino:
    To musíš uhradit sám, nebo musís prijet na kole jako jeden němec >:D >:D To je skoro zadara.. platíš jen jídlo a trajekt >:D >:D :yes:

Kysky:
    A co bych dělal v CR >:D >:D Tady je aspon okruhový život >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  12:45

Wii: ty jsi furt v Británii? Co tam děláš prosimtě? >:D Asi umíš dost dobře anglicky co? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.05.10  12:44

wii takze ty nas pozivas do anglie ? hradis aj cestu alebo tu si musim platit >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  12:44

zino: >:D >:D No, možná že by jsi lítal, ale nevím jestli i s autem, protože jak by tě bolela z noci pr.d.el, tak věřím že by jsi lítal vzduchem >:D >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  12:43

Wii: >:D >:D No tupej název, nevím, já tohle cvičení mám opravdu rád. Dává mi možnost vidět skvělou techniku aniž bych musel jezdit až do trantárie :-) Před rokem jsem jel do Náměště se kouknout na vzlety a bylo to něco úžasnýho :-) více u mě na youtube

V Dačicích je suprově, akorát dneska nějak pod mrakem. Ale štve mě to, že tady jsem málo, a v Budějovicích mě to nebaví. Navíc máme tam wifi která každou chvíli nefunguje, což je úplně nejlepší! >:D
    Na okruhy tam budeš jezdit teda častějc?
    PS: nevíš, tenhle víkend je Rarsch na NS? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  12:40

FRPE:
    To je ovšem začátečnická chyba >:D >:D radši tu bud a očekávej 9000 >:-[] >:-[] Daří se celkem fajn, ale už mi chybí CR, respektive lidi z CR :-! Kdybych je ale vsechny mohl prestehovat sem, tak se nezlobim >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.05.10  12:37

kysky to staci ze by som bol na srni na izbe s ypsim a spol a vsetko by som dokazal >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 02.05.10  12:37

Kuva Wíí,

já měl zálusk na ten 8OOO příspěvek a nějak jsem se rozjímal u šviháka s adminem, tak mě výhra unikla ... >:-[] >:D

Jak se vede angláne? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  12:34

Kysky:
    To je ale tupej název >:D >:D

Jinak díky za pochvalu a vrcholnýho teplometa zdravím zpět :-) Jak je v Dačicích? >:D >:D

Zino:
    Gratulace >:D >:D Už to jdu číst
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  12:33

zino: to by musel lítat Seat Leon a musel házet bomby, střílet a překonávat dva machy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.05.10  12:32

preco tomu dali taky blby nazov mal to byt flying zino >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  12:32

Vampi: To ti ted nad barákem budou lítat tři týdny intenzivně :-) :yes: Koná se další ročník mezinárodního cvičení Flying Rhino :-)

Wii: moc pěkný fotky z británie!

Zdravím všechny buzíčci :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…