BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 02.05.10 14:38
« Re: Kde je party?
Wii: zvyšuje ti to návštěvnost? >:D jakto? >:D no hlavně by museli bejt many na to abyhc tam mohl jet ;-) ale až tak moc se mi tam nechce abych na to zběsile šetřil >:D >:D Ten kluk je taky z čech? Hmm, tak to by se mi někdy mohlo hodit naučit se takhle anglicky :-) já asi ani neřeknu jak se jmenuju. jestli to neni Máj nejm is Lotrando >:D -
Wiii 02.05.10 14:33
Zino:
Já je o mých plánech obeznámil ještě pred odjezdem >:D >:D :yes:
Kysky:
Ticho, zvyšuje mi to návštěvnost >:D >:D >:D >:D vem si slovník a bude to.... KDyz jsem se mprijel, tak prijel i kluk co uměl uplný hov.no >:D Sotva zvládnul říct jak se jmenuje a ted po 6 týdnech speakuje uplne v poho!!! :yes:
Ypsi:
To vis, vsichni se nemuzou valet, nekdo musí vydelavat na muj duchod >:D >:D >:D -
ypsilon 02.05.10 14:23
wii-presne :yes: proc myslis,ze mam pod 330i video z top gearu na csl :-) nejvic je ta veta na konci,kdy clarkson rekne " Its bmw and its absolute best!" :-) :yes:
jinak ty mas zivot,zabava v anglii..tuto tamto a chudak ypsi aby tu makal a ucil se na statnice 8-s -
Wiii 02.05.10 14:00
Jo je to takové kliše >:D Ale jsem ve městě, které je vždycky mezi top 5 měst kde je nejméně srážek >:D :yes: :yes: Což je pozitivní :yes:
Jo, všechno je to kvůli bezpečnsti :yes: ;-) Hlavně kdyby ses vyboural, tak každej volně se pohybující předmět po kabině je nebezpečný.... Ale zkusím se zeptat jestli to můžu mít zvenku, jelikož M3 CSL to měla zvenku a nikdo nic neřekl >:-[] -
Wiii 02.05.10 13:48
Je tu pěkné, tohle je asi 4 den za 5 týdnů co prší, takže celkem dobrý :yes:
No na okruhu je prostě nesmíš používat >:D >:D stejně tak je tam pravidlo, že se předjíždí jen na rovinkách, nebo když vyjedeš z trati na trávu tak musíš hned do boxů >:D >:D nikdo ti neřiká proč, ale když se nad tim zamyslíš, možná na to přijdeš :*) >:D >:D