BMW 320si (Wii-Jay)
Chobot 03.05.10 15:30
« Re: Welcome to Debilov
OK. Těšim se na fotky. Jó sraz. Teď jsme malý měli. Jinak tady na západě je to začarovaný. Půlka lidí může v týdnu, půlka lidí může o víkendu, a Frpe nemůže, protože se z něj stal profesionální gárdnmajstr a od rána do večera u své chaloupky seká trávník, trhá plevel, sází švestičky..... >:D >:D ;-) -
Kubyyyk 03.05.10 15:25
« Re: Welcome to Debilov
Ypsík:
Nazdar chuligáne, jasně že mám. Zatím snjím jezdí hodně i táta aby se to co nejdřív dobře zajelo, ale nadšení je. Dej mi mail, pošlu ti foto a můžeš ho přidat na MACZ, aby byl můj povoz konečně spatřen ;-) Jinak vše bomba celkem, ale ve škole to zas houstne!
Chobot:
Čau ty draku plzeňská, taky by jsme již mohli zas nahodit sraz ;-) Hodím foto auta Ypsimu na mail a on to sem pak nahodí ;-) -
ypsilon 03.05.10 15:15
« Re: elektrokolorezerva
wl-jj,cetl jsem :-) ;-)
chobot-tak ted teda nevim do ceho jit 8-s na mountainboardu jse jeste nejel,takze asi do offroada >:D
asi nam pujci na vikend noveho touarega(podam report),tak se jich hned zeptam jestli mi k tomu ten mountainboard taky pujci, kdyby nahodou >:D -
Kubyyyk 03.05.10 15:14
« Welcome to Debilov
Aspoň, že v této diskuzi je pořád klid a pohoda. To co se děje jinde je zase přehlídka, že by se z toho člověk utloukl smíchy, jak se můžou lidi podělat kvuli hodnocení zase. Už tu byl asi dlouho klid >:D No nic, rozepsanou recenzi na auto mažu a do tohoto blázince už auto fakt nedám >:D
Jak se jinak máte teplometi? ;-) -
Chobot 03.05.10 12:21
« Re: elektrokolorezerva
Než jsem si to přečetl, tak jsem polemizoval, jestli to má znamenat, jakože když píchneš, tak sedneš na kolo a dojedeš si do nejbližšího pneuservisu nechat dát duši, či koupit a obout novou pneu. To zakroucení středové tyče by tomu odpovídalo, že tam dáš košík s píchlým, resp. novym kolem. Akorát takový ty borci co jezdí na rozměrech 235 a šíř, by museli za tim bikem asi běžet >:D
Ypsi už má 3 fotky na mailu, tak je sem za chvilku hodí.. ;-)