BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  20:11

« Re: Kde je party?

Šu... teda Šikanáááá >:D >:D

To chodíte někam do jídelny nebo pani domácí vaří? :-) Co vačí? Hemenex? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  20:10

Pořád já :'-( :'-( Tyranyzujou me :'-( :'-( >:D >:D >:D >:D

Na sranda, jen jsem se nejak málo nadláb na obede a ted uz cekem na tu veceri... uz mela davno být >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  20:07

>:D >:D >:D >:D Tak to je na zabití! >:D >:D A koupěj oni někdy chlast nebo kupuješ jenom ty? >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  20:05

Jo vylemtali všechnu vodku >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  20:02

>:D >:D máte prázdnou ledničku s ukrajincema? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  19:59

Já už mám hlad že bych snedl cokoliv >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  19:55

>:D >:D >:D >:D radši ne >:D Ale to je jedno >:D hlavní je že je dobrá :-)

Ted tady musim jíst buchtu a zapíjet ji jemně perlivou hanáckou kyselkou >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  19:54

>:D >:D >:D Víš co znamená myslet >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  19:50

Joaha >:D Já myslel že je to Dr. Procker >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  19:47

Co je mudr prokr? >:D >:D >:D Jako Dr. Oetkera?? >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  19:45

>:D >:D >:D >:D >:D >:D No tak já ti to psát nebudu, já ani nevím jestli to s tím obědem vyjde, jestli už mamka nebude mít něco jinýho nplánovanýho ;-) >:D

No jako tahle je fakt špicová, taky je o dvacku dražší jak jiný. A omáčka z pytlíku je taky dobrá, teda tahle sýrová od mudra prokra >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  19:38

Příští víkend jsi na Hate-listu >:D >:D >:D To bys mi totiz delal az moc velký chute >:D >:D

Ty máš rád polívky z pytlíku? 8-s 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  19:31

No, když se tu potkáme za týden, rád ti napíšu jak bylo dobrý :-) Ale rovnou ti řeknu, bude chutnat jako od maminky :-) ;-)

Omáčku bych si dal taky, sýrovou. No doprčic! Já byl doma a nejedl jsem ani instantní polívku ani omáčku. To ve čtvrtek musim nahradit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  19:23

Vůbec nemluv o Vepřu knedlu a už vůbec mi nepiš jak bylo dobrý >:D >:D >:D Aaaa... Uz se tesim na omáčku >:D >:D jakoukoliv >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  19:20

Wii: Aha. Wow, tak to jsi dost dobrej!!! šprt anglie ;-) >:D

No je to nakládaček. Já jí od malinka miluju, když jsem byl malej nechtěl jsem jíst nic jinýho >:D kromě dalších omáček. Ale je hnusná ohřívaná... Hemenex bych si taky dal sakra :-! >:-[] Svíčková by mi teda nechyběla >:D Ale vepřo knedlo zelo to by mi kurvna chybělo. hmm, už vím co mamka bude dělat na další víkend >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  15:45

No je to tu tak že jsou levely 1-6, kde 1 je nejnižší a 6 nejvyšší co se tu učí... No a Advanced je Level 6 ;-) :yes: :yes:

Okurkovou omáčku? >:D >:D To neznám, ale zní to hrozně... Nesnášim okurky... teda ty salátový nesnášim a omáčku z okurek nakládanejch si neumim představit >:D >:D Já měl typicky anglicky Ham&eggs (hemenex) >:D >:D Ale svíčková nebo vepro knedlo mi fakt chybí :-(
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  15:20

Ehm, já ti nějak nerozumím jak je to anglicky >:D ale advanced je v BMW M3 Challenge jako obtížnost takže si myslím že to bude něco jako pokročilý >:D

No každý má nějaký mezery ;-) Já měl k obědu okurkovou omáčku s kynutými knedlíky. Takže good. Ty tam asi si moc neužiješ českou kuchyni co? pokud si sám neuvaříš :-) Co jsi měl ty?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  14:51

Já šprechtim dobře >:D >:D Jsem teď v Upper intermediate a na poslední dva týdny mě prej presunou do Advanced ;-) :yes: :yes:

Ale mezery mám pořád velký >:D Cos měl k obědu?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.05.10  14:45

Wii: Aha takhle >:D Já myslel že ti zvyšuje návštěvnost když ti napíšu že jsi v anglii od toho aby ses bavil... >:D >:D
    Hmm, tak to je dobrý. Štastný to člověk. A jak šprechtíš ty? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.05.10  14:43

Kysky::
    No když tam Ypsi chodí 3x denne, tak mi zvyšuje navstevnost meho auta >:D >:D

Jinak ano, byl taky z Cech, z Tabora.... Gramatiku neumi, ale mluvit dokaze a nejak se ted uz urcite domluví ;-) :yes: :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…