BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 02.05.10 19:45
« Re: Kde je party?
>:D >:D >:D >:D >:D >:D No tak já ti to psát nebudu, já ani nevím jestli to s tím obědem vyjde, jestli už mamka nebude mít něco jinýho nplánovanýho ;-) >:D
No jako tahle je fakt špicová, taky je o dvacku dražší jak jiný. A omáčka z pytlíku je taky dobrá, teda tahle sýrová od mudra prokra >:D -
David Silver 02.05.10 19:31
No, když se tu potkáme za týden, rád ti napíšu jak bylo dobrý :-) Ale rovnou ti řeknu, bude chutnat jako od maminky :-) ;-)
Omáčku bych si dal taky, sýrovou. No doprčic! Já byl doma a nejedl jsem ani instantní polívku ani omáčku. To ve čtvrtek musim nahradit :-) -
David Silver 02.05.10 19:20
Wii: Aha. Wow, tak to jsi dost dobrej!!! šprt anglie ;-) >:D
No je to nakládaček. Já jí od malinka miluju, když jsem byl malej nechtěl jsem jíst nic jinýho >:D kromě dalších omáček. Ale je hnusná ohřívaná... Hemenex bych si taky dal sakra :-! >:-[] Svíčková by mi teda nechyběla >:D Ale vepřo knedlo zelo to by mi kurvna chybělo. hmm, už vím co mamka bude dělat na další víkend >:D -
Wiii 02.05.10 15:45
No je to tu tak že jsou levely 1-6, kde 1 je nejnižší a 6 nejvyšší co se tu učí... No a Advanced je Level 6 ;-) :yes: :yes:
Okurkovou omáčku? >:D >:D To neznám, ale zní to hrozně... Nesnášim okurky... teda ty salátový nesnášim a omáčku z okurek nakládanejch si neumim představit >:D >:D Já měl typicky anglicky Ham&eggs (hemenex) >:D >:D Ale svíčková nebo vepro knedlo mi fakt chybí :-( -
David Silver 02.05.10 15:20
Ehm, já ti nějak nerozumím jak je to anglicky >:D ale advanced je v BMW M3 Challenge jako obtížnost takže si myslím že to bude něco jako pokročilý >:D
No každý má nějaký mezery ;-) Já měl k obědu okurkovou omáčku s kynutými knedlíky. Takže good. Ty tam asi si moc neužiješ českou kuchyni co? pokud si sám neuvaříš :-) Co jsi měl ty?
To chodíte někam do jídelny nebo pani domácí vaří? :-) Co vačí? Hemenex? >:D