BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  13:37

« Re: Kde je party?

Chobot:
    Jsme tak zmateni ze ani nevim jestli sedim nebo ležim >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  13:36

« Re: Kde je party?

kysky:
    Zrovna dnes tu leje jak svina >:D >:D >:D Jinak jsem chtěl natocit brands hatch, ale je tu zakazano pouzivat přísavné stativy >:D >:D :no: :no: A ten já zrovna mám 8-s 8-s

A kde je párty? Já chci se jen bavit!!!! >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 02.05.10  13:36

« Re: Kde je s-mike a spol?

Můj ne. Jen sem vás chtěl zmáct, abyste si nebyli jisti, cože jsem to dostal za čočku. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  13:34

Wii: no to je asi pravda. Nic se nemá přehánět a láskou kterou bych jí věnoval by ona mohla trpět.
    Já věřím že má dobrého majitele :-)
    PS: máš v británii kameru? nechtělo by se ti s kamerou se jet projet? >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  13:31

Bys asi během roku ošoupal veěškerej lak >:D >:D >:D

Neboj, ona to ví, že o ni takhle mluvím, taky ví, že ji mám rád a ze v hloubi srdce si ji moc vážím a opečovávám.. očistil jsem ji před pár dny kompletně srdíčko >:D >:D :-! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  13:28

Wii: co bych s ní dělal? Koupil bych si plazmu, natočil z Kangoo nějakou silnici, nahrál na kazetu, pustil na plazmu, sednu do 320si, před ní by byla ta plazma, otočím klíčkem, a dělal bych jako že tu trasu jedu :-! :-) A takhle klidně 24hodin denně :-! :-) každou chvíli bych ji umýval a ušíral od prachu. po čase bych si jí dal do obýváku :-! >:D
    Víš co se stane za to že jsi nazval 320si jako spotřební zboží? Příště ti nenastartuje :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  13:28

Co to je? >:D >:D >:D Tvuj úkol do školy? >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 02.05.10  13:26

Tak sem dostal čočku [odkaz] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  13:25

Chobot:
    jo taky začínám mít hlad >:-[] >:-[] zase později se tu potkáme :-! :yes:

PS: Fakt jsou pěnový!!!! :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 02.05.10  13:24

Pěnový? Fakt? To zní fajn. Skoro bych si taky nechal říct >:D Koukám že nám prořídly řady, tudíš se jdu kouknout po nějaké flákotě.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  13:24

Kysky:
    A co bys s ní dělal? >:D >:D Koukal se jak je zaparkovaná >:-[] >:-[] >:-[] Jsem to ale prevít >:-[] >:-[] Ne, sranda >:D Nechco ji prodat >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  13:22

Wii: tak to potom jooo.! No když je to spotřební zboží, myslím že tvá 320si už je skoro spotřebovaná, nechceš jít prodat za vrakovou cenu? >:D docela bych jí koupil >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  13:19

Kysky:
    Nedělej citlivku >:D >:D je to myčka a auto je spotřební zboží :-! Stejnak jsem byl na myčce stylu vapka >:D >:D

Chobot:
    Jo koukal jsem tu... Nikde uz nemaji ty drsný., ale všude jen ty pěnový kartáče... ;-) :yes: Jinak filtr jsem měnil před odjezdem >:D zas tolik toho popelu nebylo.. Spadnul s deštěm >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 02.05.10  13:18

Ty jezdíš autem do myčky? Že se nestydíš. I když tam u vás na severu od nás určitě mají jemnější kartáče než tady.
    A vyměnil si i vzduchový filtr? Sopečnej popel, to je prevít, ten vám zadřel motor.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  13:16

ypsi: no loupat se asi nebudou helet :-)
    Chobot: nemáš na ní pšíkat >:D
    Wii: >:D No tak to chudák Báwo, nevím co je lepší jestli sopečný prach nebo myčka >:D Radši byhc to umyl ručně ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  13:13

Chobot:
    Mám tu laptop takže zas tak casto to nepouživam >:D >:D

Ypsi:
    Jak dlouho jsi to zkousel, nez ses na to vys.ral? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  13:11

Ypsi:
    Asi si je pak taky porídim :-! Nejak se mi to zaříná loupat >:D >:D

Chobot:
    Jo to znám >:D >:D Umim psát jen na svym laptopu, jinak píšu věčnost >:D >:D >:D

Kysky:
    To neni sranda >:D Musel jse mjet do myčky, protože jsem měl auto od sopečnýho popelu >:D >:D :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 02.05.10  13:11

Ne, je zanesená popelným sopelem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 02.05.10  13:11

kysky-jj,presne ty chci..sice nejsou z nejlevnejsich,ale zase by se nemely loupat ;-)

chobot-tak je pravda,ja jsem treba v skrze pozitivni clovek :-) s tim kopirovanim a vkldanim jsme to taky zkousel a to se opravdu neda prezit >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 02.05.10  13:10

Uíí: No jo, to je chyba. To sis měl do anglie jednu rezervní českou klávesnici dovézt. Nikdy není pozdě. Napiš svému dealerovi, ať ti ji pošle počtou >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…