BMW 320si (Wii-Jay)
Chobot 02.05.10 13:05
Yps: Ale jo. Trošku přehánim. Nedělá to furt. Jen když se mění počasí >:D
Mam tu ještě jednu ve skříni. Ale s normálním zdvihem kláves(teď používam nízkoprofilovku....už x let) a jiným rozložením kláves, takže by to bylo jako učit se znova mluvit(respektive psát) a to radši nějaké to plus překousnu. Přecijen furt lepší plus než mínus, všichni mají radši pozitiva >:D -
Wiii 02.05.10 13:04
Chobot:
Je to celkem hezké zpestření >:D >:D Ale tvůj nápad je taky dobrý >:D >:D Nejhorší je když neco hledám a zrovna jsem tu na PC s Anglickou klavesnici... >:D >:D musim jít na seznam a hledat ty správné znaky >:D
Zino:
To je dobrý nápad >:D Bude chladneji, to se pojede lépe... >:D >:D Ale radši plav prez den, aby te nezajel trajekt >:-[] >:-[] -
David Silver 02.05.10 13:03
« Re: Kde je s-mike a spol?
Wii: >:D >:D >:D to čepujou rovnou z toilet ne? >:D Mastnej? to víš no, to když h opřeváželi trajektem, dostala se doněj ropa z oceánu >:D >:D ;-)
PS: alpa je dobrá - s kostkou cukru >:D Když sem byl nemocnej a doktorka nám to doporučovala (bylo mi ais 10let) tak mi to nechutnalo a ted mi to nějak chutná >:D -
ypsilon 02.05.10 13:01
« Re: Kde je s-mike a spol?
kysky-ale jo dobry,porad spokojenost..v pondeli ji pujdu objednat novy cerny ledvinky,ponac ten muj "tjuning" se zacina dost loupat,takze pujdu do origo a je to..mozna nakej most,chtl bych,tak uvidim :-)
chobot-tak to s ni mas bozskou trpelivost >:D bezdratovou jsem nervama rozstipal u dalsi me prestali jit celkem velke mnozsvi pismenek a ted jsem koupil za 129,- jendu v tescu a ta pise jak pitoma :-) -
Wiii 02.05.10 13:00
Kysky:
no je tu "pivo" ale je teplý a bez pěny >:D >:D takže fekál >:D >:D Ale právě v pátek jse tu narazil na točenej Staropramen :no: :no: :yes: Ale byl celkem mastnej a prokládat do Morganem >:D :no: :no: Prostě hodně penez >:D >:D
Chobot:
To já jsem vybíravej >:D Alpa vede >:-[] >:-[] -
Chobot 02.05.10 12:56
« Re: Kde je s-mike a spol?
Jenže mě se zbláznila klávesnice. Píše furt +. Tedy jen pokud se ho nepokusím sám napsat, to ho pak nenapíše >:D Takže když píšu příspěvek, tak musím v každém slově v poměru 2ku1 plus vs. písmenka ona + promazávat. Ale já se na ni nezlobím, už má taky něco naklepáno a nadrobeno >:D -
Wiii 02.05.10 12:55
Kysky:
No tak to abys studoval >:D >:D Je to tu celkem dobrý, ale nedá se tu chlastat >:D >:D ted v pátek jsem se tu ožral a utratil jsem cca 3 tisíce korun >:D >:D Coz je celkem dost >:D >:D
Zino:
ty jsi teda Iron Man >:D >:D >:D A kolo bys nechal ve Francii a zbytek bys doběhl >:D >:D :yes: :yes: