BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  14:38

« Re: Kde je party?

Wii: zvyšuje ti to návštěvnost? >:D jakto? >:D no hlavně by museli bejt many na to abyhc tam mohl jet ;-) ale až tak moc se mi tam nechce abych na to zběsile šetřil >:D >:D Ten kluk je taky z čech? Hmm, tak to by se mi někdy mohlo hodit naučit se takhle anglicky :-) já asi ani neřeknu jak se jmenuju. jestli to neni Máj nejm is Lotrando >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  14:33

Zino:
    Já je o mých plánech obeznámil ještě pred odjezdem >:D >:D :yes:

Kysky:
    Ticho, zvyšuje mi to návštěvnost >:D >:D >:D >:D vem si slovník a bude to.... KDyz jsem se mprijel, tak prijel i kluk co uměl uplný hov.no >:D Sotva zvládnul říct jak se jmenuje a ted po 6 týdnech speakuje uplne v poho!!! :yes:

Ypsi:
    To vis, vsichni se nemuzou valet, nekdo musí vydelavat na muj duchod >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  14:24

Wii: však tam jsi od toho aby jsi se bavil ne? anglicky >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 02.05.10  14:23

wii-presne :yes: proc myslis,ze mam pod 330i video z top gearu na csl :-) nejvic je ta veta na konci,kdy clarkson rekne " Its bmw and its absolute best!" :-) :yes:

jinak ty mas zivot,zabava v anglii..tuto tamto a chudak ypsi aby tu makal a ucil se na statnice 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  14:23

ypsi: na netu jich je víc než u Wiiho v garáži ;-) >:D

Wii: Aha >:D Tak to byhc tam potom měl jet takybaych si zdokonalil jazyk, akorát by to chtělo ještě někoho kdo by mi to překládal do češtiny abych se naučil něco... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.05.10  14:21

myslim ze ked si odchadzal na esicku tak tie okruhy im boli jasne >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  14:18

Zino:
    Rodiče to nečtou >:D >:D Navíc při rychlosti téhle diskuze by sem museli jít ještě dnes >:D A i tak to vědi... Celkem volám domu... Moje návštěvy okruhů znají a to že se tu hlavně bavím je moje věc >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  14:16

Ypsi:
    Jo, tak obča jen kouknu na fotky >:D To je E46 kterou bych vyměnil za 320si >:D >:D :yes: Miluju tu fotku jak je tam CSL v pohybu :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.05.10  14:16

wii pis radsej ako nemas na nic cas sedis len v knihach a zdokonalujes jazyk co ak to citaju rodicia >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  14:15

Kysky:
    Jsem tu jen na zdokonaleni jazyka... Pro zábavu... pro okruhy.... No a to je asi tak vše >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 02.05.10  14:15

wii-no jo tak m3 csl je prece jenom m3 csl ;-) uz jsem se na ne tak minimalne 3krat u tebe koukal,to je proste nejvic povoz :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  14:13

Wii: NÉÉÉÉÉ, NEDĚLEJ TOOO!! NENIČ 320si!!!!! NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Hmm, taky bych si dal prodlouženej víkend... Co studuješ? A proč v británii? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  14:12

Chodim do školy, ale hlavně ten relax >:D >:D Ted je tu v pondelí volno, takze mám prodlouženej víkend... v Pondělí jedu na destruction derby >:-[] >:-[] :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  14:08

Wii: >:D tak to sis vybral dobrý město :-) A to tam chodíš do školy nebo do práce? nebo jentak relax? >:D

Ahá, taktojo :-) No, zvenku je to naprd že bude slyšet hlavně vítr ;-\ Anebo podplatit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  14:00

Jo je to takové kliše >:D Ale jsem ve městě, které je vždycky mezi top 5 měst kde je nejméně srážek >:D :yes: :yes: Což je pozitivní :yes:

Jo, všechno je to kvůli bezpečnsti :yes: ;-) Hlavně kdyby ses vyboural, tak každej volně se pohybující předmět po kabině je nebezpečný.... Ale zkusím se zeptat jestli to můžu mít zvenku, jelikož M3 CSL to měla zvenku a nikdo nic neřekl >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  13:57

Wii: že by se mohly stativy odlepit a mohly nějak zranit řidiče/navigátora a mohlo by to skončit nehodou?

Aha, tak to se celkem divím, británii mám za pršící zemi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  13:56

Ne, jsou celem rádi... >:D >:D >:D Ale nežiju na farmě, tam je to možná jiný >:D >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 02.05.10  13:54

4 den prší za 5 týdnů? Tak to určitě angličani nadávají jaký je letos hrozný sucho >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  13:48

Je tu pěkné, tohle je asi 4 den za 5 týdnů co prší, takže celkem dobrý :yes:

No na okruhu je prostě nesmíš používat >:D >:D stejně tak je tam pravidlo, že se předjíždí jen na rovinkách, nebo když vyjedeš z trati na trávu tak musíš hned do boxů >:D >:D nikdo ti neřiká proč, ale když se nad tim zamyslíš, možná na to přijdeš :*) >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  13:43

Wii: Aha >:D No vono tam je jako u nás v zimě ne? >:D ;-) Proč se tam nesmí používat přísavné stativy? :-O
    Párty? já myslím že jich tam budete mít hodně, ale taky za hodně peněz ;-) >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…