BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  13:07

« Re: Kde je s-mike a spol?

Chobot: není zanesená sopečným popelem? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  13:05

zino: neboj, celej tejden má chcát >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  13:05

Chobot: >:D >:D >:D >:D nechtěl bych čekat na tvůj příspěvek >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 02.05.10  13:05

Yps: Ale jo. Trošku přehánim. Nedělá to furt. Jen když se mění počasí >:D
    Mam tu ještě jednu ve skříni. Ale s normálním zdvihem kláves(teď používam nízkoprofilovku....už x let) a jiným rozložením kláves, takže by to bylo jako učit se znova mluvit(respektive psát) a to radši nějaké to plus překousnu. Přecijen furt lepší plus než mínus, všichni mají radši pozitiva >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  13:04

ypsi: ty černý jsou z programu performance ne? :-) no, kámoš si nastříkal stříbrný koal na černo a po jedný zimě jsou polostříbrný jak jsou odřený od kamínků >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  13:04

Chobot:
    Je to celkem hezké zpestření >:D >:D Ale tvůj nápad je taky dobrý >:D >:D Nejhorší je když neco hledám a zrovna jsem tu na PC s Anglickou klavesnici... >:D >:D musim jít na seznam a hledat ty správné znaky >:D

Zino:
    To je dobrý nápad >:D Bude chladneji, to se pojede lépe... >:D >:D Ale radši plav prez den, aby te nezajel trajekt >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  13:03

Wii: >:D >:D >:D to čepujou rovnou z toilet ne? >:D Mastnej? to víš no, to když h opřeváželi trajektem, dostala se doněj ropa z oceánu >:D >:D ;-)
    PS: alpa je dobrá - s kostkou cukru >:D Když sem byl nemocnej a doktorka nám to doporučovala (bylo mi ais 10let) tak mi to nechutnalo a ted mi to nějak chutná >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.05.10  13:02

wii pojdem cez noc aby mi velmi nesvietilo slnko takze ta streda >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 02.05.10  13:01

To je skoro tak chytrej nápad, jako kdybys napsal odpoj klávesnici a vše piš způsobem, že budeš kopírovat a vkládat části slov z dostupného textu v diskuzi >:D Trošku jako kdybys napsal abych už snad radši ani nepsal >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 02.05.10  13:01

kysky-ale jo dobry,porad spokojenost..v pondeli ji pujdu objednat novy cerny ledvinky,ponac ten muj "tjuning" se zacina dost loupat,takze pujdu do origo a je to..mozna nakej most,chtl bych,tak uvidim :-)

chobot-tak to s ni mas bozskou trpelivost >:D bezdratovou jsem nervama rozstipal u dalsi me prestali jit celkem velke mnozsvi pismenek a ted jsem koupil za 129,- jendu v tescu a ta pise jak pitoma :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  13:01

Zino:
    Tak kdy vyrážíš? >:D >:D Mám tě čekat v úterý, nebo až ve středu? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  13:00

Kysky:
    no je tu "pivo" ale je teplý a bez pěny >:D >:D takže fekál >:D >:D Ale právě v pátek jse tu narazil na točenej Staropramen :no: :no: :yes: Ale byl celkem mastnej a prokládat do Morganem >:D :no: :no: Prostě hodně penez >:D >:D

Chobot:
    To já jsem vybíravej >:D Alpa vede >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.05.10  12:59

wii vidis s tym behom ma to ani nenapadlo >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  12:58

Chobot:
    >:D >:D >:D zapni si klávesnici na monitor, klávesnici odpoj a pis to myší >:D >:D :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 02.05.10  12:58

Haha. Chlastačka za trojku. Tak to bych asi začal radší pít iron nebo tak něco >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  12:57

Wii: >:D já studuju, ale bohužel nemám hlavu na jazyky... :-( asi se budu muset obejít s google translate >:D hech, tak to bych nechtěl, takových prachů... >:D A to je za tvrdej anebo tam máte i pivo? :-O >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 02.05.10  12:56

Jenže mě se zbláznila klávesnice. Píše furt +. Tedy jen pokud se ho nepokusím sám napsat, to ho pak nenapíše >:D Takže když píšu příspěvek, tak musím v každém slově v poměru 2ku1 plus vs. písmenka ona + promazávat. Ale já se na ni nezlobím, už má taky něco naklepáno a nadrobeno >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  12:56

zino: >:D >:D >:D >:D >:D >:D já bych se začal topit asi po dovu kilometrech >:D >:D nebo bych si vzal krhu a nechal bych se unášet jako dkysi když sem byl v chorvatsku, pak nešlo plavat zptáky tak pro mě tatka plaval >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  12:55

Kysky:
    No tak to abys studoval >:D >:D Je to tu celkem dobrý, ale nedá se tu chlastat >:D >:D ted v pátek jsem se tu ožral a utratil jsem cca 3 tisíce korun >:D >:D Coz je celkem dost >:D >:D

Zino:
    ty jsi teda Iron Man >:D >:D >:D A kolo bys nechal ve Francii a zbytek bys doběhl >:D >:D :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  12:54

ypsi: Jojo, tak odhaduju dobře podle toho že rarsche nějak nevidím na FB >:D
    Co ty a 330i? nákej okrhu plánuješ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…